עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

VALVE תתכיל להפיץ משחקי F2P צריך STEAM. אחרי שהם הכניסו חנויות למשחקים שלהם זה היה ברור שגם המהלך הזה יגיע. כרגע מדובר במשחקים הבאים:

Spiral Knights, Forsaken Worlds, Champions Online: Free for All, Global Agenda: Free Agent, and Alliance of Valliant Arms (AVA)

המשחקים עדין יעבדו דרך האתרים של החברות שמפעילות את המשחק אבל מהיום רובם זמינים ב STEAM וגם החנות שלהם שולבה ל STEAM ואופשרה קניה של דברים בחנות בעזרת הארנק של STEAM וכמובן הוסיפו גם Steam Achievements.

דבר מבורך לדעתי :yelclap:

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש 2 חבילות אינדי בסטים. איזו מהן לדעתכם יותר שווה? (לצערי יש לי לפחות משחק אחד בכל אחת מהן וזה מקשה על הבחירה)

פורסם

יש לי חשבון בסטים כמו רובכם

האם יש סכנה שיפרצו אליו ויגנבו את פרטיי האשראי?

בכלל איך מוחקים משם את פרטי האשראי שלי?

כל יום האקרים פורצים לחברות משחקים

פורסם

valve עובדים על משחק F2P משלהם.

אחרי שהוסיפו מספר משחקים חינמיים של חברות אחרות VALVE הודיעה שהיא מפתחת משחק חינמי.

http://kotaku.com/5813487/valve-is-working-on-a-free+to+play-game

עוד לא אמרו איזה אבל יכול להיות שמדובר ב DOTA 2 כמו ש KOTAKU חושבים, מצד שני יכול להיות ש VALVE יוציאו גירסה חינמית של CS וינסו לשלוט בשוק משחקי ה FPS החינמיים (יהיה קשה, היום השוק הזה נשלט ברובו על ידי NHN ו EA גם מתחילה להיכנס אליו דיי חזק וכמובן שיש את UBISOFT שגם עובדת על משחק חינמי שיצא בסוף השנה).

VALVE הוציאו משחק ALIEN SWARM חינמי לא מזמן שפותח על ידי BLACK CAT (היום חלק מ VALVE), כניראה שלא מספיק להם החנות הכי גדולה בעולם, הם רוצים גם את שוק ה F2P ;D

פורסם

אם זה DOTA 2 אני מעדיף שזה בתשלום חד פעמי כמו HON מאשר כמו LOL שצריך לקנות כל HERO. =\

פורסם

עד היום VALVE עשתה עבודה טובה עם החנויות ב PORTAL 2 ו TF2 (הפכו אותו למעבדת ניסויים :P נשאר להם עוד 2 דמויות שלא עשו להם סרטון שכניראה את של ה MEDIC ניראה מאוד בקרוב, מה שאומר לפחות עוד שנה/שנתיים של עדכונים רצופים).

פורסם

בחנות ב-TF2 זה פשוט בדיחה לדעתי. אני לא מאמין שאנשים באמת קונים את הדברים האלה. =X

פורסם

בחנות ב-TF2 זה פשוט בדיחה לדעתי. אני לא מאמין שאנשים באמת קונים את הדברים האלה. =X

אנשים קונים כובעים - לא יודע אם הרבה אבל קונים.

ראיתי גם יחסית הרבה אנשים שקנו Map Stamps

פורסם

אם מתחשבים בזה שיש אנשים ש VALVE העבירה להם תמלוגים בעלי 5 ספרות כניראה שהעסק עובד לא רע (היו איזה 3 או 4 כאלה שהוסיפו דברים לחנות ותומלגו בסכומים יחסית גדולים והבנתי שהעסק גם עכשיו עובד באותה צורה ו VALVE מאפשרת לאנשים ליצור כובעים ודברים אחרים).

דיי בטוח שהם חצו ממזמן את 1M דולר רווח מהדברים הקטנים האלה. צריך לזכור שהרבה משחקים יוצאים עם כובע מיוחד ל TF2 (אם אני זוכר נכון יש ל BRINK ו HOMEFRONT ובטוח גם משחקים אחרים), דיי בטוח שהם משלמים ל VALVE בשביל להוסיף את הדברים האלה לחנות וכבונוס להזמנה מוקדמת.

פורסם

טים פורטרס 2 בחינם למשך השבוע הקרוב. לא יודע אם כבר אמרו את זה.

פורסם

:xyxthumbs: הם אומרים שיוציאו גם את הסרטון של המדיק.. ;D

בכל מקרה סדרת אוברלורד במבצע היום.(עד בסביבות 8 וקצת)

פורסם

אחרי שבוע מי שירצה להמשיך לשחק יצתרך לקנות את המשחק?

פורסם

כן, זה כמו הסוף שבוע BLACK OPS שהיה לפני כמה זמן.

פורסם

טים פורטרס 2 בחינם למשך השבוע הקרוב. לא יודע אם כבר אמרו את זה.

אני מצטער שקניתי אותו, עוד לא המציאו SHOOTER יותר טוב מCHASER.

פורסם

CHASER?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים