עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אזרחי ישראל אינם יכולים לרכוש את CIV4 או משחקים אחרים (GTA 4 או Max Payne).

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז עכשיו אפשר רשמית להגדיר את מכירת סוף השנה הזאת כאכזבה לעומת המכירה של שנה שעברה...

פורסם

הרשימה של היום טובה:

Street Fighter® IV

Multiwinia + Darwinia

Half-Life: Source

Shattered Horizon

Crysis® Complete Pack

Medieval II: Total War™

שוב רובם משחקים זולים אבל טובים, למי שאין אותם כדאי לקנות (חוץ מ Multiwinia + Darwinia ו Half-Life: Source).

פורסם

^^^

בזמנו מצאתי בכמה אתרים תלונות של אנשים מכל מיני מדינות שמעלים האשמות של הונאת כרטיסי אשראי מהאתר הנ"ל

אישית, קניתי מהם פעמיים (את בורדרלנדס ופרו אבולושן), אבל ליתר בטחון עשיתי את זה עם כרטיס אשראי נטען (זה שקונים בדואר)

יש להם מידי פעם מבצעים לא רעים וכרגע MW2 נכמר שם ב223 שקל כולל משלוח אבל אני ממליץ להזהר אם קונים משם :xyxthumbs:

פורסם

באמת הרשימה של היום טובה.אם היה לי עלי כרטיס אשראי היתי קונה את דרויניה ומולטיויניה.וסביר להניח שהיתי גם משקיע בסטריט פייטר למרות שאני לא אוהב לקנות משחקים במחיר של מעל 5 דולר כי זה משחק טוב מאוד לפי מה שהבנתי.

פורסם
  • מחבר

SF4 זה משחק מעולה... ובמחיר של 10 דולר פשוט חובה...

פורסם

יואוו הסטים הזה פשוט מכה...

אני בא להיכנס למשחקים וכשאני פותח את הסטים יש את החלון של הupdate ואז אני מחכה שהוא יעלה את החלון שאני שם את המשתמש והסיסמא

ואז הוא אומר לי שאני לא מחובר לאינטרנט.. הוצאתי את הראוטר ואת המודם כדי לבדוק ולא עוזר.

מה אפשר לעשות בנידון?

פורסם

אני שוקל לקנות את מדיאבל 2... יצאו לו פאצ'ים? תיקנו את הבעיות שלו?

פעם אחרונה ששיחקתי בו זה היה אחרי שהורדתי אותו(כן כן הייתי פיראט) והוא היה מפוצץ באגים ובעיות איזון למינהם שעשו את המשחק לא מהנה בעליל.

Rome FTW!

פורסם

חבל שהם לא עושים הנחה על MW2 :(

פורסם

כפי שכבר אמרתי בעבר,הם מקסימום יורידו אותו ל50 דולר...

לא עדיף כבר לקנות אותו בארקדיה ב200 שקל?

פורסם

אל תאשימו את STEAM, זה גם בחירה של המפיצה של המשחק, יש מפיצות ששמחו לשתף פעולה, אני לא רואה את ACTIVISION עושים את זה עם MW2...

פורסם

ברור שזאת בחירה של אקטיביזיון,כל עוד המשחק ממשיך להיות ברשימת הטופ סלרז גם עם 60 דולר למה שהם יורידו לו את המחיר?

פורסם

יש דילים חדשים בסטים למי שלא התעדכן!

ושווה לקנות את המשחק RedLynx Trials 2: Second Edition??

פורסם

מבצעי היום:

Mass Effect ב-5$.

Sam&Max (כל הפרקים) ב-15$.

ועוד כמה דברים אחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים