עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

תגידו מה הם מרויחים ממחירים זעומים כאלה

למשל trine זה 2$

הרי בהתחלה רוצים מחיר של 200 שח למשחק

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טובים 20,000 אנשים שקונים משחק ב-2$, מ- 100 שקונים ב-30$

פורסם

אני קניתי בתקופת החגים שלהם את החבילה של overlord ב 3 דולר...OverlordOverlord

פורסם

למשל trine זה 2$

המשחק בוא נגיד "עבר זמנו". מי באמת יקנה את TRINE במחיר של 20$? או אפילו 10$? אף אחד. עדיף למכור בזול מאשר לא למכור כלל.

פורסם

אני לא בטוח שגם זה כזה הפסד, יש בטוח איזה גבול שבו מרוויחים יותר בתימחור נכון יותר, לדוגמא: אולי יש 100 אנשים שמוכנים לקנות ב-50$ משחק אבל יש 1000 אנשים שמוכנים ב20$, שזה פי 4 רווח בלי לעשות כלום.

פורסם

למשחק דיגטלי אין עלות פר יחידה(בהפשטה מסויימת) ולכן הרווח הוא פשוט עלויות הפקה/שיווק וכו' מינוס (מחיר עותק * מספר עותקים).

אם הורדה של המחיר ל50 סנט הייתה נותנת להם 4 מיליון קניות, זה עדיף להם ממחיר של דולר שייתן להם מיליון קניות. simple math yo.

איך bully? שווה?

פורסם

למשל trine זה 2$

אני אסביר את הרעיון דרך דוגמא: חנויות בגדים.

חנות קונה 10 חולצות בעלות של 50 שקלים לחולצה.

על המדף תראה מחיר של 100 לחולצה (בעגה המקצועית, keystone pricing)

אחרי שנמכרו 5 חולצות, העלות כוסתה לחלוטין וכל מכירה שהיא לאחר מכן תוביל לרווח נטו.

זה השלב שהוא תתחיל לראות מבצעים. 10%, 20%, "סוף עונה" וכדומה.

החנות רוצה להוריד מהמדפים את הסחורה בשביל להגדיל את כמות המזומנים שלה ע"מ לרכוש סחורה חדשה. (התהליך חוזר על עצמו מכאן)

בפשטות הרעיון הוא:

some money is better than no money

אז אם נחזור לסטים - עלות יצירת המשחק כבר הוחזרה, ומעכשיו משתלם להציע הנחות (כן, גם של 90%) כי מדובר ברווח נקי שכבר לא צריך להתאמץ בשבילו. (קרי הוצאות פרסום)

עוד סיבה להמשיך ולעורר מכירות היא שמפיצים לוקחים אחוז נכבד מהרווח, ורק לאחר שהמכירות עוברות איזהשהוא סכום מוסכם מראש הן מעבירות למפתחים את האחוז (הזעום) שלהם.

עריכה:

typo

פורסם

למשחק דיגטלי אין עלות פר יחידה(בהפשטה מסויימת) ולכן הרווח הוא פשוט עלויות הפקה/שיווק וכו' מינוס (מחיר עותק * מספר עותקים).

אם הורדה של המחיר ל50 סנט הייתה נותנת להם 4 מיליון קניות, זה עדיף להם ממחיר של דולר שייתן להם מיליון קניות. simple math yo.

איך bully? שווה?

טוב שכחתי שכבר עדיף לא לכתוב כי אף אחד לא קורא את מה שכבר נאמר ואומר את זה שוב:

יש 100 אנשים שמוכנים לקנות ב-50$ משחק אבל יש 1000 אנשים שמוכנים ב20$, שזה פי 4 רווח בלי לעשות כלום.

ולא- BULLY לא שווה(קניתי גם), לדעתי.

LAZY, מה שאתה אומר תופס רק במקרה שההכנסות גבוהות מההוצאות, במקרה של הרבה מאוד חברות החובות שלהן מצטברים לאורך השנים כי המשחקים לא מכרו מספיק יחסית, INTERPLAY, BLACKISLE עכשיו גם JOWOOD בדרך לצאת מהמפה.

ודווקא החברות שהיו יותר "אידיאליסטיות" והוציאו משחקים שהם קלאסיקות(BALDURS GATE) הן אלו שנפלו.

פורסם

bully שווה את ה 13 שקל לפי דעתי , לא יותר מזה .

פורסם

האם יש תוספת תשלום על כל משחק?

אני קניתי כמה משחקים לא דרך paypal

פשוט זכור לי שהזכירו שיש תוספת כלשהי ואני כל יום מוסיף לי משחק

פורסם

Bully המשחק הטוב ביותר של Rockstar לדעתי. עם משימות כל כך מהנות ומקוריות שלא תראו באף משחק אחר.

מי שמפספס את המבצע הזה ולא קונה, פשוט מפסיד את אחד המשחקים הטובים ביותר שיצאו אי פעם.

(שיחקתי בכל משחק רוקסטאר אפשרי אם זה סדרת GTA, ומשחקי קונסולות RDR וLA NOIRE - המשחק המדובר, Bully, אוכל את כולם בלי מלח, מבחינת העלילה והגאונות של המשימות)

פורסם

האם יש תוספת תשלום על כל משחק?

אני קניתי כמה משחקים לא דרך paypal

פשוט זכור לי שהזכירו שיש תוספת כלשהי ואני כל יום מוסיף לי משחק

תלוי באיזה כרטיס אתה משלם.

כל חברת אשראי בוחרת דרך משלה לנצל את הישראלי שמבצע עיסקאות באינטרנט.

הגרועה שבהן היא ויזה CAL, שגובה 2.5% עמלת המרה על כל עסקה בחו"ל, גם אם העסקה מחוייבת בשקלים.

פורסם

mastercard

אני רואה שזה 2% המרה

פורסם

Bully המשחק הטוב ביותר של Rockstar לדעתי. עם משימות כל כך מהנות ומקוריות שלא תראו באף משחק אחר.

מי שמפספס את המבצע הזה ולא קונה, פשוט מפסיד את אחד המשחקים הטובים ביותר שיצאו אי פעם.

(שיחקתי בכל משחק רוקסטאר אפשרי אם זה סדרת GTA, ומשחקי קונסולות RDR וLA NOIRE - המשחק המדובר, Bully, אוכל את כולם בלי מלח, מבחינת העלילה והגאונות של המשימות)

שמעתי שכרגיל אצל רוקסטאר, הפורט לPC לא משהו.

פורסם

הוא רץ לי חלק על המחשב הקודם(3GB RAM, E6300,8800GT) עוד מלפני שהפאצ'ים שיצאו. בלי תקיעות\פריזים.

משחק מעולה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים