עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם
;)
  • תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה גם ממליץ kidney?

פורסם

קניתי וזה חמוד לגמרי.

פורסם

עוד מישהו לא מצליח להיכנס כרגע לSteam או שזה רק אצלי?

פורסם

שאלה לגבי ההורדות:

בעקבות המבצעים המטורפים קפצתי על 2 מציאות (witcher 2 ו החבילה של BF:BC2)

התחלתי להוריד, וחשכו עיניי, 40קילובייט לשניה.

אחרי שהעברתי להורדה משרתים גרמניים (מתברר שלא אוהבים אותנו במזרח התיכון, מי ידע?!) עליתי ל 200KBPS

שזה נחמד, אבל מהירות החיבור של היא 10מגה. ובד"כ ההורדה היא בהתאם

האם יש שרתים אחרים שמומלץ להוריד מהם, אני מתכוון לREGION בהגדרות, כרגע אני מוריד מפרנקפורט

פורטים שצריך לפתוח בראוטר?

או שאולי אפשר להריד בעזרת איזה טורנט של סטים (משהו בסגנון של בליזארד)

פורסם

מי הספקית שלך?

אתה אמור לבחור ME, זה יקשר אותך לשרת שממוקם בארץ או שרת קרוב אחר (השרת בארץ דיי קטן וניראה לי שכולל רק משחקים של VALVE ועוד כמה משחקים בודדים).

אם השרת של ME לא עובד טוב תבדוק את איטליה/גרמניה/צרפת/אנגליה.

בכללי מכולם המהירות אמורה להיות 700+, בחודשים האחרונים יש הרבה בעיות עם STEAM, חלקן מ STEAM עצמה וחלקן כי הספקיות בארץ מתחילות לעשות בעיות.

018 (אקספון) עושים מלא בעיות עם STEAM.

012 היו ידועים בעבר בבעיות עם התוכנה.

אורנג' עושים בעיות מידי פעם, בשבועות האחרונים הרבה יותר מורגש. משחקים יורדים על מהירות אפסית לא משנה לאיזה איזור מתחברים.

014 עושים מידי פעם בעיות בהורדות.

בקיצור הספקיות כל הזמן אומרות של P2P מפריע להן אבל איך שעברנו לקנות משחקים הם התחילו גם לחסום את האפשרות הזו :pissed:

פורסם

יש הוכחות לזה?

זה כבר ממש מרגיז. הגזימו לגמרי. :pissed:

פורסם

ADSL של בזב"ל

עברתי להורדה מיוון והמהירות שם היא באיזור ה400-500.

לגבי הנחתה של מהירות למה אני לא מתפלא :'( . לספקיות לא מתאים שאנשים רוצים להשתמש בכל הקו שהם מוחרות

הם צריכות שאנשים יקנו 100 מגה בשביל פייסבוק. אז הן מורידות ומשקרות.

צריך לארגן חרם קוטג, אבל מי ישב חודש בלי אינטרנט?.

פורסם

אם ישאירו את אותו שר תקשורת עוד 4 שנים נוכל לסדר את זה.

בקשר להוכחות, ניסיון אישי. הייתי ב 018 כמה ימים ולא היה אפשר להוריד מ STEAM בערב והיו גם כמה משחקים שלא עבדו בכלל.

ב CCC עבד אבל הפינגים במשחקים לא היו טובים כל כך ומידי פעם גם המהירות הורדה לא הייתה מדהימה.

באורנג' אני מחובר עכשיו ובזמן האחרון יש איתם יותר מידי בעיות.

ב 014 יש הרבה משתמשים מהפורום. סיימון הרבה פעמים אמר שהמהירות הורדה בסטים לא משהו (אני חושב שיש לו גיימר) וחבר שלי שיש לו חיבור רגיל מוריד במהירות לא מרשימה וגם הפינגים במשחקים לא משהו בכלל.

012 לפני כמה שנים עשו כל כך הרבה בעיות שהם מופיעים ברשימה באתר של STEAM של ספקיות שהתוכנה לא עובדת איתן.

013NETVISION עד כמה שידוע לי עובדים בסדר, לפחות כרגע.לא זוכר שהיה איתם בעיות עם STEAM אבל כן היו איתם בעיות של פינגים ובעיות בדברים אחרים שלא קשורים לגיימינג.

אני חושב שזה כל החברות...

פורסם

קניתי עכשיו את K&L2 כולל הDLC של המפות ב6.48$ יחד עם עוד חבר

בהתחשב בזה שהמשחק בנוי לCO-OP נראה לי שמחכות לי כמה שעות טובות של הנאה.

פורסם

אני עם 012+הוט במהירות של 2.5 (כן לא משהו, מה לעשות כסף), בכל אופן! המהירות אצלי בסטים במזל עוברת את ה-200 (המקסימום זה 300 אצלי). אם המהירות יורדת אני פשוט מחליף לשרת הורדה אחר וכמו תרופת קסם, המהירות שוב עולה.

פורסם

איפה מחליפים שרת הורדות?

פורסם

איפה מחליפים שרת הורדות?

Steam -> Settings -> Downloads

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים