פורסם 2009 בדצמבר 2415 שנים ישנם 5 משחקים חדשים... לא להיט בכלל:Serious Sam HDL4D2id Super PackNFS ShiftFootball Manage 2010משעמם... ציפיתי לדברים יותר מושכים. id super pack הכי מושך שם, פשוט נוסטלגיה.. אבל אני אחכה למשחקים הבאים.
פורסם 2009 בדצמבר 2415 שנים הבעיה לא במשחקים אלא במחירים..אם לא מורידים משחק ל20 דולר ומטה זה פשוט לא נקרא מבצע מבחינתי.סיריוס סם HD יכול להיות חמוד למי שלא שיחק בו בזמנו אבל אמרו שיש לו בעיות טכניות.[br]פורסם בתאריך: 24.12.2009 בשעה 19:06:09הכי מצחיק יהיה אם באחד הימים הבאים ישימו במבצע את MW2,ויורידו לו את המחיר ל..49 דולר ;D
פורסם 2009 בדצמבר 2415 שנים הכי מצחיק יהיה אם באחד הימים הבאים ישימו במבצע את MW2,ויורידו לו את המחיר ל..49 דולר ;Dחחח תכלסהמבצעים היום באמת לא אטרקטיבים. הנחות לא משמעותיות...
פורסם 2009 בדצמבר 2515 שנים הכי מצחיק יהיה אם באחד הימים הבאים ישימו במבצע את MW2,ויורידו לו את המחיר ל..49 דולר ;Dועדיין למי שקנה בקנייה פה זה יצא יותר זול...נבלות. (אני מדבר מקנאה בלבד, לא להיעלב)
פורסם 2009 בדצמבר 2515 שנים למה שנעלב מזה שקיבלנו את המשחק עם הגעתו לארץ במחיר שסביר שהוא לא יירד אליו גם בעוד שנה שנה וחצי? > מוהאהאהאאהאאהאהאהאאהאאהאהאהאהאאה! בנוגע לברייד,חבל שאין לי כרטיס אשראי כרגע,אבל מן הסתם תהיינה עוד הזדמנויות.
פורסם 2009 בדצמבר 2515 שנים שמע, זה משתנה.. כל פעם יש חמש~ משחקים במבצעים שאמורים להיות ממש שווים שמפורסמים בדף הבית בתוכנה, למרות שהמשחקים היום לא משהו בלשון המעטה. יש עוד מבצעים על כמעט (אם לא כל) המשחקים בסטים, ככה שאם יש ז'אנר שאתה אוהב אפשר להמליץ לך על כל מיני דברים או שתחפש GAMEPLAYים ביוטיוב ותראה אם אתה אוהב.
פורסם 2009 בדצמבר 2515 שנים יש קשר בין משחקי ספלינטר סל? כי אני רוצה לקנות את Tom Clancy's Splinter Cellו- Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theoryכי הם קיבלו ציונים הכי גבוהים, אבל יש שם עוד אחד, Double Agent.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.