עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

דווקא יש כמה

איך נוור ווינטר נייטס 2? שמעתי הרבה שהמליצו עליו

טררייה במחיר המקורי ב4 עותקים, הם רוצים בכוח יותר ויותר שחקנים בזה, עכשיו זה יעלה לטופ סיילס עם פורטל 2

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין דברים מעניינים? PORTAL 2 ב 25$ מאוד מעניין למי שלא קנה את המשחק עד עכשיו.

NWN2 גם נחמד אבל פחות טוב מהראשון.

DS2 ב 20$ לא רע בכלל.

יש עוד כמה דברים טובים ונחמדים.

פורסם

:lol: מישהו פה קודם הציג דוגמה שעדיף לקנות משחקים בנפרד מאשר בחבילה

חבילת פורטל 1+2 עולה 36$ בזמן שלחוד זה יוצא 31$

באמת צריכים להיות זהירים כשקונים בסטים

פורסם

אם תבדוק את DEAD SPACE PACK אז שוב את קונה חבילה ב $19.99 ותבדוק מחירים של כל אחד מהם מנפרד ;)

פורסם

רגע, פורטל הראשון לא ניתן כבר בחינם???

מה קורה עם וואלב האלה, מתחילים למכור דברים שהם כבר זרקו....שובבים.

פורסם

מה לגבי PAM שווה 2.5$??? מישהו קונה את הנוור ווינטר נייטס ב7.5$?

זה נראה מחיר קצת יקר למשחק ישן לא?

פורסם

רגע, פורטל הראשון לא ניתן כבר בחינם???

מה קורה עם וואלב האלה, מתחילים למכור דברים שהם כבר זרקו....שובבים.

מדובר על PORTAL 2

פורסם

מישהו קונה את הנוור ווינטר נייטס ב7.5$?

זה נראה מחיר קצת יקר למשחק ישן לא?

נשמע לי סביר. המשחק המקורי א-ר-ו-ך מאוד. ביחד עם שתי חבילות ההרחבה יוצא עסקה די משתלמת.

אין דברים מעניינים? PORTAL 2 ב 25$ מאוד מעניין למי שלא קנה את המשחק עד עכשיו.

DS2 ב 20$ לא רע בכלל.

במחיר הזה אין בכלל מקום להתלבטות - ברור שלא לקנות

שני מחלבות כספים, לכל אחד בטח יצאו שני DLC לפחות.

עדיף לחכות שנה ולקנות GOTY ב7.5$ אם לא בפחות...

oblivion GOTY delux קניתי בפחות מ 10 דולר בתחילת המבצעים .

גם אני קניתי - אחת הרכישות המוצלחות :xyxthumbs:

התחלת כבר להתשגע עם מודים? :P

הדיון הזה עשה לי חיים קלים, שווה לבדוק

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1306005

פורסם

שני מחלבות כספים? פורטל 2? אה?

25 דולר זה המחיר הכי נמוך שהוא הגיע אליו עד עכשיו?

פורסם

נוור ווינטר נייטס 2 פלטינום הבנתי שהוא לא משחק שלם, חסר לו expansion pack

אני לא חושב שבשביל 7.5$ אני מוכן לקנות משחק שהוא לא שלם וגם ישן...זה נראה כמו תרמית לא? וגם לא כולל המשחק הראשון

פורסם

שני מחלבות כספים? פורטל 2? אה?

25 דולר זה המחיר הכי נמוך שהוא הגיע אליו עד עכשיו?

25$ היה צריך להיות המחיר בהשקה. זה לא משחק של 50$. הוא אמנם נחמד, אחלה אווירה, סיפור מרתק וגרפיקה יפה. אבל אין בו שווי של ממש. סוג של משחק קז'ואל מושקע.

פורסם

נוור ווינטר נייטס 2 פלטינום הבנתי שהוא לא משחק שלם, חסר לו expansion pack

אני לא חושב שבשביל 7.5$ אני מוכן לקנות משחק שהוא לא שלם וגם ישן...זה נראה כמו תרמית לא? וגם לא כולל המשחק הראשון

בהחלט שהוא שלם

Neverwinter Nights™ 2 Platinum includes Neverwinter Nights™ 2 and two official expansion packs: Mask of the Betrayer and Storm of Zehir.

פורסם

פורטל 2 מחלבה? יצא DLC? אתה בכלל בודק לפני שאתה כותב דברים?

פורטל 2 הוא משחק מלא לכל דבר, יש לו שחקן יחיד באורך של 8 שעות ובנוסף לזה יש לו CO OP, זה שווה ערך למה שיש ברוב המשחקים היום.

בקשר ל DLC, ידוע שבקרוב יתחילו להוציא לו תוספות. ידוע גם ב VALVE יוציאו הכל בחינם במחשב וכניראה שהפעם גם בקונסולות (ה DLC הראשון אמור לצאת בחינם בקרוב ויהיה בחינם גם לקונסולות). המשחק הזה יהיה כמו TF2, יעודכן כל הזמן.

להגיד שהוא לא שווה 25$ או אפילו 50$ מראה שאין לך שום הערכה למה שהחברה הזו עושה וצורה שהיא עושה את זה. תאמין לי שיש במשחק הזה הרבה יותר ערך ממה שיהיה ב BF3 או MW3, מה שבטוח זה שהאיכות של המוצר הרבה יותר גבוה ממה שיהיה ב- 2 המשחקים האלה.

DS 2 אולי יצא עדכונים בתשלום, אי אפשר לדעת. בזמן האחרון EA התחילו גם להוציא דברים בחינם (ה DLC ל SHIFT 2).

נ.ב.

עד עכשיו PORTAL 2 היה פתוח אצלי 28 שעות, ברוב הזמן הזה שיחקתי. פעמיים ב SP, פעם ב CO-OP, עזרתי למישהו בחלק מה CO OP אז זה עוד חצי פעם וגם עברתי על הכל שוב עם commentary.

פורסם

בהחלט שהוא שלם

Neverwinter Nights™ 2 Platinum includes Neverwinter Nights™ 2 and two official expansion packs: Mask of the Betrayer and Storm of Zehir.

חיכיתי שמישהו יגיד את זה, חסרה ההרחבה בשם Mysteries of Westgate

הנה לינק:http://www.gamespot.com/pc/rpg/neverwinternights2mysteriesofwestgate/index.html?tag=result%3Btitle%3B3

והמחיר הוא 6.8$, טעות שלי זה לא 7.5$

פורסם

^^

צודק - פעם ראשונה שאני שומע על ההרחבה הזאת ;D

פורטל 2 מחלבה? יצא DLC? אתה בכלל בודק לפני שאתה כותב דברים?

פורטל 2 הוא משחק מלא לכל דבר, יש לו שחקן יחיד באורך של 8 שעות ובנוסף לזה יש לו CO OP, זה שווה ערך למה שיש ברוב המשחקים היום.

בקשר ל DLC, ידוע שבקרוב יתחילו להוציא לו תוספות. ידוע גם ב VALVE יוציאו הכל בחינם במחשב וכניראה שהפעם גם בקונסולות (ה DLC הראשון אמור לצאת בחינם בקרוב ויהיה בחינם גם לקונסולות). המשחק הזה יהיה כמו TF2, יעודכן כל הזמן.

להגיד שהוא לא שווה 25$ או אפילו 50$ מראה שאין לך שום הערכה למה שהחברה הזו עושה וצורה שהיא עושה את זה. תאמין לי שיש במשחק הזה הרבה יותר ערך ממה שיהיה ב BF3 או MW3, מה שבטוח זה שהאיכות של המוצר הרבה יותר גבוה ממה שיהיה ב- 2 המשחקים האלה.

DS 2 אולי יצא עדכונים בתשלום, אי אפשר לדעת. בזמן האחרון EA התחילו גם להוציא דברים בחינם (ה DLC ל SHIFT 2).

נ.ב.

עד עכשיו PORTAL 2 היה פתוח אצלי 28 שעות, ברוב הזמן הזה שיחקתי. פעמיים ב SP, פעם ב CO-OP, עזרתי למישהו בחלק מה CO OP אז זה עוד חצי פעם וגם עברתי על הכל שוב עם commentary.

תקשיב חבוב - בתור סטודנט עני וממורמר יש לי הערכה לדבר אחד - הכסף שכרגע אני לא מרוויח. ניראה לך הגיוני לזרוק 85 שקל על משחק מחשב? לך על זה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים