פורסם 2010 באוקטובר 2515 שנים שבוע THQ בסטים - היום שלושת משחקי הRED FACTION ב75% הנחהRED FACTION ב2.5 דולרRED FACTION 2 ב2.5 דולרוRED FACTION GUERRILLA ב5 דולר
פורסם 2010 באוקטובר 2515 שנים אני בטוח שהם יציעו WARHAMMER בהנחה גדולה באחד מהימים השבועהאם אתם ממליצים לקנות את הראשון למרות שהוא די ישן או שאפשר לדלג עליו בלב שקט
פורסם 2010 באוקטובר 2515 שנים קניתי ב-20$ בסטים לפני כמה חודשים 20$ זה לא ממש מבצע, אני יכול לקנות עותק בEBAY עכשיו במחיר הזה. כמו שאמרתי, אני רוצה 10$ אני בטוח שהם יציעו WARHAMMER בהנחה גדולה באחד מהימים השבוע האם אתם ממליצים לקנות את הראשון למרות שהוא די ישן או שאפשר לדלג עליו בלב שקט WH40K מעולה וכיפי, אין סיבה לדלג עליו - במיוחד אם הוא נמכר בהנחה.
פורסם 2010 באוקטובר 2615 שנים עד כדי כך? יש הערות ספציפיות אולי? באמת נשמע טוב...ובטח גם ירוץ על מחשבים חלשים..אולי נחכה שיהיה באיזה מבצע...שיהיה משהו טוב לקטעים שכואב כבר הראש מלימודים
פורסם 2010 באוקטובר 2615 שנים מבצע?? איזה עוד מבצע אתה רוצה? הוא עולה 15$ ועד אתמול היה עליו 10% הנחה בPRE ORDER....
פורסם 2010 באוקטובר 2615 שנים אני שוחר מבצעים אני...דווקא בגלל שהמחיר ההתחלתי הוא 15 דולר לא ירחק היום שזה יקוזז לסופש ל5 דולר או משהו כזה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.