עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

המבצע הבא יהיה דיוק נוקם ב 2 דולר :lol:

עדיין לא יהיה שווה.

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחלה. אז אחרי המבחנים, ואם לא יהיו מילואים - נרביץ איזה CO OP רציני :xyxthumbs:

גם אני יכול להצטרף רק שאני לא בכושר. סיימתי אותו מזמן

פורסם

בגלל שכולם רצו לקנות אי אפשר לשחק ב TDU2 בגלל שהסידיקי לא פעיל , ולפי מה שאני רואה בפורומים להרבה אנשים יש את אותה בעיה , מעצבן ! .

פורסם

גם אני יכול להצטרף רק שאני לא בכושר. סיימתי אותו מזמן

כולם מוזמנים!

בגלל שכולם רצו לקנות אי אפשר לשחק ב TDU2 בגלל שהסידיקי לא פעיל , ולפי מה שאני רואה בפורומים להרבה אנשים יש את אותה בעיה , מעצבן ! .

טוב שלא קניתי ;D

אגב, מה הקשר בין מספר הקונים לבעיה עם הסידי קי? :s05:

פורסם

עכשיו הסידיקי פועל , למה לא פעל מקודם לא אכפת לי , אחלה משחק

פורסם

עכשיו הסידיקי פועל , למה לא פעל מקודם לא אכפת לי , אחלה משחק

אתה משחק במיקרה עם מיקלדת? אם כן איך השליטה?

פורסם

איזה פרסים אתם הולכים לפתוח?

פתחתי את המשקפיים של TF2, ויש לי עוד 3 כרטיסים ואין לי מושג מה לקחת.

פורסם

מה שאני רוצה זה המפה הנוספת של MAGICKA, המשקפיים ל-TF2, המפות ל-DEFENSE GRID והמפה ל-DWARFS.

--

אני צריך עזרה מהקהילה! יש מישהו בחו"ל שיכול לקנות לי את החבילה הבאה?

Heroes Pack

Includes 4 items: Dark Messiah Might and Magic™, Heroes of Might and Magic® V, Heroes of Might and Magic® V: Tribes of the East, Heroes of Might and Magic® V: Hammers of Fate

זה עולה 5$, אני בכיף אעביר את הכסף בפייפאל למי שיעזור לי. D:

פורסם

לא מבין למה HEROES PACK חסום לישראל :pissed:

פורסם

לגמרי לא מבין. =\

אני מאוד מקווה שיש פה מישהו מ-US שיכול לקנות לנו. D:

פורסם

ל VALVE יש מדיניות פשוטה מאוד, להימנע מריבים עם חברות אחרות. זה אומר שהשירותים שלהם מושפעים מלחצים של חנויות (באנגליה יש להם בעיה הרבה יותר קשה מפה בקטע הזה) ויותר בעייתי מזה זה ההשפעה של פוליטקה על השירותים שלהם. במקרה הזה ישראל נפגעת מאוד, משחקים לא מגיעים לפה כי המפיצות מגנות את ישראל (UBISOFT צרפתים מגעילים), ב TF2 יש שרתים שאם אתה נכנס אליהם יש לך הודעה שלא מרשים לישראלים להיכנס לשרת על רקע פוליטי ועוד הרבה דוגמאות אחרות.

מה שאני לא מבין זה למה יש לי 7 משחקים שמתעדכנים באותו היום ורובם מתעדכנים פעם שלישית השבוע :pissed: גם המהירות הורדה ממש חרא, גם בעיות של STEAM וגם כי הספקית שלי התפגרה בשבוע האחרון...

פורסם

העידכונים של TF2 הורגים אותי כמה אפשר. :lol:

פורסם

ב TF2 יש שרתים שאם אתה נכנס אליהם יש לך הודעה שלא מרשים לישראלים להיכנס לשרת

מזכיר לכם משהו מהתקופה של השואה? כשלא הרשו ליהודים וכלבים להיכנס לחנויות...

חבר'ה, ההיסטוריה חוזרת על עצמה, באמת שאם הייתי פוליטיקאי בארץ הייתי יוצא נגדם במלחמה! חוצפה!

חוץ מזה רציתי לשאול אתכם, אם אני עכשיו טס לחו"ל ומתחבר לסטים ממחשב נייח/נייד בארה"ב נגיד, המשתמש שלי משתנה אוטומטית לפי הIP או משהו? או לפי איך שנרשמתי הסטים יהיה קבוע על ישראל?

פורסם

זה לפי IP, אם אתה עובר לארה"ב תוכל לקנות כל מה שיש בארה"ב. מצד שני אם זה משהו שלא זמין לישראל לא בטוח שהוא יעבוד כשתחזור לארץ.

ממש לא מזכיר את השואה, אז זה היה על רקע גזע/דת, עכשיו זה על רקע פוליטי. הם לא רוצים לתת ל-"כובשים" להיכנס לשרת שלהם. מסכים שלא אמור להיות לפוליטיקה מקום בשוק המשחקים אבל מה לעשות, חיים קשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים