עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם
מבצע של המשחק עם ההרחבות או משהו בסגנון של Game Of The Year Edition יהיה באיזשהו שלב (אם יהיו הרחבות) אבל זה יכול להיות גם שנה+ אחרי שהמשחק ייצא... ושוב, גם זה תלוי במכירות שלו ובהצלחה של המשחק.

מה שהוא אמר

בגדול עם אתה לא חייב את המשחק ברגע שהוא יוצא ,שיש לזה יתרונות בעיקר במולטי המקוון (מיומנות וגודל קהילה )

ברוב המיקרים עדיף לחכות לגרסת השנה במחיר נוח או מבצע אחר

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש Pre-Purchase :yelclap: לBioShock Infinite.

שאלה - ההטבות שם לא נראות מוצלחות במיוחד, אם אני מזמין כבר עכשיו את המשחק יש מצב שבעתיד יהיו עיסקאות יותר שוות ושאני סתם אפסיד עכשיו או שלא נוהגים לדפוק את מי שעושה Pre-Purchase?

השאלה שלי היא בעצם כזאת:

בבורדליין 2 מי שעשה Pre-Purchase קיבל הורדות בחינם לכל ההרחבות, לעומת מי שקונה רק עכשיו שצריך להוסיף 10$ לכל אחת או 20$ לכולן או משהו בסיגנון.

יש סיכוי שיהיו דברים נוספים להורדה בתשלום שיהיו במבצע בסטים ומי שיעשה Pre-Purchase לא יוכל לקנות כי המבצע יהיה על רכישת המשחק?

(במילים אחרות, יש מצב שחודש אחרי שהמשחק יוצא יוציאו הרחבה ב5$ ואני אראה "מבצע! קנה עכשיו ב60$ את המשחק וקבל גם את ההרחבה" ובגלל שהמשחק כבר אצלי אני כן אצטרך לשלם את ה5$?)

כמה תיקונים בקשר לבורדרלנדס 2 -

מי שהזמין בהזמנה מוקדמת קיבל רק את הדמות החדשה ולא את כל ה-DLC.

את ארבעת חבילות ההרחבה אתה יכול לקנות בעזרת season pass שעולה 30 דולר. כל חבילה בנפרד תעלה 10 דולר.

פורסם

לא קראתי על שום הרחבות, רק רציתי לדעת מה יקרה אם יהיו כאלה (ולפי מה שברק אומר על בורדליין בכלל טעיתי)

עכשיו בלי שום קשר - מה זה בדיוק Game Of The Year Edition? ראיתי את זה כמה פעמים אבל לא במשחקים שענינו אותי אז לא ממש טרחתי לבדוק...

זה הורדה של כל ה"חבילה" של המשחק? יעני המשחק וכל ההרחבות וכ"ו?

פורסם
Game Of The Year Edition

בדרך כלל זה הגירסה עם כל התוספות במחיר מוזל ,אבל לא תמיד

אין חוקים ברורים בזה ,זה שם שיווקי ,וכל מפתחת מחליטה על דעת עצמה מה לכלול בחבילה הזאת

ברוב המוחץ של המיקרים זאת חבילה משתלמת יותר

פורסם

אוקיי קצת סדר בבאלגן-פריאורדר: גם בגרסאות הפיזיות אם אתה עושה פריאורדר אתה מקבל את אותן תוספות כמו בסטים, ההבדל הוא בדרך כלל רק בעובדה שלמהדורה הפיזית 1. יש דיסק פיזי שחוסך בזמן הורדה וקופסא שאפשר לשים במדף 2. לפעמים היא יותר זולה בחנויות בחול. 3. צריך לחכות מס' ימים עד שהיא תגיע בדואר. לפעמים יש בונוסים אקסקלוסיבים לחנויות מסוימות(כאן לא ראיתי כאלה) אבל בדרך כלל הם מינוריים.(סקין למולטיפלייר/אקדח לא משו שהמשחק ירגיש חסר בלעדיו)

אספנים: יש כמובן מהדורות אספנים עם כל מיני פסלים ופוסטרים ומוזיקה מהמשחק אבל בדרך כלל הן עולות 100 200 שקל יותר, לפעמים אפילו יותר מזה, השאלה אם זה מעניין אותך.

