פורסם 2010 במאי 2915 שנים שהוא לדעתי הטוב ביותר בסידרה (SCPT)החדש לא שווה גרוש ורק מבייש את הסידרה עוד יותר מהכותר הקודם שהיה מאכזב אך ביחס לחדש הוא סביר :-Xמישהו קנה פה את החבילה של WH40K?
פורסם 2010 במאי 2915 שנים אם אתה מדבר על המשחק בהנחה אז אני קניתיWarhammer 40,000: Dawn of War IIWarhammer 40,000: Dawn of War II - Chaos Rising
פורסם 2010 במאי 2915 שנים גם אני קניתי. D=אם באלכם תוסיפו ל-Steam: dima.c67@gmail.com או ב-GFWL: Chizhevsky
פורסם 2010 במאי 2915 שנים מעולה.כדאי שתצטרפו לקהילת HWZONE בסטים:http://steamcommunity.com/groups/HWzoneשם תגלו חבר'ה שאולי יש להם את המשחק (כמוני)
פורסם 2010 במאי 3015 שנים תודה על הקהילה, הצטרפתי!חבר'ה, מי שעדיין לא קנה את המשחק Dawn of War II אני ממשממש ממליץ. היה לי את אחד המשחקים הכי כיפיים. מהפך של ממש היה! מחיר צנוע של 20$ שווים את זה.
פורסם 2010 ביוני 815 שנים התחזוקה הייתה אמורה לקחת כמה עשרות דקות, מקסימום. זה כבר כל אחר הצהריים (מאז שאני בבית), מתחבר ונופל. ככה הולך כל הזמן. =\
פורסם 2010 ביוני 815 שנים נתקלתי בפורום הזה, והבחור שם אומר דברים די מזעזעים על סטיםשאם אתה משחק מ-IP של מישהו אחר ולא מהבית שלך, הם חושדים לך בחשבון וסוגרים לך אותו, ושהמכתב לפתיחת החשבון לוקח להם כמה חודשיםמה שאני רוצה לדעת נתקלתם בדברים כאלה
פורסם 2010 ביוני 815 שנים אני מציע לך לעבוד על הבנת הנקרא שלך, רוב הדברים שהוא כביכול אומר הם בכלל ציטוטים מפורומים אחרים או ממייל הונאה שהוא קיבל.אני אישית יצרתי קשרעם Valve לפני יותר משנה בעקבות גניבת החשבון שלי (זה מה שקורה ששמים סיסמא קצרה) והם חזרו אליי והשיבו לי את החשבון תוך יומיים.
פורסם 2010 ביוני 815 שנים כל הרעיון של STEAM זה שאפשר לגשת אליו מכל מחשב אז למה שהם יחשדו אולי אם זה ממדינה אחרת אז זה הגיוני אבל אם מאותה מדינה הגיוני שה IP יהיה שונה.
פורסם 2010 ביוני 915 שנים כשלא הייתי בבית לזמן מה הבאתי לגיסי את החשבון שלי כדי שהוא יוכל לשחק MW2, כאשר סטים היה מופעל גם אצלי בבית. לא עשו כלום.
פורסם 2010 ביוני 915 שנים אני מציע לך לעבוד על הבנת הנקרא שלך, רוב הדברים שהוא כביכול אומר הם בכלל ציטוטים מפורומים אחרים או ממייל הונאה שהוא קיבל.אני אישית יצרתי קשרעם Valve לפני יותר משנה בעקבות גניבת החשבון שלי (זה מה שקורה ששמים סיסמא קצרה) והם חזרו אליי והשיבו לי את החשבון תוך יומיים.בקבות ההודעה שלך ניראה שאני אסיר את אמצעי התשלום מהחשבון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.