עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

כל הרעיון הוא להפסיק לעקוב ולבדוק מתי יוצא דרייבר רישמי.

אתה מפעיל את סטים, נפתח חלון שמודיע לך על דרייבר חדש וזהו.

אתה מאשר מוריד ומתקין.

מה רע?

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי בעיה הסטים מנסה לעדכן אבל הוא אומר שהוא לא יכול עבד לי איזה יום שלם יופי (רק אתמול התחלתי להשתמש) עכשיו הוא עושה בעיות רושם שהוא לא יכול לתחבר לupdate ולא יכול לעשות offline כי משהו משהו שקר שקר

פורסם

תבדוק שאתה מוריד מהשרת של MIDDLE EAST. מי הספקית שלך?

פורסם

איך אני בודק את זה עכשיו הוא בכלל גם אומר שאני לא מחובר לאינטרנט

:

012 שבזמן האחרון ובזמן ששיחקתי בקוד היה מושלם דווקא בהתאם לאינטרנט שיש לי כן...

הוא עושה לי :

to run steam u must first connect to the internet

פורסם

גם לי סטים מסרב להתחבר עכשיו.

פורסם

https://support.steampowered.com/kb_article.php?s=2e19924173bacedc49266e72cb8ad82f&ref=1456-EUDN-2493

There are several ISPs which block ports required for the proper operation of Steam and Steam games:

* 012.net (Steam traffic blocked)

תקרא שם יש עוד מידע בנושא. גם בבזק בין לאומי מידי פעם יש בעיות עם STEAM אבל זה נדיר יחסית, בשאר הספקיות החיבור ב STEAM יציב.

פורסם

אז מה אני עושה עכשיו?

פורסם

כעיקרון, כבר קרה לי שסטים סירב להתחבר. ניסיתי את כל הפתרונות האפשריים וזה לא עזר. ביום אחרי זה הבעיה חלפה לה, וסטים התחבר ללא בעיות.

(אולי 012 מכריחים אותנו לצום?)

פורסם

אז מה אני עושה עכשיו?

אוכל ארוחה מפסקת :xyxthumbs:

עכשיו בטח שאין משהו שאתה יכול לעשות

פורסם
  • מחבר

גם אני עם 012 והם לא עושים יותר מידי בעיות... חוץ מהבעיה שלי עם השרתים שלא מופיעים שעדיין לא מצאתי מה גורם לה, אבל זה קורה בכל המחשבים בבית, עקפתי את הראוטר ועדיין אותה בעיה - אז זה או הספקית, או התשתית (012 + hot)

מה שאתה יכול לנסות זה למחוק את הקובץ clientRegistry.blob מהתיקיה של סטים ואז להפעיל את סטים ולתת לו להתעדכן מחדש.

ובנוגע לאופליין - משום מה הוא מצליח להיכנס לי לאופליין רק כשאני מגדיר לו ספציפית לעבור למצב הזה כשאני כבר מחובר, אם אין לי אינטרנט והוא מנסה להתחבר ולא מצליח - הוא לא יתן לי להיכנס לאופליין

פורסם

עשיתי כבר את מה שאילן אמר כשהוא היה מותקן על c x86 program files ולא עבד מחקתי לגמרי העברתי לD בתיקיה רגילה עשיתי שוב ועבד תודה על התמיכה המעולה HUGE ו אילן! :xyxthumbs:

פיי כוסס אמק זה מחק לי את המשחק גם עכשיו צריך להוריד מחדש אנעל אוחתק עם סטים הזה גם אין שרתים יעודיים לקוד וגם עושה בעיות גורם לי להצטער על ה35$ ששילמתי לCOD6

פורסם

אוקי יש לי בעיה מעצבנת.

פרמטתי את המחשב ולאחר שיחזור של Dawn of War 2 גיליתי שהשמירות לא גובו.

למזלי גיביתי אותן ידנית לפני הפורמט אבל בגלל שLIVE מנהל את הפרופיל במשחק (למה?!) הוא לא מזהה את הפרופיל של השמירות שמשוייך למייל שלא נכנסתי אליו כבר המון זמן וכמובן שאני לא זוכר את הססמה שלו.

יש דרך להעביר את השמירות לתוך פרופיל שמשוייך לlive id אחר? או להכריח את סטים/המשחק לקבל את השמירה הישנה?

או אולי יש דרך לערוך את הקובץ ולהעביר אותו לפרופיל אחר?

פורסם

אולי תנסה לפתוח שמירה חדשה ואז כשקובץ נוצר תעשה overwrite עם הקובץ הישן?

פורסם

רק להוסיף שאני כבר כשלושה חודשים עם סטים וזה אף פעם לא עשה בעיות בחיבור (012 בחיבור של בזק).

פורסם

m1ke, ניסיתי את זה כמובן.

הבעיה היא שהקובץ מכיל בתוכו מידע שמשייך אותו לפרופיל GFWL מסויים ורק הפרופיל הזה יכול לגשת לקובץ.

אני מקווה שיש דרך לערוך את המידע הזה ולשנות את שם הפרופיל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים