עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

CIV V ב17 דולר.

באמת חשבתי לרגע לקנות - אבל אז נכנסתי לעמוד של המשחק בסטים.

9 DLC!? מה הם חשבו לעצמם?? :nono:

הלכתי לאיבוד עם כל התוספות האלה, חלק מוסיפים רק מפות, חלק עוד אומות... וחלק השד יודע מה וכולן ביחד עולות 39 דולר! יותר מכפול מהמשחק המקורי עצמו!!

:bash:

עוד משחק שנקנה דיגיטל דלוקס סופר דופר גיים אוב דה ייר אדישן ב5 דולר - שנתיים אחרי שהוא יצא.

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לרמות לקוחות, במחיר הזה יכלת לקנות חבילה שלמה של 40-80 משחקים כוללים את CIV V המלא...פשוט צריך להמתין לחג המולד שם המבצעים מטורפים :jump:

פורסם

אתה יכול לפרט על המשחק?

סטייל בלדור גייט, הרבה טקסטים לקרוא, קרבות בתורות-זמן אמת(הזמן מתקדם לפי התזוזה של השחקן) גרפיקה מיושנת, המוסיקה לא.

גובלינים, מפלצות, קשה קשה, אבל הטובים מנצחים בסוף.

יש גם דמו להורדה, למרות שהכיף מתחיל שנכנסים עמוק יותר לעלילה.

אם אהבת את בלדורז גייט, פול אאוט ואין לך בעיה לשחק במשחק שנראה מיושן(800X600) אתה תהנה.

פורסם

CIV V ב17 דולר.

באמת חשבתי לרגע לקנות - אבל אז נכנסתי לעמוד של המשחק בסטים.

9 DLC!?

...וכולן ביחד עולות 39 דולר!

אבל כל אלא הן תוספות, משמע שאתה לא חייב אותן.

ומהנסיון שלי עם סדרת CIV לרוב לא תגיע לשחק אותן כי המשחק פשוט ארוך כל כך.

פורסם

אבל כל אלא הן תוספות, משמע שאתה לא חייב אותן.

ומהנסיון שלי עם סדרת CIV לרוב לא תגיע לשחק אותן כי המשחק פשוט ארוך כל כך.

כל אלה הן DLC שיצאו כלום זמן אחרי צאת המשחק, משמע (לפי הפרשנות שלי) תוכן שנחתך מהמשחק המקורי כדי לחלוב את המותג

אני מניח שאתה צודק ואני באמת לא אשרוף יותר מדי זמן על כל DLC, אבל עדין מפריע לי כל העסק הזה.

פורסם

מישהו השתמש פעם בsteam wallet?

אפשר לשלם אותו ביחד עם תשלום מכרטיס אשראי?

אם יש לי 10$ ואני שוקל לקנות את CIV V שעולה 17$.

אפשר להוסיף עוד $7 מכרטיס אשראי רגיל ולצרף את הסכומים לקניה אחת?

פורסם

EA ממשיכה להאבק בסטים, ומהיום תאפשר לכם להפעיל בorigin משחקים עם הcdkey מסטים

Activate (select) EA Steam Keys on Origin

פורסם

מעקב

פורסם

EA ממשיכה להאבק בסטים, ומהיום תאפשר לכם להפעיל בorigin משחקים עם הcdkey מסטים

Activate (select) EA Steam Keys on Origin

אני מאחל בהצלחה לשני הצדדים ;D

שוק תחרותי מטיב עם הצרכן, אולי ניראה מבצעים יותר רציניים בקרוב :xyxthumbs:

פורסם

איזה תחרות, STEAM מחזיקים בלפחות 70% מהשוק הזה. EA לא מביאים משהו חדש ולא עושים שום דבר יותר טוב מ STEAM שלא לדבר ע זה שכל מה שהם כן עושים הם עושים בצורה פחות טובה. מהר מאוד EA יגלו שזה רק פגע להם ברווחים, הם לא יצליחו לגרום לחברות אחרות לעבוד מ STEAM ל ORIGIN, הם יאבדו חלק מקהל הקונים כי אנשים יעדיפו את STEAM, אף אחד מחוץ לארה"ב ואירופה לא יקנה משחקים מהחנות הזו בגלל המחירים.

הם נכנסו לשוק שברור שהם יכשלו בו והם נכנסו אליו בצורה גרועה. הם חוזרים על כל מה ש MS עשו וכולנו ראינו איך GFWL נכשל.

פורסם

איזה תחרות, STEAM מחזיקים בלפחות 70% מהשוק הזה. EA לא מביאים משהו חדש ולא עושים שום דבר יותר טוב מ STEAM שלא לדבר ע זה שכל מה שהם כן עושים הם עושים בצורה פחות טובה. מהר מאוד EA יגלו שזה רק פגע להם ברווחים, הם לא יצליחו לגרום לחברות אחרות לעבוד מ STEAM ל ORIGIN, הם יאבדו חלק מקהל הקונים כי אנשים יעדיפו את STEAM, אף אחד מחוץ לארה"ב ואירופה לא יקנה משחקים מהחנות הזו בגלל המחירים.

הם נכנסו לשוק שברור שהם יכשלו בו והם נכנסו אליו בצורה גרועה. הם חוזרים על כל מה ש MS עשו וכולנו ראינו איך GFWL נכשל.

אממ.. קצת נסחפת, לא? אף אחד כאן לא אנליסט אז אין צורך למהר ולהספיד את EA.

אני בטוח שהמהלך הזה יעשה רק טוב לשוק, כמו שאמרתי - תחרות אף פעם לא מזיקה.

פורסם

EA עושים את מה שהם עושים הכי טוב - רווח.

אין להם שום סיבה בעולם לתת לסטים 30% ממחיר המשחק בתור עמלה אם הם יכולים להפיץ את המשחק דרך האתר שלהם בעלות של (נגיד) דולר.

אם מהיום כל המשחקים שלהם ימכרו כהורדה רק דרך החנות שלהם, אתה חושב שאנשים יחרימו אותם? ממש לא.

מי שרוצה לשחק את המשחקים שלהם, יקנה אותם דרכם כי אכפת לו המשחק, לא מאיפה הוא קונה אותו.

גיימרים לא יוותרו על BF3, KOTOR, או כל משחק אחר רק כי הוא לא נמכר דרך סטים.

תראה לדוגמא את המשחקים של blizzard שאפשר לקנות רק דרכם.

לגבי הביצוע - החנות שלהם פתוחה רק חודש~.

אני מאמין שעם מספיק זמן הם ישפרו את השירות ויצליחו למשוך גם את הfanboys של סטים בגלל האקסלוסיביות של ההיצע. (מה שאגב לא היה למיקרוסופט כי הם לא מפתחים משחקים לPC)

פורסם

לגבי הביצוע - החנות שלהם פתוחה רק חודש~.

אני מאמין שעם מספיק זמן הם ישפרו את השירות ויצליחו למשוך גם את הfanboys של סטים בגלל האקסלוסיביות של ההיצע. (מה שאגב לא היה למיקרוסופט כי הם לא מפתחים משחקים לPC)

:hizuk:

פורסם

אה, אז הם הורידו את המתווך! איזה יופי, זה אומר שעכשיו המחיר של המשחקים ירד...אה רגע...לא הוא לא.

אפילו קרה ההפך, BF3 עולה 250 ש"ח!!! שום משחק לא שווה 60$. ושלא ינסו למכור לי אשליות DLC שהיו אמורים להיות במשחק מלכתחילה.

פורסם

ה DLC שהם נותנים לא היה אמור להיות במשחק בכלל, זה מפות מ BF2 שעברו חידוש, בונוס לחובבי הסדרה.

לידעתך 60$ זה 203.5 שקל, מחיר הגיוני ביותר. 50 יורו מצד שני זה 250 שקל, מחיר לא הגיוני בכלל.

צריך להיות ממש מפגר בשביל לקנות ישירות מ ORIGIN, יש הרבה חנויות שהמחיר בהן נמוך יותר, גם DIGITAL (ב GAMERSGATE) וגם דיסק (בכל אחת מהחנויות הגדולות באנגליה).

אם קונים ממקומות כאלה המחיר יוצר בין 190 ל 210 שקל, כמו שצריך להיות.

אתם באמת מצפים לשירות טוב מ EA? פעם ניסיתם לדבר עם התמיכה שלהם? ניסיתם להשתמש במערכת משתמשים שלהם הקודמת וזו שהייתה לפניה? אחת יותר גרועה מהשניה (גם החדשה לא משהו אבל היא לפחות שיפור קל). ל EA אין את היכולת לעמוד מול VALVE מסיבה אחת, הם יעשו הכל בצורה הלא נכונה כי הם חברה ציבורית. יש להם אנשים מוגבלים שלא מבינים שום דבר מהחיים שלהם ורוצים ליראות גידול ברווחים ו EA תעשה הרבה דברים שפשוט יגרמו לזה שאף אחד לא ירצה את השירות הזה. הם לא יכניסו מספיק כסף לתמיכה ופיתוח, הם לא ישמרו את התוכן על השרתים שלהם לאורך אותו זמן, הם יגבילו את מספר ההתקנות, הם יקטינו את מספר השרתים ויצמצמו את רוחב הפס (כמו שהם עשו בכל משחק שהם הוציאו בשנים האחרונות).

את הבעיות האלה אין ב VALVE, הם לא מנסים להגדיל רווחים בכוח, הם לא צריכים להציג דוחות לאף אחד. הם מרווחים וכשיש מספיק כסף מבזבזים אותו על פיתוח או הגדלת רוחב פס. הם נותנים מחירים הוגנים ברוב העולם (באירופה המחיר יקר כרגיל) ופונים לגופים מקומיים בשביל לפתוח שרתים בעוד מדינות (כמו השרת שנפתח בישראל בשיתוף עם VGAMES). באמת ניראה לכם ש EA יעשו דברים כאלה? אנחנו נתחבר לשרת באירופה ומהר מאוד המהירות תיהיה פחות טובה מב STEAM.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים