עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

שהוא לדעתי הטוב ביותר בסידרה (SCPT)

החדש לא שווה גרוש ורק מבייש את הסידרה עוד יותר מהכותר הקודם שהיה מאכזב אך ביחס לחדש הוא סביר :-X

מישהו קנה פה את החבילה של WH40K?

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אתה מדבר על המשחק בהנחה אז אני קניתי

Warhammer 40,000: Dawn of War II

Warhammer 40,000: Dawn of War II - Chaos Rising

פורסם

גם אני קניתי. D=

אם באלכם תוסיפו ל-Steam: dima.c67@gmail.com או ב-GFWL: Chizhevsky

פורסם

מעולה.

כדאי שתצטרפו לקהילת HWZONE בסטים:

http://steamcommunity.com/groups/HWzone

שם תגלו חבר'ה שאולי יש להם את המשחק (כמוני)

פורסם

תודה על הקהילה, הצטרפתי!

חבר'ה, מי שעדיין לא קנה את המשחק Dawn of War II אני ממשממש ממליץ. היה לי את אחד המשחקים הכי כיפיים. מהפך של ממש היה! מחיר צנוע של 20$ שווים את זה.

פורסם

supreme commander 2 ב11$!

פורסם

+1 לסטים על הקריסות היום

פורסם

הם עושים MAINTENANCE עכשיו. הם הודיעו בפורומים שלהם.

פורסם

התחזוקה הייתה אמורה לקחת כמה עשרות דקות, מקסימום. זה כבר כל אחר הצהריים (מאז שאני בבית), מתחבר ונופל. ככה הולך כל הזמן. =\

פורסם

נתקלתי בפורום הזה, והבחור שם אומר דברים די מזעזעים על סטים

שאם אתה משחק מ-IP של מישהו אחר ולא מהבית שלך, הם חושדים לך בחשבון וסוגרים לך אותו, ושהמכתב לפתיחת החשבון לוקח להם כמה חודשים

מה שאני רוצה לדעת נתקלתם בדברים כאלה

פורסם

אני מציע לך לעבוד על הבנת הנקרא שלך, רוב הדברים שהוא כביכול אומר הם בכלל ציטוטים מפורומים אחרים או ממייל הונאה שהוא קיבל.

אני אישית יצרתי קשרעם Valve לפני יותר משנה בעקבות גניבת החשבון שלי (זה מה שקורה ששמים סיסמא קצרה) והם חזרו אליי והשיבו לי את החשבון תוך יומיים.

פורסם

כל הרעיון של STEAM זה שאפשר לגשת אליו מכל מחשב אז למה שהם יחשדו :nixweiss: אולי אם זה ממדינה אחרת אז זה הגיוני אבל אם מאותה מדינה הגיוני שה IP יהיה שונה.

פורסם

כשלא הייתי בבית לזמן מה הבאתי לגיסי את החשבון שלי כדי שהוא יוכל לשחק MW2, כאשר סטים היה מופעל גם אצלי בבית. לא עשו כלום.

פורסם

אני מציע לך לעבוד על הבנת הנקרא שלך, רוב הדברים שהוא כביכול אומר הם בכלל ציטוטים מפורומים אחרים או ממייל הונאה שהוא קיבל.

אני אישית יצרתי קשרעם Valve לפני יותר משנה בעקבות גניבת החשבון שלי (זה מה שקורה ששמים סיסמא קצרה) והם חזרו אליי והשיבו לי את החשבון תוך יומיים.

בקבות ההודעה שלך ניראה שאני אסיר את אמצעי התשלום מהחשבון

פורסם

Batman: Arkham Asylum

ב 20 דולר :jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים