פורסם 2011 באוגוסט 2514 שנים אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי בקצרה איך אני מוכר את כל התוספות שיש לי (שניתנות למכירה) בTF2...המשחק מותקן אבל אני לא מבין איפה בחנות אני מעמיד פריטים למכירה (אם בכלל זה שם או אם יש מקום לפרסם את הפריטים שאני רוצה למכור) בתכל'ס , אם אני יכול לקבל עליהם כסף בSTEAM WALLET זה יהיה מעולה....יש לי פריטים מפורטל 2 , HOMEFRONT ומ-DEUS EX החדש בנוסף לכל מיני פריטים שקיבלתי עם הזמן מTF2
פורסם 2011 באוגוסט 2514 שנים באמת?? שמעתי על אנשים שמכרו וקיבלו כסף... מוזר...נראה לי קצת מוזר שאתה יכול לקנות פריטים אבל לא למכור אותם....תודה!
פורסם 2011 באוגוסט 2514 שנים אפשר לעשות TRADE במשחק, לא עד כסף (לפחות לא ניראה לי שעל כסף).היו בעבר מספר משתמשים שיצרו דברים ל TF2 ו VALVE העבירו להם כסף.
פורסם 2011 באוגוסט 2614 שנים כל מוצרי Borderlands ב75% הנחהhttp://store.steampowered.com/app/8980/קניתי! אני חושב שזה מחיר סביר מאוד ביחס לכל ה DLC PACK
פורסם 2011 באוגוסט 2914 שנים מישהו מכיר את BASTION קיבל ציונים טובים וגם נבחר למשחק השנה של E3?גם גיימספוט שיבחו אותו.בנתיים מוריד את הדמו.
פורסם 2011 באוגוסט 3014 שנים יש לי 10 דולר שאני צריך לבזבז עד סוף החודש הבא. חשבתי על אחד מהמשחקים האלה:PortalLimboיש למישהו המלצה על משחק אחר? כי אף אחד מאלה לא ממש קורץ לי..או אולי יש משהו דרך GOG או חנות אחרת ששווה לשקול?עריכה:אולי Plants vs. Zombies GOTY?אני נורא אוהב משחקי tower defense
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.