עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

משתלם ממש! :xyxthumbs:

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז תקנה ;)

פורסם

+למשוגעים לדבר הוא גם מגיע עם הDLC שהיתה אקסקלוסיבית לפריאורדר,אם כי אם כבר דופקים את האקסקלוסיבות היתי שמח שהיו מביאים לנו את הDLC שמשחקים בו בג'וקר כמו בPS3. ;D בתקווה שההמשך יעמוד אצלי בציפיות הבלתי אפשריות ש1 בחיים לא יכול היה לעמוד בהם.

פורסם

בקבות ההודעה שלך ניראה שאני אסיר את אמצעי התשלום מהחשבון

לא נראה לי שזה כזה סיכון, אם אתה מחובר רק מהמחשב שלך והמחשב שלך מאובטח ברמה סבירה, אז אין לך כל כך ממה לחשוש.

בנוסף על כך נראה לי שאם אתה מתחבר ממחשב אחר, אז אמצעי התשלום לא נשמרים. זאת אומרת שאם הסטים נפרץ אותו פורץ לא יוכל להשתמש באמצעי התשלום.

אבל אני רק יוצא בנקודת הנחה שזה ככה, כי לא הגיוני שזה ישמר.

פורסם

אמצעי התשלום כן נשמר (אני משתמש בנייד ונייח)

[br]פורסם בתאריך: 10-06-2010, 17:56:46

ד"א זה נשמר גם באתר הראשי ככה שאם אני מתחבר ממחשב זר ישריות לאתר הוא גם זוכר ( כמובן שביטלתי את הכל)
פורסם

אם אמצעי התשלום הוא כרטיס אשראי תמיד יש לך ביטוח...

פורסם

זה נכון למרות שזה סרט רע להתחיל את כל הפרוצדורות האלה כדי לבטח חיובים...

פורסם

שוב פעם סטים לא מתחבר. פשוט משאיר אותי offline וכותב שהוא אוטומאטית יתחבר מתי שהשרתים יהיו זמינים. אם אני מצליח להתחבר זה ככה רק דקה ואז החיבור ניתק שוב. מה אני יכול לעשות?

נ.ב

אני שונא את התוכנה המחורבנת הזאת. 90% מבעיות החיבור ב MW2 נובעות בגללה :pissed:

פורסם

איפה בדיוק זה נשמר?

אני שילמתי על 2 משחקים דרך פייפאל(שונים), זה אמור לשמור?

פורסם

שוב פעם סטים לא מתחבר. פשוט משאיר אותי offline וכותב שהוא אוטומאטית יתחבר מתי שהשרתים יהיו זמינים. אם אני מצליח להתחבר זה ככה רק דקה ואז החיבור ניתק שוב. מה אני יכול לעשות?

נ.ב

אני שונא את התוכנה המחורבנת הזאת. 90% מבעיות החיבור ב MW2 נובעות בגללה :pissed:

הפעלת מחדש את המחשב? מחקת ClientRegistry.blob?

פורסם

תגידו

הסטים עולה לי בהפעלת המחשב

מכיון שיש לי סיסמא ארוכה אין לי כח להקליד אותה

האם יש אפשרות להשיג את הסיסמא שלי דרך ההגדרות

מטעמי בטחון אני שואל

פורסם

לי יש סיסמה של מעל 23 תווים ואני לא מתעצל. לוקח לי בדיוק 4.5 שניות להקליד הכל (וזה לא משהו שקל להקליד..).

אה וניסיתי למחוק את ה blob, אבל הוא כל הזמן חוזר (או שאולי זה קובץ שנוצר ברגע שאני פותח את סטים מחדש?). ועכשיו הוא מתחיל לעשות update ונתקע על 14% :pissed: :pissed: :pissed:

עריכה: טוב יצאתי ונכנסתי, התחיל לעשות update, עכשיו על 29% ונראה מה יהיה..

פורסם

הוא אמור לחזור. הגיוני מאוד שיקח לו כמה דקות להתעדכן, גם אם נדמה שהוא נתקע לרוב העדכון לא באמת נתקע.

תנסה לסגור את התוכנה. למחוק את הבלוב ולהפעיל מחדש את המחשב. אחרי שהפעלת את המחשב אל תריץ תוכנות נוספות ברקע, תעלה את סטים ותן לה לעדכן. העידכון יכול לקחת חמש דקות, אפילו 10 דקות במיקרים קיצוניים.

אגב - אם יש לך פיירוול תנסה לבטל אותו בזמן העדכון.

פורסם

המשחקים של Bethesda בהנחות ממש משתלמות

Fallout 25 USD

Oblivion + all expensions 8.5 USD

Morrowind 5 USD

אני אישתי לא מפספס כזה מבצע ,אני רק מתלבת אם לקחת רק oblivion או שגם לקחת morrowing

פורסם

*מבצע *מתלבט :xyxthumbs:

הייתי לוקח רק את oblivion. את morrowind תוכל לקנות במבצע לקראת חג המולד.. עוד כמה חודשים.

oblivion עצמו עם כל המודים המטורפים שלו יספק לך בקלות מעל 100 שעות משחק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים