עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

מחירים של EA גרועים לישראלים. אנחנו משלמים יותר בכל המבצעים של EA ב STEAM. זוכרים BC 2 שעלה ב ארה"ב $19.99 ובשבילנו מחיר היה $29.99.

בדרך כלל, 99% מהמחירים שלנו בSTEAM זהים למחירים ב ארה"ב.

בקשר ל MASS EFFECT כדאי לקחת רק את החבילה (MASS EFFECT PACK) ומהר, כי היא נמכרת, אולי בטעות במחיר של ארה"ב - $19.99 עבור ME ו ME 2 DIGITAL DELUXE. רכשתי לפני שעה.

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מאפיה 2 ב7.5 דולר... מה אומרים, שווה?

מאוד אהבתי את הראשון, שיחקתי בדמו של השני והוא היה נראה חביב...

פורסם

לא שיחקתי ראשון וחבר שלי ששיחק אמר לי ששני רחוק מאוד מראשון גם קצר יותר. גם כל הקטע של DLC מעצבן. אבל במחיר כזה אפשר לקחת. הוא לא רע

פורסם

הוא לא טוב כמו הראשון אבל הוא שווה 7.5$. מה שהכי מפריע בו זה שהוא קצר.

נ.ב.

רק היום התיקיה של STEAM גדלה אצלי ביותר מ 5G.

פורסם

just cause 2 משחק כזה מדהים בשביל המחיר המגוכח שקניתי אותו , שרפתי עליו איזה 10 שעות ואפילו בקושי גירדתי את ה 10% מהתוכן שלו , למרות שעלילה די רדודה אבל את מי זה מעניין שאפשר לפוצץ ולפוצץ כל הזמן , המפה פשוט ענקית , והגרפיקה ממש טובה .

אגב למי שיש הרבה כרטיסים ואין לא מושג יותר מה לעשות איתם אפשר להשיג איתם את החלק השני של alien breed 2 חינם אין כסף (ב store הוא עולה 5 דולר אחרי מבצע )

לגבי המחירים , תגידו תודה שאתם לא משלמים ביורו

פורסם

הוא לא טוב כמו הראשון אבל הוא שווה 7.5$. מה שהכי מפריע בו זה שהוא קצר.

נ.ב.

רק היום התיקיה של STEAM גדלה אצלי ביותר מ 5G.

הוא קצר כי מפתחים חתכו חלקים מכובדים מהמשחק ומוכרים אותם בתור DLC

5G ביום אחת זה רציני ;D לכן, אני קניתי קשיח 1 TB במיוחד בשביל תיקיית STEAM שלי.

פורסם

קניתי גם כמה משחקים

אבל ההורדות שלי לא זזות.

אני מוריד ב 8k .... למה זה? יש עצות?

פורסם

איזה איזור הורדה בחרת? אם זה מזרח התיכון, אז שנה. רק משחקי VALVE מקבלים מהירות טובה בו. אני מנסה איזורים שונים. עכשיו אני מוריד במהירות טובה ביותר מבלגיה. גם גרמניה והולנד קודם נתנו מהירות טובה, אך לא עכשיו. כמו כן, זה רעיון לא טוב להוריד בזמן הSALE כאשר המונים קונים ומייד מנסים להוריד את משחקים שלהם

פורסם

תראו איזה מבצע חד פעמי בסטים.

הוכחה שהשלם גדול מסכום חלקיו.

steamos.png

פורסם

מכיוון שמחיר של FALLOUT 3 זאת הנחה של DAILY DEAL. מחיר החבילה משוכלל על בסיס מחיר עם 25% הנחה.

במבצעים עונתיים הגדולים של STEAM כמו SUMMER ו CHRISTMAS SALES אני מנסה לקנות רק DAILY DEALS כי הם מקבלים הנחות הכי גבוהות. אין טעם לקנות חבילות

פורסם

מכיוון שמחיר של FALLOUT 3 זאת הנחה של DAILY DEAL. מחיר החבילה משוכלל על בסיס מחיר עם 25% הנחה.

במבצעים עונתיים הגדולים של STEAM כמו SUMMER ו CHRISTMAS SALES אני מנסה לקנות רק DAILY DEALS כי הם מקבלים הנחות הכי גבוהות. אין טעם לקנות חבילות

זה לא משנה את העובדה שמי שקונה את המשחקים האלה אחד אחד ולא כחבילה חוסך כמעט 10$.

פורסם

אתה לא צריך לצטט את ההודעה שמעליך ;)

בSTEAM תמיד צריך לפתוח עיניים, לבדוק מחירים ולא לסמוך רק על סטים. הם עושים טעויות. אין מה לעשות הם גם בני אדם.

וכמו שאמרתי אין טעם לקנות חבילות. רק לחכות ל מבצעים יומיים טובים 8)

פורסם

oblivion GOTY delux קניתי בפחות מ 10 דולר בתחילת המבצעים .

פורסם

רק רציתי לעדכן אותכם שהמבצע מתחלף בעוד מספר שניות...רק אם שכחתם ;D

פורסם

אין שום דבר מעניין :(

אבל מסכן דיוק, רק יצא וכבר 50%.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים