עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אבל אתה עדיין תצטרך ליצור משתמש חדש בשביל הקונסולה בשביל לעבוד עם family sharing. או שפספסתי משהו?

לא אומר שהם צריכים לתת לשחק באותו משחק במקביל, אבל אם אני רוצה לשחק במחשב לדוגמה HL2 בזמן שמישהו משחק בקונסולה TF2, במצב הנוכחי מישהו מאיתנו לא יוכל לשחק.

כמה שידוע לי זה קורה גם עם family sharing שחוסם לך גישה לכל הספריה כל עוד מישהו משחק במשחק משם (כמובן אם החשבון שלי אז השני הוא זה שאין לו גישה לספריה), אלא אם וואלב הוציאו איזה עדכון שמסדר את זה. לא ממש התעדכנתי אם היו שינויים שם או לא...

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שיתוף משפחתי הופך את החשבון שלך לציבורי משמע אין סיבה לפתוח חדש. מה שאתה רוצה לעשות אפשרי רק אם יהיה אישור מהמפיצה, וולב כמובן יכולים לאשר לך לשחק tf2 בקונסולה וhl2 במחשב אבל כל דבר אחר תלוי במפיצה הספציפית של המשחק

פורסם

מייקרוסופט הציעו משהו הרבה יותר משתלם עם הXB1 (לפני שהם עשו 180) - כל הספריה משותפת בין כל בני המשפחה. אין מצב שבו מישהו עושה לוגין ומעיף אותך.

http://kotaku.com/xbox-one-lets-you-share-your-games-with-up-to-10-famil-511767763

זה היה מגניב אם זה היה קורה אבל כולם התלוננו על הalways on drm וכנראה לא נראה את זה חוזר.

מה שסטים מציעים נשמע לי די טיפשי ולא שימושי בעליל.

פורסם
  • מחבר

אם זה תלוי במפיצה אז ככל הנראה שיהיה אפשר לשחק במקביל רק במשחקים של וואלב... אבל נקווה לטוב :P

אני אנסה למצוא עוד מידע על כל הדבר הזה, אבל עד אז באמת שנקווה לטוב

פורסם

המשכת לקרוא את הכתבה?

Update: Microsoft's Chief of Staff for Interactive Entertainment Business Aaron Greenberg has called the anonymous engineer's statements on Family Sharing "confusing and not true." In a Twitter conversation, Greenberg notes that "there was no time limit" for the feature, adding that it worked "as we described." He continues to note that the Xbox team plans on "investing in more digital features over time."

בכל מקרה, כנראה שלעולם לא נדע מה זה היה אמור להיות

פורסם

ראיתי לפני איזה יומיים היטמן האחרון ב 6 דולר

התכוננתי נפשית לקנות ועשיתי שיקול עד כמה המשחק הזה שווה ואז זה נעלם :\

פורסם

ברור שדבר כזה יהיה תלוי באישור מהמפיצה

ולא משנה עם זה בXBOX או בסטים

וזאת אחת הבעיות הגדולות בשרות כזה

עם כבר היתי מעדיף אפשרות להשכיר משחקים דיגיטלים ,לדוגמה עם משחק עולה 60$ לקניה

שתיהיה אפשרות השכרה לשבועים ,באיזה 15$

להרבה מאוד משחקים היום זה יספיק לי

ומי שרוצה ,שיתנו לו אפשרות להוסיף ל15$ ששילם ,45$ לקנות את אותו המשחק

פורסם

רעיון נחמד, אבל האפשרות הזאת יכולה לפגוע להם ברווחים.

פורסם

למה להם למכור לך משחקים בליסינג? זה לא כלכלי בעליל!

פורסם
ברור שדבר כזה יהיה תלוי באישור מהמפיצה

ולא משנה עם זה בXBOX או בסטים

בטח שזה משנה. אם חברה רוצה להפיץ משחק לPC היא יכולה להסכים לתנאים של STEAM או ללכת למקום אחר (יש אלף כאלה)

בXBONE אם אתה לא מסכים לתנאים של מייקרוסופט אתה לא מוציא משחק. ככה פשוט

והעניין עם השיתוף משחקים של האקסבוקס שנגנז זה הבולשיט הכי רציני ששמעתי בחיים שלי. הDRM היה יכול להיות מבוטל גם בלי להוריד את השיתוף משחקים. מייקרוסופט הבינו כנראה שהמערכת הזאת פתוחה מדי והם הולכים להיפגע במכירות משחקים בצורה רצינית

פורסם
quote_icon1.png ברור שדבר כזה יהיה תלוי באישור מהמפיצה

ולא משנה עם זה בXBOX או בסטים quote_icon2.png

בטח שזה משנה. אם חברה רוצה להפיץ משחק לPC היא יכולה להסכים לתנאים של STEAM או ללכת למקום אחר (יש אלף כאלה)

בXBONE אם אתה לא מסכים לתנאים של מייקרוסופט אתה לא מוציא משחק. ככה פשוט

לא אתה לא מבין ,MS בעצמה אמרה ,שזה יהיה תלוי ברצון המפיצות

מה שהיה מגביל מאוד את כמות המשחקים בשרות הזה ,רק תיראה שלהרבה משחקים היום אפילו לא יוצא דמו

פורסם
  • מחבר

למי שעדיין לא יצא לשחק, חבילת Half-life הכוללת את כל המשחקים בסדרה במחיר מצחיק של 10$

(Team Fortress Classic, Half-Life: Opposing Force, Half-Life, Half-Life: Blue Shift, Half-Life 2, Half-Life: Source, Half-Life 2: Deathmatch, Half-Life 2: Lost Coast, Half-Life 2: Episode One, Half-Life 2: Episode Two)

http://store.steampowered.com/sub/715/

פורסם

אמממ, זה רמז? HL3 בדרך?

פורסם

זה רמז, מבצעי סוף שנה בדרך. קבוע לפני שמתחילים שהמבצעים הם עושים את ההנחה הזו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים