עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

קליק ימיני על המשחק - properties ‎ואני מניח שזה נמצא שם...

בכל מקרה מומלץ לעשות verify game cach integrity ‎מאותו החלון

זה הסתדר תודה.

משחק מומלץ!

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

משהו משחק ALIEN SWARM?

עוד לא . קיבלתי את 2 כאחת המתנות. אני גם קיבלתי 3 משחקים חינם וחברים שלי מאתר אחר משחקים באחד מהם - men of war ולא הגעתי אליו. אני משחק עכשיו רק terraria אולי הוא לא נראה "משהו" אבל ממש כיף לשחק בו. תמיד יש אויבים שמפריעים לך לחפש אוצרות וore .

אם יש לכם גם את המשחק תוסיפו אותי לחברים .החשבון שלי Niseg . אני מקווה שהקומץ שחקנים האירופים באתר השני יתאגדו ונתחיל כמה משחקי multiplayer יש המון אנשים שמשחקים את המשחק ברשימת חברים שלי. אני עוד צריך להוסיף עוד איזה 1000 חברים :lol: לפני המחירה של חג המולד.

עזרתי למישהו לקנות כמה דברים והיום הוא החזיר לי את הכסף ב paypal . הוא היה בחופש במדינה אחרת באירופה וחברת האשראי לא איפשרה לו לקנות דברים בsteam .

פורסם

ALIEN SWARM ו ALIEN BREED זה לא אותו משחק.

ALIEN BREED הוא משחק של TEAM17 (אלה שעשו את WORMS) שניראה לי שמתבסס על ALIEN SWARM המקורי.

ALIEN SWARM הוא מוד של UT2004, היה אמור לצאת לו חידוש שמשתמש במנוע של VALVE. במשך שנתיים אף אחד לא שמע מהמפתחים שום דבר, בסוף גילינו ש VALVE קנו אותם והוציאו את המשחק על שמם וגם הוסיפו את ALIEN SWARM לרשימת ה IP שלהם (שכוללת ברובה מודים ומשחקי INDIE שהחברה קנתה במהלך השנים, חלק מהזמן בצורה שהפריע לחברות אחרות כמו עם DOTA 2 שיצא בקרוב).

רשימת המשחקים שזכו בהם:

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?p=23640381#post23640381

ברשימה שלי יש Torchlight ו Mass Effect, בכל אחד מהם רק 4 אנשים זכו, יש לי הרגשה שאני לא אחד מהם :lol:

פורסם

אם לא קישרתי את החשבון סטים שלי לפייסבוק - חברים שלי בפייסבוק שכן קישרו את החשבון שלהם יכולים למצוא אותי בסטים ככה?

פורסם

הסטים שלי תקוע על Updating Client כבר כמה שעות טובות - זוחל מ-30%, נעצר ב34% ולא מראה סימני התקדמות.

ניסיתי "למחוק" את clientregistery.blob(עשיתי לו rename בשביל שיהיה לי עותק) וניסיתי לרסט את הראוטר.

any advice?

פורסם

תנסה למחוק גם את Clientregistry.blob וגם את AppUpdateStats.blob

פורסם

שאתם באים לקנות משחק או משהו כזה זה עושה לכם שגיאה?Error 503 Service UnavailableService UnavailableGuru Meditation:XID: 1899260071

Varnish cache server

פורסם
פורסם

הנושא היחדי שאני מוצא זה מ2007 שרשום שהם תיקנו את זה...

פורסם

תנסה למחוק גם את Clientregistry.blob וגם את AppUpdateStats.blob

זה איפס את המונה של ה-update, אבל עכשיו הוא לא זז מה-0% :(

פורסם

זה איפס את המונה של ה-update, אבל עכשיו הוא לא זז מה-0% :(

כשלי היה את זה אני זוכר שפשוט התחלתי מחדש את ההורדה עד שהוא הצליח לעדכן את עצמו, מדי פעם היתי מוחק את שני הקבצים האלה.

פורסם

עכשיו זה תקוע כמה שעות על 48%... שוב למחוק את הקבצים האלה ולהתחיל מחדש? :nixweiss:

פורסם

כן, זאת בעיה ידועה. תמחק ותכנס מחדש לסטים.

תנסה גם לכבות אנטי וירוס\פיירוול

פורסם

סטים עוברים לשרתים חדשים

http://store.steampowered.com/news/5856/

בין השינויים

Another way that the new content system improves the bandwidth picture is by requiring each user to download less data. With the Steam content system that’s been in place for a few years now, if an individual file on disk were modified by a game update, your client had to download the whole file. That can be painful when the file in question is really large. The new system supports delivering only the differences between the old and new files, meaning game updates will be much smaller overall.
פורסם

ובינתיים, רק 3% וכבר יומיים אין לי גישה לסטים :pissed:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים