עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אם יש בגד גרוע אתה יכול ללכת למקום אחר ולקנות בגד טוב. פה מה שהם עושים זה אומרים לך להיכנס לביוב בשביל לקנות משחק טוב, אי אפשר לקנות אותו במקום אחר.

במצב כזה כן אני מעדיף לפגוע בחרה, אין להם ביטוח על משחקים שמורידים, הם מפסידים מזה כסף והכי חשוב, זה משגע אותם. אין דבר שמציק לחברות האלה יותר מההורדות האלה.

באותה מידה אתה יכול ליראות שאני גם מזמין משחקים בהזמנות מוקדמות או קונה אותם ביום שהם יוצאים. תעשה עבודה טובה יבואו לקנות, לא תעשה עבודה טוב או שלא יבואו או שיגנבו בשביל לצחוק לך בפרצוף.

ולחדשות:

Ellen McLain עובדת כרגע על PORTAL 2 (תוכן נוסף) ועל עוד משחק של VALVE (שזה אומר EP3/DOTA 2 או משהו חדש שאנחנו לא יודעים עליו).

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מקור?

פורסם

זיק של תקווה מחודשת ניעור בעינו של הG-MAN... ;D

פורסם

ולחדשות:

Ellen McLain עובדת כרגע על PORTAL 2 (תוכן נוסף) ועל עוד משחק של VALVE (שזה אומר EP3/DOTA 2 או משהו חדש שאנחנו לא יודעים עליו).

אני זוכר שהביאו תמונות מוזרות כלשהן של חייזרים או משהו של משהו שוואלב עובדים עליו, אולי זה זה.

סיכוי טוב גם DOTA2 לדעתי, הרי יש קריין/קריינית שם...

פורסם

היא הקריינית של TF2, נשמע לי הגיוני שהם יבקשו ממנה לעשות את זה שוב רק בשמחק אחר. בכל זאת תמיד יש את האפשרות שהיא שוב עובדת על HALF LIFE :P

Red Orchestra 2 הגיע להזמנה מוקדמת ב STEAM עם הרבה מאוד בונוסים.

המשחק יעלה 40$ לגירסה הרגילה או 50$ ל Digital Deluxe (אקסלוסיבי ל STEAM). כרגע בהזמנה מוקדמת יש הנחה של 10% ולבעלים של Red Orchestra הראשון יש הנחה של 20% (נייס).

בונוסים נוספים למזמינים בהזמנה מוקדמת:

(-) Day 1 unlock of the Kar98 and Mosin rifle bayonets

(-) Special in-game item - Russian Guards Badge and German Assault Badge

התוספות ב Digital Deluxe:

(-) Access to the final phase of closed beta before the August 30th launch

(-) Day 1 Unlock of the Elite Assault Weapons (MKb 42(H) and AVT-40) and Semi Auto Sniper Weapons (SVT-40 and G 41(W)

(-) Team Fortress 2 German and Russian hats ("vintage" if bought during pre-purchase)

(-) Two new characters for Killing Floor - Russian and German Soldier Re-enactors

http://store.steampowered.com/app/35450/

http://epicbattleaxe.com/red-orchestra-2-gets-steam-special-edition/

פורסם

Brink Free to Play Weekend

תהנו :yelclap:

פורסם

להנות מ BRINK יכול להיות מאוד קשה :lol:

בכל מקרה כרגע יש QUAKECON MADNESS ב STEAM. הרבה מבצעים ובונוסים על משחקים של ID ומפתחות אחרות של ZENIMAX.

כמו כן יצא עדכון חדש ל TF2 שמוסיף דברים שקשורים למשחקים של ZENIMAX (כובעים ונשקים).

פורסם

Terraria ב 5$ במקום 10 במבצע אמצע השבוע. ממליץ בחום אלא אם כן אין לכם הרבה זמן. יש לי כבר 157 שעות במשחק הזה :lol: .

אגב יצאה גרסה חדשה 1.06 ואפשר להשתמש בשיקוי רק פעם בדקה ככה שאי אפשר לעשות spam לריפוי יותר ורצוי להתחמק מהאויבים.

פורסם

יצא דמו לTropico 4 :jump:

פורסם

מעולה, רק חבל שעדיין אי אפשר למכור/להחליף משחקים רגילים בחשבון.

פורסם

אני כבר יכול לחשוב על כמה תרחישי אימה אפשריים עם הדבר הזה. כמו אנשים שקיבלו משחק מתנה שעולה 60$ ואז בלי לשים לב הם ממירים אותו בשביל 2 כובעים וקילשון. או שבטעות האח הקטן שלהם עשה את זה. הו האימה! :s07:

פורסם

יש מישהו שכבר השתמש בSteam Trading?

אני מעוניין להחליף את Oblivion Game of the Year Edition וגם את Grand Theft Auto IV: Complete Edition

אם יש לכם משהו להציע, אל תתביישו :)

פורסם

מישהו רוצה את TRACKMANIA UNITED.?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים