פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים זה רק אני או שסטים נהיה בוגדני לאחרונה? לפעמים הוא לא מצליח או מצליח רק אחרי זמן רב להפעיל משחקים...אפילו משחקים פשוטים.לא רק אתה. גם אצלי הוא התחיל לפקשש לאחרונה. הורדות לא מתחילות, מוריד על קצב מזעזע של פחות מ10k, לפעמים מצליח להפעיל משחקים רק בנסיון השני.
פורסם 2011 באוקטובר 514 שנים מה אתם אומרים על המבצע של ב15$Crysis+Warhead ?מעולם לא שיחקתי במשחק, בינתיים הדבר היחיד שמונע ממני לרכוש אותו זה הDRM שמגביל את המשחק להתקנה על 5 מחשבים.מה דעתכם, כדאי לקנות למרות הDRM?
פורסם 2011 באוקטובר 514 שנים אם זה בחשבון סטים אז זה גם ככה רק בחשבון שלך אז מה זה משנה? ואיך לא יצא לך לשחק קריסיס עד עכשיו???!!!?
פורסם 2011 באוקטובר 514 שנים זה DRM צד שלישי. למרות שהוא בחשבון - ניתן להתקין אותו רק על חמישה מחשבים שונים.3rd-party DRM: SecuROM™5 machine activation limit
פורסם 2011 באוקטובר 514 שנים מה שכן, אתה יכול גם למחוק את האקטיבציה ממחשב מסוים ואז לאקטב בעצם בעוד מחשב..
פורסם 2011 באוקטובר 514 שנים מה שכן, אתה יכול גם למחוק את האקטיבציה ממחשב מסוים ואז לאקטב בעצם בעוד מחשב.. איך עושים את זה?
פורסם 2011 באוקטובר 514 שנים במשחקים החדשים יותר כמו קריסיס 2 זה כבר נמצא בתיקיה של המשחק בתור "Activation.exe." אתה מריץ את זה ומבטל את הרישיון במשחקים הישנים יותר כמו למשל ב Crysis Warhead אתה צריך להוריד את הקובץ מהאתר של EA http://activate.ea.com/deauthorize/deauthtool/deauthCrysisWarHead.exe
פורסם 2011 באוקטובר 514 שנים ואיך לא יצא לך לשחק קריסיס עד עכשיו???!!!? זה בסדר, הוא לא הפסיד כלום. משחק מיותר לחלוטין.
פורסם 2011 באוקטובר 514 שנים תודה על התגובה Kirma ואיך לא יצא לך לשחק קריסיס עד עכשיו???!!!? EA התקמצנו במבצעים
פורסם 2011 באוקטובר 514 שנים יש לי שני חשבונות סטים, אחד מרכזי, והשני שולי עם מעט מאוד משחקים.החשבון הראשון עובד כרגיל, והשני ממש גרוע, משחקים בקושי עולים, והרבה פעמים הוא מוריד לי מחדש את כל המשחק??מישהו מכיר את התופעה או פתרון? תודה.
פורסם 2011 באוקטובר 1114 שנים Duke Nukem Forever ב10$.איכשהוא אני עדיין לא חושב שזה מחיר טוב :-\ DeathSpank The Baconing ב7.5$
פורסם 2011 באוקטובר 1114 שנים המבצעים של סטים על הפנים בזמן האחרון .. אני כבר מת לקנות איזה משחק טוב בכלום כסף
פורסם 2011 באוקטובר 1114 שנים STEAM לא עושים מבצעים טובים כי הם שומרים הכל למבצעי סוף שנה/תחילת שנה. עכשיו הם עובדים קשה על לדבר עם כל השותפים שלהם ולדאוג שבמבצעים בנובמבר יהיו דברים טובים לכולם :-* או לפחות דבר טוב בכל יום...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.