עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מישהו השתמש פעם בsteam wallet?

אפשר לשלם אותו ביחד עם תשלום מכרטיס אשראי?

אם יש לי 10$ ואני שוקל לקנות את CIV V שעולה 17$.

אפשר להוסיף עוד $7 מכרטיס אשראי רגיל ולצרף את הסכומים לקניה אחת?

Anyone?

פורסם

למה לא תנסה?

עריכה:

C. Steam Wallet.

ALL STEAM FEES ARE PAYABLE IN ADVANCE AND ARE NOT REFUNDABLE IN WHOLE OR IN PART. Steam may make available an account balance associated with your Account (the “Steam Wallet”). You may place funds in your Steam Wallet up to a maximum amount determined by Valve, by credit card, prepaid card, promotional code, or any other payment method accepted by Steam. You may use Steam Wallet funds to purchase Subscriptions or make transactions within Subscriptions, where Steam Wallet transactions are enabled. Funds added to the Steam Wallet are non-refundable and non-transferable. Steam Wallet funds have no value outside Steam and can only be used to purchase Subscriptions and related content via Steam (including but not limited to games offered on the Steam Store). To the maximum extent permitted by applicable law, Steam Wallet funds that are deemed abandoned or unused by law will not be returned or restored.

When your account uses your Steam Wallet to fund a purchase, you authorize Valve to deduct the amount of the purchase from your Steam Wallet. If you do not have sufficient funds in your Steam Wallet to make a purchase and you have previously entered your credit card information, we may automatically charge your credit card a minimum amount determined by Valve to make the purchase, even if such minimum amount exceeds the cost of your purchase. Any difference between the minimum charge and the cost of the purchase will be credited to your Steam Wallet.

כלומר, אם יש לך נניח $7 בארנק, ואתה רוצה לרכוש משחק שעולה $13 באמצעות ה Wallet, חסרים לך $6 נוספים. אם הכסת פרטי כ.א. בעבר והם שמורים - המערכת תנסה "לקנות" לך את המינימום האפשרי כדאי לסיים את הרכישה. המינימום הוא $5 ואחרי $10, אז המערכת תקנה אווטמטית $10 נוספים - ותחייב אותך - ככה שבסוף הקניה ישארו לך $4 ב Steam Wallet.

כל זה תקף אם האמצעי תשלום ה"מרכזי" הוא ה Steam wallet.

מחיפוש קצרצר בגוגל - מאשרים שאם אתה מבצע את הקניה באמצעות כרטיס אשראי כאמצעי תשלום "מרכזי" - המערכת אוטומטית תשתמש ב Steam Wallet וכל ההפרש נוסף - תחייב בכ.א.

פורסם

ה DLC שהם נותנים לא היה אמור להיות במשחק בכלל, זה מפות מ BF2 שעברו חידוש, בונוס לחובבי הסדרה.

לידעתך 60$ זה 203.5 שקל, מחיר הגיוני ביותר. 50 יורו מצד שני זה 250 שקל, מחיר לא הגיוני בכלל.

צריך להיות ממש מפגר בשביל לקנות ישירות מ ORIGIN, יש הרבה חנויות שהמחיר בהן נמוך יותר, גם DIGITAL (ב GAMERSGATE) וגם דיסק (בכל אחת מהחנויות הגדולות באנגליה).

אם קונים ממקומות כאלה המחיר יוצר בין 190 ל 210 שקל, כמו שצריך להיות.

אתם באמת מצפים לשירות טוב מ EA? פעם ניסיתם לדבר עם התמיכה שלהם? ניסיתם להשתמש במערכת משתמשים שלהם הקודמת וזו שהייתה לפניה? אחת יותר גרועה מהשניה (גם החדשה לא משהו אבל היא לפחות שיפור קל). ל EA אין את היכולת לעמוד מול VALVE מסיבה אחת, הם יעשו הכל בצורה הלא נכונה כי הם חברה ציבורית. יש להם אנשים מוגבלים שלא מבינים שום דבר מהחיים שלהם ורוצים ליראות גידול ברווחים ו EA תעשה הרבה דברים שפשוט יגרמו לזה שאף אחד לא ירצה את השירות הזה. הם לא יכניסו מספיק כסף לתמיכה ופיתוח, הם לא ישמרו את התוכן על השרתים שלהם לאורך אותו זמן, הם יגבילו את מספר ההתקנות, הם יקטינו את מספר השרתים ויצמצמו את רוחב הפס (כמו שהם עשו בכל משחק שהם הוציאו בשנים האחרונות).

את הבעיות האלה אין ב VALVE, הם לא מנסים להגדיל רווחים בכוח, הם לא צריכים להציג דוחות לאף אחד. הם מרווחים וכשיש מספיק כסף מבזבזים אותו על פיתוח או הגדלת רוחב פס. הם נותנים מחירים הוגנים ברוב העולם (באירופה המחיר יקר כרגיל) ופונים לגופים מקומיים בשביל לפתוח שרתים בעוד מדינות (כמו השרת שנפתח בישראל בשיתוף עם VGAMES). באמת ניראה לכם ש EA יעשו דברים כאלה? אנחנו נתחבר לשרת באירופה ומהר מאוד המהירות תיהיה פחות טובה מב STEAM.

כל מילה בסלע,כל עוד EA לא תבין זאת השירות שלה בחיים אפילו לא יגרד את הביצים של Steam.

פורסם

לכל אלה ששואלים את עצמם למה יש אנשים שתומכים בפיראטיות ואומרים שזה לא דבר רע. ההתנהלות של EA היא הסיבה שאני תומך בפיראטיות וחושב שהיא חשובה.

יש 3 סוגים של משחקים. משחקים טובים שמגיעים בצורה טובה ואותם קונים בשמחה, משחקים גרועים שלא קונים, משחקים טובים שמגיעים עם גוש חרא כבונוס.

כשמשחק מגיע עם גוש חרא כבונוס צריך להוריד אותו, זה לא מחאה על איכות המשחק זה מלאה על הזבל שסביבו. אם זה אומר שמשחקים מסויימים לא יגיעו למחשב אין לי בעיה עם זה כי אני אני לא אוהב חרא.

מה ש EA עושים זה לא תחרות, המוצר שהם מציגים נוראי והם לא מראים שום סימן שהם הולכים לסדר אותו. מדובר במהלך שכל היעוד שלא זה להגדיל את ההכנסות של החברה על חשבון המשתמשים ולנסות להחזיר לחברה את הכוח שהיה לה בעבר. ל ORIGIN אין מקום בשוק וגם לא יהיה לו מקום בשוק, לא מגיע ל EA שיקנו את המשחקים שלהם וזה לא משנה כמה הם טובים כי הם מכוסים בחרא נוזלי חום ומגעיל.

מה שיותר עצוב זה ש VALE לא מגיבה לכל הסיפור הזה, נותנת ל EA לחבוט בהם פעם אחרי פעם. זה לא פעם ראשונה ש VALVE מתנהגים בצורה כזו, נמנעים מלהגיב לחברות שתוקפות אותה, הגיע הזמן שהם גם ינצלו את הכוח שלהם ויתקפו בחזרה.

אין לי כוח יותר ליראות את השקר הזה שהמשחקים יוצאים מ STEAM בגלל העדכון החיצוני, VALVE מוסיפה משחקים כאלה כל הזמן. כל הדבר הזה נע סביב העובדה ש EA רוצים חלק מהשוק הזה והפיתרון שלהם זה לפגוע בחברה שהייתה שותפה שלהם במשך קרוב ל 10 שנים.

פורסם

אל תעלב, זה הכל business.

פורסם

@HuGeMouTh

סייג לחוכמה שתיקה

מה שיותר עצוב זה ש VALE לא מגיבה לכל הסיפור הזה, נותנת ל EA לחבוט בהם פעם אחרי פעם. זה לא פעם ראשונה ש VALVE מתנהגים בצורה כזו, נמנעים מלהגיב לחברות שתוקפות אותה, הגיע הזמן שהם גם ינצלו את הכוח שלהם ויתקפו בחזרה.

אין לי כוח יותר ליראות את השקר הזה שהמשחקים יוצאים מ STEAM בגלל העדכון החיצוני, VALVE מוסיפה משחקים כאלה כל הזמן. כל הדבר הזה נע סביב העובדה ש EA רוצים חלק מהשוק הזה והפיתרון שלהם זה לפגוע בחברה שהייתה שותפה שלהם במשך קרוב ל 10 שנים.

EA חובטת בvalve? את צוחק, נכון? :screwy:

פורסם

כל הפרסומים שהיו עד עכשיו הגיעו מ EA, מ VALVE לא שמענו שום דבר. כל פעם שמשחק יוצא מהרשימה של STEAM מה שכתוב ברשת זה ש VALVE אשמים בגלל החוזה שלהם.

בפועל יש משחקים ב STEAM שעוברים עדכונים בצורה חיצונית ויש חברות אחרות (כולל EA בעבר) שלא היה להם בעיה להתאים גירסה ל STEAM, במיוחד כי VALVE עוזרת להם עם זה וגם בדיוק לפני כמה שבועות שיפרה את התהליך והפכה אותו להרבה יותר קל.

מדובר במהלך שכולו מנוהל על ידי EA וכל תפקידו לפגוע ב STEAM במטרה לקדם את ORIGIN. הם מוציאים את המשחקים מ STEAM ואז אומרים ש VALVE אשמה ובכך גם דואגים שמי שירצה את המשחק יקנה מהם וגם פוגעים בשם הטוב של STEAM.

בקשר לפעמים קודמות שהיו מהלכים כאלה. GAME ו GAMESTATION (אותם בעלים) ניהלו בעבר קמפיין נגד STEAM באנגליה, ניסו להעביר חוקים שיגבילו את STEAM, ידרשו שמשחקים יצאו שם באיחור ובמחירים שגבוהים מהמחירים בחנויות שלהם. היו עוד כמה חברות שתמכו בזה ואמרו ש STEAM פוגע להם בעסקים. VALVE לא התיחסה לעניין, בסופו של דבר הוא נפל בגלל לחץ מהקונים שאיימו על החנויות.

נ.ב.

לפי נתונים לא מדוייקים בכלל שיש ברשת מאז ש VALVE התחילה להפיץ את המשחקים שלה דרך EAP נמכרו 15.77 מיליון יחידות מכלל המשחקים שלה (OB, HL2, PORTAL, L4D). לא מצאתי בשום מקום את מספר העותקים של ORANGE BOX שנמכרו למחשב, אני מניח שמדובר בעוד כמה מליונים.

מדובר ברווחים נקי של עשרות מיליוני דולרים ל EA מהמשחקים של VALVE. כל מה ש EA עשו זה ליצר דיסקים, לארוז אותם באריזת פלסטיק הכי זולה שיש (המשחק של VALVE תמיד מגיעים באריזה דיי עלובה ולרוב רק עם דף בודד בפנים ולא איזה חוברת יפה).

פורסם

DEVOLVER DIGITAL (המפיצה של SS3:BFE) יורדת על ORIGIN

http://www.hotbloodedgaming.com/2011/07/29/serious-sam-publisher-sticks-it-to-origin/

משעשע ביותר, לא פעם ראשונה שמפתחות ומפיצות יורדות על חברות שמנסות ללכת נגד STEAM, גם GFWL זכו ליחס דומה (רק אתמול marcus beer אמר ב invisible walls כמה זה היה רעיון גרוע להשתמש ב GFWL במשחק האחרון שלו ואיך זה הרג את המשחק יומיים אחרי שהוא יצא).

למי ששואל את עצמו למה VALVE עושים את הדברים האלה. גם EA וגם THQ עשו ניסויים בהוצאת משחקי VALUE (היה את ה BF שעלה 15$ בקונסולות וגם ל THQ היה משהו דומה). הרעיון היה להוציא משחק ב 15$-30$ ואז להתחיל להוציא לו עדכונים בתשלום במהלך השנים.

2 החברות נכשלו בניסיון הזה אבל זה לא אומר שהם לא ינסו שוב. במצב כזה VALVE יעשו רווח על ה 15$ הראשונים אבל לא יזכו לראות שום דבר מכל התוספות שיצאו אחרי זה (והרעיון במודל הזה הוא שה DLC יהיה רווחי יותר מהמשחק עצמו מה שאומר ש VALVE יפסידו הרבה כסף).

פורסם

אני ממליץ בחום לקרוא את המכתב עצמו - מאוד מצחיק :xyxthumbs:

פורסם

מישהו הצליח לשחק בדמו של Pirets of the black cove? יש לי CTD אחרי שאני בוחר דמות

פורסם

לכל אלה ששואלים את עצמם למה יש אנשים שתומכים בפיראטיות ואומרים שזה לא דבר רע. ההתנהלות של EA היא הסיבה שאני תומך בפיראטיות וחושב שהיא חשובה.

יש 3 סוגים של משחקים. משחקים טובים שמגיעים בצורה טובה ואותם קונים בשמחה, משחקים גרועים שלא קונים, משחקים טובים שמגיעים עם גוש חרא כבונוס.

כשמשחק מגיע עם גוש חרא כבונוס צריך להוריד אותו, זה לא מחאה על איכות המשחק זה מלאה על הזבל שסביבו. אם זה אומר שמשחקים מסויימים לא יגיעו למחשב אין לי בעיה עם זה כי אני אני לא אוהב חרא.

מה ש EA עושים זה לא תחרות, המוצר שהם מציגים נוראי והם לא מראים שום סימן שהם הולכים לסדר אותו. מדובר במהלך שכל היעוד שלא זה להגדיל את ההכנסות של החברה על חשבון המשתמשים ולנסות להחזיר לחברה את הכוח שהיה לה בעבר. ל ORIGIN אין מקום בשוק וגם לא יהיה לו מקום בשוק, לא מגיע ל EA שיקנו את המשחקים שלהם וזה לא משנה כמה הם טובים כי הם מכוסים בחרא נוזלי חום ומגעיל.

אני לא מגיב כאן בד"כ אבל התגובה שלך היא בושה.

אם אתה כזה גיבור גדול ותומך בפירטיות, למה שלא תגנוב רכב או אולי בגד מחברה "לא איכותית"?

אני פשוט אוהב את כל החכמים בלילה שמשחקים אותה "חתרנים" ו"אנשי מחאה" באינטרנט ומורידים משחקים מתוך ידיעה שאת הגניבה שלהם בד"כ אין שום סיכוי לתפוס.

בוא תהיה גיבור גדול במציאות ולך תגנוב רכב של יצרנית שהיא "חרא" אם אתה כזה "חתרן".

פורסם

אם אתה כזה גיבור גדול ותומך בפירטיות, למה שלא תגנוב רכב או אולי בגד מחברה "לא איכותית"?

מילה אחת - אכיפה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים