פורסם 2009 בדצמבר 1615 שנים אני כרגע מוריד [TF2] על מקסימום KBps300~ והעניין שבגללו התכוונתי להגיב פה: יש free weekend על TF2 אז יאללה להוריד ולהיות מוכנים http://store.steampowered.com/news/3248/ כבר נעלתי 3 שרתים עם סיסמא *מוכן לפגיעה*
פורסם 2009 בדצמבר 2315 שנים יש עכשיו מבצעים מטורפים ב-STEAM בגלל חג מולד וסוף השנהקניתי STALKER: Shadow of Chernobyl ו S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky ב7 דולר.יש לכם עוד המלצות איזה משחקים לקנות?
פורסם 2009 בדצמבר 2315 שנים מחבר Mirror's Edge ב-5 דולר אם עדיין לא שיחקת בו. משחק אדיר, חבל שכל כך קצר...
פורסם 2009 בדצמבר 2315 שנים ניראה לי אני גם אלך על שני המשחקים של סטוקרעם המוד הזה: http://www.moddb.com/mods/stalker-complete-2009קשה לוותר על מבצע כזה
פורסם 2009 בדצמבר 2315 שנים 2$ ??? מי שלא מעמיס...קניתי ואולי אקנה גם את ריינבויסיקס וגאס2 ב 5$אחרי שרכשתי, אני יכול להתחיל את ההתקנה מאוחר יותר נכון?(למרות שהמבצע לכאורה יסתיים)
פורסם 2009 בדצמבר 2315 שנים אחרי שרכשת אתה יכול להתקין מתי שבא לך.תכלס השרתים בטח עמוסים עכשיו ותקבל מהירות נמוכה...
פורסם 2009 בדצמבר 2315 שנים אוף נגמר לי האשראי! את הכרטיס של בנק לאומי אפשרר להטעין גם בפחות מ250 ש"ח או שזה אבוד?האמת היתי קונה בGOG את Incoming וההמשכון שלו(שלא שיחקתי) אבל אין שמה עדיין תמיכה לוינדוז שבע.אינקומינג זה מבחינתי חתיכת קלאסיקה.לגבי מירורז אדג' אני ובערך עוד חצי מהעולם לא התלהבנו.אבל החצי השני ממש התלהב,ככה שבשביל 5 דולר זה בהחלט שווה נסיון
פורסם 2009 בדצמבר 2315 שנים אני עם נטוויז'ן וכבר שעתיים וחצי לא מצליח להיכנס לסטים , ממש באסה , יש כמה מבצעים מעולים (ואני גם לא יכול לשחק MW2)
פורסם 2009 בדצמבר 2315 שנים באסה לך..בתקווה שהאינטרנט יחזור לעצמו אצך בקרוב..הצד החיובי,בכל המבצעים האלה תמיד מבזבזים מלא כסף על ההתחלה ואז אוכלים את הלב כשמגיעים מבצעים יותר טובים ולא נשאר לך אליהם כסף בכרטיס אשראי,לפחות זה לא ייקרה לך
פורסם 2009 בדצמבר 2315 שנים אני די בטוח שאפשר לרכוש משחקים לחשבון שלך גם דרך האתר שלהם ולא חייבים דרך התוכנה עצמה.אז מי שלא מצליח להתחבר לתוכנה ומעוניין לקנות משחק במבצע - שיבדוק באתר...
פורסם 2009 בדצמבר 2315 שנים מן הסתם אחרי שתרכוש באתר כשאתה בלוגין ביוזר סטים שלך - בפעם הבאה שתעשה לוגין לתוכנה זה יופיע שם... אתה רוכש לחשבון הסטים שלך אחרי הכל...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.