פורסם 2010 באפריל 2015 שנים לדעת רבים מדובר במשחק הטוב ביותר בכל הזמנים (בלי להגזים)YEPאצלי הוא חולק את המקום הראשון ביחד עם Civilization
פורסם 2010 באפריל 2015 שנים 1+ המשחק שווה כמובן יותר למרות שסטים אוהבים להטעות כי המשחק הזה עולה כבר הרבה זמן בין 2-3 דולר ואפילו עם אריזה. אבל לך תמצא את האריזה של פעם.. אחחח פעם היו משקיעים
פורסם 2010 באפריל 2215 שנים YEP אצלי הוא חולק את המקום הראשון ביחד עם Civilization ואיפה Half Life 1 ברשימה שלך אם לא גם כן במקום הראשון?
פורסם 2010 באפריל 2215 שנים ואיפה Half Life 1 ברשימה שלך אם לא גם כן במקום הראשון?בטוח שלא ב5 הראשונים וכנראה שגם לא ב10 הראשונים
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים http://razetheworld.gameriot.com/blogs/RazeTheWorld/Deus-Ex-High-Definition-Texture-Project-in-Steam
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים עכשיו נזכרת להודיע על זה...?! נראה לי שכבר נגמר המבצע.. ;D ד"א באיחור אלגנטי שדרגתי עכשיו את הממשק של הסטים..הרושם הראשוני שלי כמו של כולם נראה לי,שהקודם היה יותר טוב ונוח, אבל נראה,אולי נתרגל
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים עכשיו נזכרתי לקרוא את ההודעה שלך?! טוב סליחה אז חיחי כפרה יהיו עוד הזדמנויות
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים עכשיו נזכרת להודיע על זה...?! נראה לי שכבר נגמר המבצע.. ;D ד"א באיחור אלגנטי שדרגתי עכשיו את הממשק של הסטים..הרושם הראשוני שלי כמו של כולם נראה לי,שהקודם היה יותר טוב ונוח, אבל נראה,אולי נתרגל אתה מתכוון לבטא? דווקא אהבתי את העיצוב החדש, יש לו כמה פונקציות נורא שימושיות. למשל, כאשר אתה משחק נניח MW2 ואתה רוצה לצרף מישהו לרשימת חברים שלך, במקום לשאול אותו לסטים ניימ שלו, אתה פשוט נכנס לרשימה של החבר'ה שמשחקים איתך ממש עכשיו ומשם פשוט מוסיף אותם לרשימת חברים
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים אתה מתכוון לבטא? דווקא אהבתי את העיצוב החדש, יש לו כמה פונקציות נורא שימושיות. למשל, כאשר אתה משחק נניח MW2 ואתה רוצה לצרף מישהו לרשימת חברים שלך, במקום לשאול אותו לסטים ניימ שלו, אתה פשוט נכנס לרשימה של החבר'ה שמשחקים איתך ממש עכשיו ומשם פשוט מוסיף אותם לרשימת חברים יש את האפשרות הזאת גם עכשיו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.