פורסם 2010 במאי 215 שנים הדילים על GTA ברוב המקרים לא זמינים לישראל הזמנתי את FUEL מהחבילה כי בא לי משהו ארקיידירק חבל שנגמרו להם המפתחות למשחקNotice: NOTE: We have temporarily run out of game keys for FUEL and more have been requested. You can still purchase the game and when we have more keys, FUEL will unlock for you automatically. Our apologies!
פורסם 2010 במאי 215 שנים חבל שרוב המשחקים של רוקסטאר לא זמינים בארץ.איזה עוד חברות לא זמינות למשתמשים מהארץ? ומישהו מכיר דרך זריזה לעקוף את הגבלות הרכישה המציקות האלה?
פורסם 2010 במאי 215 שנים חלק ממשחקי רוקסטר זמינים לרכישה מישראל היה בלגן בGTA4 אבל את ההרחבות קניתי בלי בעיות
פורסם 2010 במאי 315 שנים אם שמתם לב בסטים החדש יש תמיכה מלאה בעברית. אפשר להתכתב (סוף סוף ) בעברית עם חברים תוך כדי משחק ואני לא זוכר אם זה היה קיים אבל אפשר לשייך משחקים לקטגוריות מוגדרות מראש ובעברית נייס [attachment deleted by admin]
פורסם 2010 במאי 315 שנים ראיתי שהוסיפו עברית אבל אני לא מצליח לכתוב בעברית (סיימון כתב לי בעברית בצ'ט אבל לא יכולתי לענות לו - רק באנגלית). מוזר.
פורסם 2010 במאי 315 שנים גם אני רוצה קצת משחקי "הפתקאות"!!!11 :lol: גירס הוא לא בדיוק SHOOTER וגם לא בדיוק הרפתקאות אולי משחק פעולה שיהיה
פורסם 2010 במאי 415 שנים יש דרך לקבל רשימה של משחקים/דילים שזמינים בארה"ב ולא בישראל?אין בדיוק דרך לבדוק את זה.רק כשסטים יוצאים במבצעים שלא זמינים לישראל זה מקבל פירסום באתרים הגדולים
פורסם 2010 במאי 615 שנים אני מנסה לרכוש משחק בעזרת הויזה שלי אבל הם טוענים שחברת האשראי שלחה "סירוב". היות ויש לי תקרת אשראי דיי גדולה, התקשרתי לויזה והם טוענים שלא נעשתה שום בקשת חיוב מסטים. הזנתי שוב את הפרטים (בדקתי שאין שגיאות, לא שהיו בפעם הראשונה אבל לא מזיק) ושוב אותו דבר, התקשרתי שוב לויזה ואותו הסיפור חזר על עצמו. כתבתי "שאלה" בפורום תמיכה שלהם. יש למישהו נסיון בדבר כזה? יש לי ויזה עסקית ובדרך כלל כשאני קונה באינטרנט, זה פותח לי דף של ויזה לצורכי הזדהות, בסטים שום דבר כזה לא קורה...
פורסם 2010 במאי 615 שנים לא קרה לי, אבל בכל מיקרה אם תרצה לקצר תהליכים - אתה יכול לפתוח חשבון paypal, לקשר את הויזה שלך אילו ולשלם באמצעות חשבון הpaypal.אתה תקבל חשבונית מסטים למייל וחיוב מpaypal.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.