עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

תודה לשניכם על התגובות , כבר חשבתי שזה משהו אצלי... (גם לגבי הפייסבוק , אני מקבל את אותה שגיאה... :lol: )

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם לי היה אותה בעיה(גם בפייס וגם בסטים) רק שאני ברימון+הוט אז ייתכן מאוד שהבעיה בהוט.מ"מ הסתדר כבר.

פורסם

סיימתי את הדמו של Blade Kitten

http://store.steampowered.com/app/9940/

משחק חמוד מאוד, שילוב של ONI עם פלטפורמר מודרני.

השליטה הייתה לי קצת קשה אבל כנראה בגלל שאני משחק רק RPG ו RTS

מומלץ לכל מי שמחפש קצת fun

פורסם

יש לי בעיות להתחבר לחשבון בסטים ויש לי הרגשה שאולי פרצו לי אליו.

בכל מקרה , אם קורה ש"אני" שולח לכם הודעות עם לינקים או משהו בסגנון , לא לענות.

כבר שלחתי פנייה לסטים בתקווה שזה ייפתר מהר...

טוב , לשמחתי לא פרצו לי לחשבון (גם אין לי ווירוסים במחשב או משהו בסגנון והסיסמא חזקה) , סתם עוד מקרה שהסטים החליט להשתגע...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הנחות גדולות כרגע על סדרת L4D.כנראה שאני אקנה את 2.

פורסם

זה לכבוד התוסף החדש. אני חייב להודות שלא חשבתי ש VALVE יעמדו במילה שלהם כשהם אמרו שהם לא ינטשו את L4D אחרי היציאה של המשחק השני, לא רק שהם עמדו במילה שלהם הם עשו משהו מאוד מדהים, חבל רק שהוא לא בחינם כמו כל התוספות של TF2 :-\

פורסם

^^

אהה... אבל הוא כן בחינם

פורסם

צודק :s07::P לא יודע למה חשבתי שזה כמו ב XBOX360...

פורסם

תגידו, אם יש לי את CS:S שהלך לעולמו בסטים שלא פועל יותר, יש מצב שסטים יעבירו לי אותו לסטים הנוכחי שלי? (יש לי הרבה משחקים בו)

יש לי את הדיסק והקוד המקוריים

פורסם

ייתכן שזה אפשרי אם תגיד נימוק משכנע + צילום של הדיסק והקוד.

השאלה מה קרה לחשבון ההוא? זה שאתה לא משתמש בו יותר לא נראה לי תירוץ מספיק טוב.

הם פשוט יגידו לך להשתמש בו או יעזרו לך לשחזר את הפרטים שלו אם איבדת...

פורסם

פשוט שכחתי את הסיסמא לפני הרבה הרבה זמן... ואני לא מצליח להחזיר אותה כי הסטים טוען שהמשתמש לא קיים

פורסם

פשוט שכחתי את הסיסמא לפני הרבה הרבה זמן... ואני לא מצליח להחזיר אותה כי הסטים טוען שהמשתמש לא קיים

תנסה לחפש את אחד מהחברים ששיחקת איתו ושהוא ישלח לך לינק לפרופיל הישן שלך?

ככה תוכל לעשות שיחזור סיסמא למייל שלך

פורסם

עוד FAIL קטן מבית STEAM , אתה מקבל הודעה בסטים (הNews Updates) שיש אפשרות לעשות Pre-Order ל Lost Planet 2 אבל כשאתה לוחץ על הקישור

רשום: Oops , this game is not available in your region :bash::s07::bash::s07:

אז למה לעזאזל לשים לי הודעה על זה?!?!?

(פשוט נהניתי מהראשון , הוא היה לא רע ומאוד רציתי לשחק גם בשני , נאלץ לחפש דרכים אלטרנטיביות לרכוש אותו)

פורסם

לא ניראה לי שיש הפרדה של הפרסומות בין האיזורים השונים וגם אם כן קורה שמפספסים, במיוחד בתקופה שהם מתכוננים למבצעים של החגים, זה הרבה מאוד עבודה. חוץ מזה תאשים גם במקרה הזה ניראה לי שהאשמה היא על חברות מקומיות (יבואנים של משחקים) ולא של VALVE, את אותה בעיה יש גם עם GTA ויום אחד גם יהיה עם COD, הכל בשביל שאולי יקנו את זה בחנות בארץ ב 100 שקל יותר...

פורסם

מציעים עכשיו את MW2 ב33% הנחה, מחיר של 40 דולר.

אני מתלבט אם לקנות. 40 דולר זה 140 שקל - אין בשום מקום מחיר כזה נמוך לMW2.

מצד אחד, זה מחיר טוב. מצד שני, זה לא מחיר טוב מספיק. לא מזמן קניתי את Assasin's Creed 2 בסביבות ה100 ש"ח.

הבעיה העיקרית שלי היא עניין אורך הקמפיין סינגל. אני בטוח שהוא טוב לפחות כמו הMW 1 שהיה באמת מעולה - הבנתי אבל שהוא ממש קצר, סביבות ה-6 שעות.

אני ממש לא מתעניין במולטי, אלא רק בסינגל...

מה אתם אומרים? שווה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים