עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

לא הגיוני שפרצו לך ככה סתם, בטח שמת את הפרטים שלך באתר מזוייף או משהו לא?

לא שזכור לי.. בכל מקרה מה שמעניין אותי זה שיחזור אליי החשבון. אני ממש מקווה :-\ :'(

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא הגיוני שפרצו לך ככה סתם, בטח שמת את הפרטים שלך באתר מזוייף או משהו לא?

מה זה משנה אם זה הגיוני או לא? התוצאה הסופית היא שלבחור גנבו את פרטי החשבון.

אם אין לך איך לעזור לו אל תשביז אותו עוד יותר...

פורסם

מה זה משנה אם זה הגיוני או לא? התוצאה הסופית היא שלבחור גנבו את פרטי החשבון.

אם אין לך איך לעזור לו אל תשביז אותו עוד יותר...

ממש לא באתי להשביז אותו או משהו כזה, (מצטער אם זה היה נראה כך) רק רציתי לומר לו שיהיה זהיר יותר בפעם הבאה במיוחד שאם מדובר בחשבון יקר.

תצטרך להוכיח להם מן הסתם שהחשבון שייך לך, תקרא באתר שלהם יש הסבר איך עושים את זה.

בהצלחה!

ואל תשכח לעשות סיסמה חזקה!!!

+טיפ, אל תוסיף אנשים לחברים בSTEAM אם אתה לא מכיר אותם. המלצה שלי היא לעשות את הפרופיל שלך שאף אחד לא יראה אותו.

פורסם

שלחתי להם TICKET, הסברתי מה קרה, שגם חבר עשה לי גיפט, כתבתי הסיריאל של MODERN WARFARE 2 וגם שמתי תמונה של הסיריאל. שמתי גם את הפרטים של החשבון לפני שנפרץ. באנגלית יפה כמובן. יש סיכוי להחזיר?

פורסם

הם בדרך כלל עונים אחרי יום או יומיים, אין לך מה לדאוג, הם בדרך כלל יודעים למי שייך החשבון.

פורסם

אני מאוד מאוד מקווה שאכפת להם והם לא כמו כל חברה שזורקת לקוחות לפח.. בכל זאת היה על החשבון BFBC2 L4D2 HL2 ו MW2

עסק דיי יקר

פורסם

אל תדאג, קורה להרבה אנשים ולרוב valve מסדרים את זה תוך יום יומיים. אבל היום יום ראשון ובארה"ב לא עובדים היום אז זה יקח קצת יותר זמן.

פורסם

היום כל היום סטים מתנתק לי. חצי דקה אחרי שאני מתחבר הוא מתנתק. ניסיתי לעשות logout ו Log in, לא עזר. מה עושים?

פורסם

היום כל היום סטים מתנתק לי. חצי דקה אחרי שאני מתחבר הוא מתנתק. ניסיתי לעשות logout ו Log in, לא עזר. מה עושים?

יש לך הרבה בעיות בזמן האחרון, יכול להיות שזה קשור לספק?

בכל מיקרה

שבוע EA בסטים

כל יום מבצע חדש - היום 50 אחוז הנחנה על crysis וcrysis:warhead

לא המבצע הכי משתלם לפי דעתי. 15$ דולר על משחק מ2007...

http://store.steampowered.com/

פורסם

חבר'ה החזירו לי את הסטים, תודה רבה רבה לכולם על העזרה :)

פורסם

ראית, אמרתי לך שחברה כזאת גדולה לא תשים עליך בולבולון :D

פורסם

חבר'ה החזירו לי את הסטים, תודה רבה רבה לכולם על העזרה :)

מזל טוב :xyxthumbs:

המקרה שלך דווקא נותן לי ביטחון בעמרכת סטים.

פורסם

מזל טוב :xyxthumbs:

המקרה שלך דווקא נותן לי ביטחון בעמרכת סטים.

כן, גם האמייל שקיבלתי מהנציג היה נורא נחמד, שלחתי להם ביום שישי (הם לא עובדים שבת וראשון) וקיבלתי כבר בשני בערב!

פורסם

bc2 ב 34$ עכשיו בסטים. שווה :xyxthumbs:

פורסם

עוד לא יצא לי לראות תקופת חגים בסטים

מה האחוזים של ההנחות שהם נותים בקריסמס?

יש להם מבצעים מטורפים. פעם שעברה היה מבצעים ממש ממש טובים אבל רובם היו על כותרים ישנים/לא מוצלחים, אבל היו דברים שווים. אני זוכר שהיה את Rainbow Six Vegas Two ב- 7 דולר, היה Far Cry 2 במחיר זנותי לגמרי, לא זוכר כמה. היה World Of Goo ב- 2 או 5 דולר, לא זוכר.

עכשיו לי יש שאלה:

איך החבילה של Battlefield 2? שווה קניה? ב- 15 דולר. איך המשחקים שם? יש קשר למשחק הקודם או שאפשר להבין את העלילה גם בלי לשחק בו?

לדף המבצע:

Battlefield 2: Complete Collection

עריכה:

אוקיי, נראה לי קיבלתי תשובה... המשחק נראה כמו DF 2 או משהו... :|

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים