עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

לא שווה.

בעוד חודש יוצא COD-BO

תוסיף למחיר המוזל שבסטים 49 ש"ח ויהיה לך משחק דומה רק עם שרתים יעודיים.

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא מתעניין במולטי. לא שיחקתי מולטי, לא משחק מולטי ולא אשחק מולטי.

פורסם

להוציא 140 שקלים על סינגל של כמה שעות? נראה לי כמו ביזבוז אדיר.

פורסם

שאני רוכש משחק אני תמיד רוכש אותו בשביל סינגל של כמה שעות... השאלה היא כמה שעות :silly:

פורסם

במקרה הזה 4-6.

לקנות את המשחק הזה בשביל סינגל זה אדיוטיזם מוחלט.

פורסם

שאני רוכש משחק אני תמיד רוכש אותו בשביל סינגל של כמה שעות... השאלה היא כמה שעות :silly:

לקנות את COD בשביל סינגל זה באמת מיותר. אם כבר אתה קונה משחק לסינגל אז תדאג שיהיה ארוך מספיק ומהנה מספיק, אחרת זה ממש לא שווה.

רוב המשחקים ששווה לקנות אותם לסינגל הם משחקים גוף שלישי (לרוב) וRPG. יש עוד כמה סוגים אבל בעיקרון אם תשים לב רוב משחקי הFPS היום לא שווים אם אין להם מולטי טוב.

פורסם

לא סותר. את the witcher 2 למשל אני מתכוון לרכוש.

כמה אתם הייתם משלמים בשביל סינגל של 6 שעות? 20 דולר זה שווה? 10 דולר? 5 דולר? 40 דולר?

פורסם

האמת? בשביל סינגל של 6 שעות, בלי יכולת modding - לא הייתי משלם בכלל...

fallout3 הוא המשחק סינגל היחיד שקניתי במחיר מלא (45$) בידיעה שהמשחק מגיע עם עורך מתקדם שמקנה למשחק replay value גבוהה.

עד היום שיחקתי בו מעל 300 שעות..

פורסם

^^מכל משחקי הRPG ששיחקתי דווקא את זה לא הצלחתי לסיים :-\. DA לעומת זאת ממש אהבתי וסיימתי אותו יותר מפעם אחת ויש לו מודים טובים לפי דעתי,שווה כל שקל.

פורסם

המשחקים היחידים ששווה לקנות בשביל סינגל לדעתי, זה משחקים כגון Dragon Age: Origins, סדרת Fallout, סדרת Mass Effect. בקצרה, משחקי RPG. לקנות משחק שהוא רק FPS בשביל הסינגל? לא נתקלתי במשחק FPS עם עלילה מרתקת ושניתן לשחק בו שוב ושוב.

פורסם

^^

אז לא נתקלת בhalf life ;)

פורסם

:hizuk: :goodposting: :goodposting:

בהחלט אחד ממשחקי הFPS שהיה (ועדיין) שווה לשחק בסינגל - הבעיה שאין רבים כאלה...

פורסם

מישהו קנה בסטים עם הכרטיס אשראי שקונים מהדואר?

פורסם

כן,אתה רושם את המס' של הכרטיס ,תוקף ושלוש ספרות אחרונות שנמצאות בגב הכרטיס, עוד כמה פרטים כמו כתובת וטלפון וזהו. כמובן שהסוג הוא ויזה.

אין עם זה שום בעיות וזה ממש פשוט.

פורסם

שים לב ששחזור חשבון יהיה יותר בעייתי כשהכרטיס יהיה כבר כמה שנים בזבל ולא תזכור את המספר שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים