עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

איזה ירידה...חזר המבצע היומי של סטים..איכס...איזה משחק שאף אחד לא צריך ב10 דולר! מה אני מליונר!! בוא נעשה חרם על סטים!! נפתח קבוצת מחאה בפייסבוק!! לא קונים יותר משחקים!!! :silly:

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

משהו פה יכול לתת שרת טוב לוונטילו\TS?

שאני יוכל לפתוח חדר משלי עם סיסמה.

תודה!

פורסם

בקרוב ניראה גם מבצע השעה :)

STEAM בכל זאת נחמדים, סדרו שלא יהיה לי צנזורה ב TF2 למרות שכתוב שה ORANGE BOX שלי מגרמניה (הוא לא אבל מה לעשות) :yelclap:

נ.ב.

דיון מעניין

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1990966

לפי מה שראיתי רוב האנשים רוצים RAGE, DEAD ISLAND ו SS3:BFE (גם אני נכלל ברוב הזה), גם DEUS EX מופיע דיי הרבה.

הרשימה שלי, הרבה משחקים זולים שהכנסתי כי לא מצאתי משהו אחר:

WITCHER 2

MASS EFFECT

MASS EFFECT 2

SAINTS ROW: THE THIRD (גם מופיע אצל הרבה אנשים).

SS3:BFE

RAGE

DEAD ISLAND

L4D

L4D2

TORCHLIGHT

פורסם

שלום לכולם

קניתי ביום שישי 2 משחקים בSUMMER SALE של STEAM. סטים סיים להוריד אותם והם מופיעים בממשק כREADY TO PLAY. כשאני לוחץ להפעיל את מקבל הודעה GAME IS UNAVAILABLE... עשיתי VALIDATE GAME CACHE FILES והכל תקין אבל המשחקים לא עולים (Cities XL 2011 ו Company of heroes + 2 expansion packs ).

מערכת הפעלה WIN7 ULT 64BIT

רעיונות??

תנסה להיעזר בצעדים שיש כאן:

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4595-WEXN-6831

במיוחד השלב עם בדיקת ה-read only. אם לא הולך, לפעמים ריסטרט לסטים יכול לעזור...

משהו פה יכול לתת שרת טוב לוונטילו\TS?

שאני יוכל לפתוח חדר משלי עם סיסמה.

לא יודע לגבי פתיחת חדר משלך, אבל יש שרת שאני משתמש בו לאחרונה, טוב למשחקי co-op כי יש בו חדרים ציבוריים בגודל של 2 איש, ככה רק אתר וחבר יכולים להיכנס. זו הכתובת:

IP- 212.150.184.20

Port - 3818

פורסם

למשהו פה יש בעיות עם מג'קה? הוא קורס לי הרבה :P

פורסם

עדכנת אותו לגירסה הנוכחית (אאל"ט 573 :P )

פורסם

הוא קנה מ STEAM, זה מעדכן לבד. תנסה לבטל את הסנכרון של המשחק עם הענן של STEAM.

פורסם

תראו מי מספר אחת אחרי שהמבצעים נגמרו :

steamtopsale13jul11.jpg

משחק ממכר בטירוף למרות שיש משחקי flash שנראים יותר טוב :lol: . עדיין כמות התוכן במשחק והיכולת לשנות את הסביבה בדומה לminecraft זה דבר שנותן המון.

פורסם

הוא קנה מ STEAM, זה מעדכן לבד. תנסה לבטל את הסנכרון של המשחק עם הענן של STEAM.

איך עושים את זה? :P

פורסם
  • מחבר

קליק ימיני על המשחק - properties ‎ואני מניח שזה נמצא שם...

בכל מקרה מומלץ לעשות verify game cach integrity ‎מאותו החלון

פורסם

תנסה להיעזר בצעדים שיש כאן:

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4595-WEXN-6831

במיוחד השלב עם בדיקת ה-read only. אם לא הולך, לפעמים ריסטרט לסטים יכול לעזור...

אכן הורדת READ ONLY מהתיקייה של המשחק בתוך STEAMAPPS פתרה הבעיה.

תודה

פורסם

יש לי שאלה תאורטית בקשר לסטים. נניח קרה הנורא מכל ו-Valve פשטה את הרגל ועיקלו את נכסיה. מה יקרה בדיוק למשחקים שלי שנמצאים בסטים?

הרי סטים אוהב להזכיר לנו שוב ושוב שהמשחקים לא באמת שלנו, וזה פתח לתרחיש אפוקליפטי בקנה מידה תנכ"י!!! שהוא מחיקה של כל המשחקים שיש לנו בסטים!

אז נכון, חלק מהמשחקים באים עם CDkey שניתן (ורצוי מאוד) להעתיק אותו על נייר, אבל יש גם משחקים בלי זה. מאיפה נוכל להוריד אותם? נאלץ להשתמש בקראק? מי אחראי בעצם על הזכות שלנו על המשחק, וואלב או החברה שיצרה את המשחק?

פורסם

VALVE דיברו על האפשרות הזו. הם ינסו לאפשר לאנשים להוריד את המשחקים שלהם בפעם האחרונה ולשמור את ההתקנה. כמובן שזה לא יהיה לכל המשחקים שיכול מאוד להיות שחלק מהם יאבדו.

הבעיה היותר גדולה היא עם משחקי STEAMWORKS, המשחקים האלה כניראה יומות.

צריך לזכור שהסיכוי ש VALVE יפשטו את הרגל אפסי (פורבס מדברים על הכנסות שנתיות של 10 ספרות) וגם אם כן כניראה שימצאו בקלות בעלים חדשים ל STEAM. כמו שהם דואגים להזכיר בכל הודעה שלהם במצב של פעולת טרור/נפילת הרשת העולמית/סוף העולם לא יהיה להם כל כך מה לעשות :P לצערנו הסיכוי שאחד מהדברים האלה יקרו גדול יותר.

פורסם

משהו משחק ALIEN SWARM?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים