עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

הבעיה הגדולה עם הזמנות מוקדמות מסטים להבדיל מחנויות אחרות היא שהם גובים את הכסף במקום.

לכן, קצת קשה להוציא מהם את הכסף בחזרה

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

משהו מוזר בדמו של DIRT2 שמותכן דרך Steam

מסתבר שלפחות לחלק מהאנשים הדמו לא עובד אם לא מתקינים את הקלינט של Games for Windows - LIVE

ואני לא צוחק

יכול להיות שהבעיה קשורה רק לגרסאות 64 של וויסטה וWIN7

בכל מקרה אחרי שהתקנתי את הקלינט עבד מצוין -יש סיכוי שעוד משחקים ידרשו את זה אז תיהיו מוכנים

פורסם

:errrr:

פורסם

DIRT 2 הוא Games for Windows LIVE, בגלל זה יש את הבעיה. זה ש VALVE מוכרים אותו ב STEAM לא מונע דרישה של תוכנות חיצוניות. זה כמו שיש משחקים ב STEAM שמשתמשים ב PB ולא ב VAC (תוכנות הגנה).

פורסם

HuGeMouTh

1-זה היה רק דמו

2-למה לא עושים את זה בהתקנה "מאחורי הקלעים " ? או לפחות מינימום שבמינימום יכתבו בהתקנה שיש צורך בקלינט של LIVE

בלי הפורום של סטים לא הייתי מגלה את זה

פורסם

זה אמור להגיע עם ההורדה ולעבוד כמו שצריך, יכול להיות שפספסו בגירסה של הדמו ב STEAM ואין לכם כוח לתקן את זה. הרבה יותר קל להוריד את התוכנה של MS.

פורסם

לא בהכרח.כשכולם קיטרו על GTA4 זה היה נשמע לי קצת מוגזם אבל כשבאתי להתקין את באטמן הGFWL עשה לי את המוות.כשהתוכנה עצמה לא עובדת על וינדוס בעברית בתור התחלה.+עצם הרעיון שנצטרך להפעיל משחק גם על סטים וגם על GFWL נשמע טיפשי ומיותר.ואכן יש משחקים כמו ביושוק 2 שדורשים גם את סטים וגם את GFWL וזה כבר הרתיע משתמשים מלקנות.

פורסם

זה אמור להגיע עם ההורדה ולעבוד כמו שצריך, יכול להיות שפספסו בגירסה של הדמו ב STEAM ואין לכם כוח לתקן את זה. הרבה יותר קל להוריד את התוכנה של MS.

תראה DIRT 2 זה לא איזה משחק נידח שאפשר לדלג על בעיות התקנה בדמו שלו כאילו כלום לא קרה

ולהרבה מאוד אנשים יש היום WIN\ויסטה 64 -ובטח בעולם הגימינג

מבחינתי זאת הייתה פעם ראשונה שישתמשתי בסטים וזה היה מאכזב

אני לא אומר שLIVE יותר טוב לי LIVE מעצבן את התחת אבל זה לא תרוץ שסטיםלא יתפקד בצורה טובה וידידותית יותר למשתמש

כי במקרה כזה אפילו לא היה כתוב טעות מסוימת

פשוט לא פעל וזהו

פורסם

יש בסטים את סייקונטס ב2 דולר.נשמע טוב.

פורסם

עד שנכנסתי לאתר לא הבנתי שאתה מדבר על Psychonauts.

משחק שמומלץ גם במחיר מלא, על אחת כמה וכמה ב-2$.

פורסם

כן אולי זה שם קצת מסובך,לא ככה אומרים אותו באנגלית?[br]פורסם בתאריך: 26.01.2010 בשעה 23:11:38

בכל מקרה אולי אקדים ואקנה כרטיס אשראי כבר ביום שישי לכבוד המאורע.
פורסם

עריכה: לא משנה כבר.

פורסם

פתאום התווסף לי לרשימת משחקים ValveTestApp39120.

מה זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים