עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

נחמד.

במיוחד אחרי שהוכרז שארמא 2 הופך להיות משחק חינמי

ובכל זאת שווה להוריד :)

זה עדיין מוסיף לכם כמה גרושים לטרייד עתידי

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נחמד.

במיוחד אחרי שהוכרז שארמא 2 הופך להיות משחק חינמי

ובכל זאת שווה להוריד :)

זה עדיין מוסיף לכם כמה גרושים לטרייד עתידי

ARMA 2 לא הפך להיות חינמי, הוציאו גרסה מיוחדת שנקראת Arma 2 Free שהיא גרסה מוגבלת עם גרפיקה פחות טובה ולא תומכת במודים שיצאו.

אם מה שהוא פרסם כאן זאת הגרסה הסטנדרטית, אז זה בהחלט נחמד.

פורסם

ARMA 2 באופן כללי היא גירסה מוגבלת לאופריישן פלאשפוינט ;D

אבל כן, מי שבאמת הולך לשחק בזה עדיפה ההורדה מהגרין-מאן.

פורסם

גם אני קניתי - אחת הרכישות המוצלחות :xyxthumbs:

התחלת כבר להתשגע עם מודים? :P

הדיון הזה עשה לי חיים קלים, שווה לבדוק

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1306005

:yelclap::xyxthumbs: תודה רבה פעם ראשונה אני רואה מדריך מושקע שמסביר בשלבים איך להתקין מודים , הפעם האחרונה שניסיתי להתקין מודים לא צלח יפה , מה שכן חבל שBethesda עצמה לא מתקנת באגים וזה בא בסוף מהקהילה המסורה שלה כי למרות הפאצים עדיין אני רואה די הרבה באגים , המורגשים והמגוכחים בינהם נמצא דווקא במשחק fallout 3 ששם זה באמת קטסטרופה .

פורסם

בגלל זה חשבתי לקנות עוד חבילה של 4 במחיר של שוארמה בלאפה . עדיין לפי דעתי למרות שאפשר ב5$ לקנות משחקים הרבה יותר "מושקעים ויפים" מterraria מה שקובע זה המשחקיות. עכשיו המחיר לרביעיה עלה ל 15 דולר (פיצה משפחתית )וכבר קניתי 4-pack במחיר הזה (l4d2) . עכשיו אני צריך למצוא את מי עוד לדרדר ל X3 :lol: . יש terraria משחק של 8 שחקנים בcoop וזה צריך להיות ממש כיף רק תבדקו את הסרטים בsteam ותקחו בחשבון שזה דומה מאוד לminecraft .

אז זהו, שהמשחק הזה ממש, ממש לא מאוד דומה לminecraft. הוא הרבה יותר RPG, הרבה יותר דגש על חקר הסביבה ופחות על הבנייה. זה משחק שלקח השראה מminecraft, אבל הוא לא חיקוי. רואים את זה מאוד מהר כשבוחנים אותו קצת יותר לעומק.

ואם מישהו רוצה להתארגן ל 4pack לterraria סיכוי טוב שאני בעניין.

פורסם

אני הספקתי לקחת 4 PACK של TERRARIA אתמול, אז המשחק יצא לי $1.88. :yelclap:

פורסם

שלום לכולם, יש לי שאלה, אני רוצה לקנות פאק מסויים של משחקים וכבר יש לי את אחד מהם, ורציתי לשלוח אותו מתנה לחבר.

האם זה אפשרי?

הוספתי תמונה, תודה :)

[attachment deleted by admin]

פורסם

אי-אפשר.

פורסם

you will not receive extra copies.

כתוב בגדול עם קו בתמונה שלך ;)

פורסם

אני יודע לקרוא :P

אבל שאלתי למקרא שאני מפספס משהו..קניתי בכל זאת, אבל עדיין ממש מוזר לי, למה שאני לא אקבל משהו שאני משלם עליו עכשיו, אם כבר שילמתי עליו בעבר? איפה ההגיון פה?

נ"ב ממליץ בחום על החבילה הנ"ל. בזמנו רק המג'סטי המקורי עלה לי יותר, ועכשיו מקבלים את השני וכל התוספות ועוד כל מיני משחקים..

פורסם

אל תחפש הגיון ב STEAM. אין שם! קבל אותו כמו שהוא ;) ;D

פורסם

מבצעי סיכום :P

צפוי...

לכל מי שלא הספיק לקנות את המשחק הכי טוב בכל יום יש עוד הזדמנות

נ.ב.

וגם עוד 24 שעות בשביל TICKETS!!!

פורסם

עוד מישהו לא מצליח להתחבר לסטים?

פורסם

יש עומס מן הסתם בגלל יום מבצעים האחרון .

תגידו שווה לקנות בנוסף את כל ה dlc של magicka ?

פורסם

בגלל זה חשבתי לקנות עוד חבילה של 4 במחיר של שוארמה בלאפה . עדיין לפי דעתי למרות שאפשר ב5$ לקנות משחקים הרבה יותר "מושקעים ויפים" מterraria מה שקובע זה המשחקיות. עכשיו המחיר לרביעיה עלה ל 15 דולר (פיצה משפחתית )וכבר קניתי 4-pack במחיר הזה (l4d2) . עכשיו אני צריך למצוא את מי עוד לדרדר ל X3 :lol: . יש terraria משחק של 8 שחקנים בcoop וזה צריך להיות ממש כיף רק תבדקו את הסרטים בsteam ותקחו בחשבון שזה דומה מאוד לminecraft .

המשחק זה הורדה של 16 MB בערך אז זה יורד ממש מהר אבל יש עדכון של איזה כמה דקות . היום רוב המשחקים הם 4GB+ ולא תמיד הגודל על הדיסק מבדיל בין משחק טוב למשחק בינוני עד- גרוע.

אגב יש לי חדשות חצי טובות כי עכשיו יש על האתר הזה כבר עומס לא נורמאלי אבל יש אתר שנותן 3 משחקים חינם כולל arma 2

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...or-gratis.html

אני הצלחתי השיג את כל השלושה אבל האתר לא יציב ויש לכם שעון של 15 דקות על סל הקניות . אני "קניתי " (קיבלתי בחינם) אותם אחד אחד.

אחרי שרכשתי את ARMA2, אז הוא כותב לי FOR TADE IN 0.25 לירותסטרלינג, ומצד אחד הם אמרו שישלחו לי CD KEY למייל.

אשמח אם תוכל לעזור לי.

יש עומס מן הסתם בגלל יום מבצעים האחרון .

תגידו שווה לקנות בנוסף את כל ה dlc של magicka ?

המשחק הזה בכלל שווה את הכסף?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים