עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

יש גם בפרק 3 נראה לי שאתה עושה פרצוף כמו המורה של הבנאדם או משהו כזה כדי להפחיד אותו למוות...משחק חמוד מאוד :xyxthumbs:

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ארוך בצורה מזעזעת - מסביר למה הוציאו את המשחק בחמישה חלקים ולאורך זמן.

שיחקתי אתמול כל היום והצלחתי רק לגמור את שלושת החלקים הראשונים

פורסם

זה דווקא היה נחמד בזמנו..כל פעם מחכים לחלק הבא..בגלל זה הם קוראים לזה "עונה".כל חודש חודש וחצי אתה מקבל את הצ'ופר הבא.בכל מקרה חלק 2 היה המאכזב יותר מבחינתי אבל חוצמזה העונה אחלה בחלה

פורסם

שלום אם אני נותן את ה STEAM ID שלי כדי להיכנס לתחרות או בכללי

אפשר לפרוץ לי

תודה :)

פורסם

בגדול, אם זה פורום או מארגן שאתה סומך עליהם אז אין מה לדאוג- אין סיכון במסירת שם המנוי.

אנחנו בעצמנו מחליפים Steam ID כאן בדיוני המשחקים השונים כדי לצרף לחברים.

תשים לב שמשתמשים שאתה לא מכיר לא יבקשו ממך ללחוץ על לינקים או לצאת מה-Steam שלך כדי "לבדוק" משהו.

וגם במקרה בו נפלת קורבן לפריצה, זה בד"כ עניין של יום-יומיים מהפניה לתמיכה עד שמחזירים לך את החשבון.

פורסם

סליחה אם שאלו את זה קודם. פשוט לא היה לי כוח לקרוא את כל 117 עמודים של תגובות. השאלתי היא כזאת

אני לא מוצא ישראל ב DOWNLOAD REGION בסטים. הקרוב ביותר שאני רואה זה מזרח התיכון? האם זה אופציה שכדאי לבחור בארץ? פשוט, כאשר אני בוחר את זה אני מוריד מקסימום ב 500-600, לפעמים זה קופץ ל 800 ויורד שוב ויש לי חיבור של 12 MB.

תודה לכולם על תגובות ועזרה.

פורסם

אני בחרתי את Middle East ולרוב הוא מוריד במלוא רוחב הפס (גם אני עם 12MB).

זה תלוי בהרבה גורמים אבל אני חושב שזה השרת העדיף מבין שאר הברירות...

פורסם

ה- Middle East זה שרת של ויגיימס בארץ, שמאחסן אך ורק תוכן של Valve, לדוגמא CSים למיניהם, HLים, TF2 וכו' וכו'. אם זה תוכן אחר, זה יירד ע"י שרת אחר, לא יודע אם רנדומלי או לא.

פורסם

תודה על העזרה!

אף פעם לא יצאה לי להוריד על המקסימום. >:(

XTZ-Mike, מי הספק שלך? אני בבזב"ל ???

פורסם

נטוויז'ן אבל אני לא ממליץ....

פורסם

בגדול אני מרוצה בבזק בינלאומי. כאשר אני מוריד מ FILEHIPPO או DOWNLOAD.COM אני מוריד ב 1.41 MB/S. רק עם סטים יש בעיות. ניסיתי להוריד משחק היום. עלה ל 1.0 MB/S לזמן קצר וירד ל 400-500 KB/S לרוב הזמן. אבל הבנתי מה שרציתי לדעת. לארץ שרט של מזרח התיכון זה אופציה המומלצת. כי ניסיתי גם גרמניה, אנגליה, בלגיה ולא קיבלתי מהירות טובה יותר.

בכל מקרה תודה רבה לכל העונים :)

פורסם

Batman: Arkham Asylum GOTY ב-13.60$ - שווה?

פורסם

שווה גם במחיר מלא.

פורסם

בלי לחשוב פעמיים - תקנה ומהר. :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים