פורסם 2010 באוקטובר 2815 שנים סיימון ודגדה, איך אתם, נהנים במשחק הזה? אני מתלבט, אולי זה יעביר לי את ה12 יום האחרונים
פורסם 2010 באוקטובר 2815 שנים וגם "חבילת קומנדוס השלמה"(כל משחקי קומנדוס) ב11 ש"ח ככה בשביל הנוסטלגיה והכיף יש ב15$ איפה ראית ב-3?
פורסם 2010 באוקטובר 2915 שנים Plants vs. Zombies ב 5$ עזוב אותך חיפוש של 5 דקות באינטרנט הביא אותי לPLANTS VS ZOMBIES בחינם, אם אתה מבין למה אני מתכוון So Google is your friend
פורסם 2010 באוקטובר 2915 שנים לכן רק רמזתיעריכה-אבל Chamuelm. אם אתה אדם הגוןאני ממליץ בחום על המשחקסיימתי אותו פעמיםוהוא העביר לי שעות ארוכות. (הכרתי אותו בבסט ביי בניו יורק, שהדמו היה דולק בIpad ואז חיפשתי אותו בגוגל ומצאתי מה שמצאתי)
פורסם 2010 באוקטובר 2915 שנים עזוב אותך חיפוש של 5 דקות באינטרנט הביא אותי לPLANTS VS ZOMBIES בחינם, אם אתה מבין למה אני מתכוון So Google is your friend למה אתה בכלל טורח להגיב בדיון הזה?! ----- הנה המלצה משלי למשחק: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=77125.msg3917825#msg3917825
פורסם 2010 באוקטובר 2915 שנים למרות ההתנגדות שלי לז'אנר של משחקי FPS החלטתי לקנות את Bioshock כי הביקורות על העלילה מאוד טובות, והמשחק עומד במבחן הזמן (הקצר) יחסית טוב (לא כמו קריסיס)וחוץ מזה המחיר פשוט מגוחך רק 5$
פורסם 2010 באוקטובר 2915 שנים עסקה טובה למדי..אני אהבתי יותר את SS2 אבל גם ביושוק היה חמוד..וקשה למצוא FPSים עם עלילה מושקעת כמו שלו
פורסם 2010 באוקטובר 2915 שנים בתור אחד שלא שיחק מעולם בL4D, שווה לקנות את הראשון והשני או מספיק רק השני? כמו כן, עדיף לחכות לקריסמס ושם יעלה אולי 2.5-5 דולר במקום 10 עבור L4D2? (אני לוקח את זה בחשבון כי אני גם ככה בבית רק סופשים אז זה משמעותי עבורי)
פורסם 2010 באוקטובר 2915 שנים בתכלס שניהם אותו דבר אבל בשני יש קצת יותר דברים ומצבי מולטי חדשים אז הייתי אומר את השני.בקשר לקריסמיס אני לא יודע אבל המחיר הזה זול גם ככה ואני בספק אם ימכרו אותו כ''כ נמוך.עוד סיבה ששווה לקנות את L4D2 היא שיש שם יותר שחקנים מL4D וקל יותר למצוא שרתים עם פינג נורמלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.