GAME OF THE YEAR EDITION-יוצאת לחלק גדול מהמשחקים אחרי שנה(כנראה הרבה מהם היו משחק השנה.. :) ) וכוללת כמה הרחבות להורדה שיצאו במהלך השנה. השאלה היא אם כדאי בשביל זה לחכות שנה שלמה. ביושוק הקודמים לא קיבלו מהדורה כזו,ובכלל מדובר במשחקים שהם בעיקרם עלילתיים ככה שסיום המשחק נותן לך חוויה די שלמה. אלא אם כן המפתחים יחליטו לסיים את המשחק בקליף הנגר כדי שאנשים יקנו תהרחבות. :P

סיכום: אלא אם כן את מתעניין במהדורות אספנים בגלל התוספות הפיזיות, לעניות דעתי המשחק עצמו אמור להציע חויה שלמה ומספקת שלא בטוח כמה היא צריכה הרחבות. אתה תמיד יכול לחכות לביקורות או לירידת מחיר אחרי כמה חודשים,אבל החששש מהרחבות זה לא מה שהיה עוצר אותי מלקנות.

פורסם

עוד שתי שאלות בנוגע למשחקי יחיד (כמו סקיירים):

ראיתי שישנה אפשרות לסנכרן שמירות וכיו"ב בענן של סטים "for games which support it".

א' - איך אפשר לדעת אילו משחקים נתמכים ואילו לא? (הכוונה היא חוץ מאשר להכנס לאתר של כל משחק ומשחק ולהתחיל לחפש שם)

ב' - זה טיפה פלצני, אבל אפשר לבחור אילו משחקים ספציפים לסנכרן ואילו לא?

פורסם

כל משחק שדורש STEAM בשביל לפעול תומך בשמירות ענן (או בקיצור כל משחק STEAM POWERED), יכול להיות שיש עוד כמה שתומכים בזה אבל לא נראה לי. אני חושב שיש רשימה מסודרת בפורומים של STEAM.

כן, בכל משחק שתומך בשמירות ענן אפשר לבחור אם האפשרות תעבוד או לא. כמובן שזה אומר לעבור משחק משחק ולבחור אם זה יעבוד או לא.

פורסם

איזה טירוף יצא המשחק המחודש של GIANA SISTERS משחק שגמרתי שהייתי בכיתה ד' שיצא לקומודור 64, כמובן שרק אני מתלהב כי אני היחיד שעדיין מסתובב כאן בגיל הזה.. :screwy:

פורסם

אני גם זקן ,אבל היתי במאגסון (זיוף של NES ) בתקופה הזאת

פורסם

שימו לב - יש מכירת Halloween בsteam כרגע מהיום עד ה31 לחודש כולל (נגמר ב1 לנובמבר) . זה אומר שכל מני משחקים הם בהנחות "רגילות" למכירות גדולות. אני בנתיים קניתי OMD2 complete ב 10$ לעצמי ואת הראשון מתנה לאחינים. המשחקים בעיקר משחקי אימה ומפלצות .

פורסם
  • מחבר

הגיע הזמן לקנות את הDLCים של השני (ואולי אפילו לסיים אותו :P)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

האם יתכן שאם אני לא אכנס לחשבון שלי בסטים למשך שנה ימחקו אותו?

לפעמים אני נכנס לחשבון מהחשש שפתאום אני לא אצליח להכנס אליו

פורסם

לא נראה לי, אני חושב שהיה שלב שהחשבון שלי לא היה בשימוש יותר משנה והדבר היחיד שקרה זה שלא זכרתי איך להתחבר לחשבון :P

פורסם

וואו המשך של DEPONIA הגיע לסטים, ב-15 דולר..!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים