עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

VALVE פיתחה את סטים, סטים שייכת לVALVE.

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סטים לא מעל VALVE , סטים היא תוכנה של VALVE שנועדה בראש ובראשונה להפיץ פיתוחים של VALVE והם ראו שזה פלטפורמה מוצלחת ופתחו אותה בתור דרך הפצה של משחקים גם ממפתחים אחרים...

פורסם

STEAM היא חלק בלטי נפרד מ VALVE, היא פיתחה, הקימה ומפעילה את השירות. יותר מזה, יש עובדים שעובדים גם על STEAM וגם על המשחקים של החברה.

כל ההכנסות בסוף הולכות לאותו חשבון, הכסף שהם מכניסים מ STEAM משמש אחר כך גם למשחקים שלה, בהתאם למה שהיא צריכה.

הסורס עדין בשימוש בקוריאה וסין, במיוחד בגלל העלות הנמוכה שלו (UE3 עולה כ 750K לרישיון וזה לא כולל תמלוגים שאחרי זה צריך לעביר ל EPIC בהתאם להכנסות מהמשחק). בנוסף לזה יש להם עוד שירותים בתשלום שיותר עדכניים כמו STEAMWORKS (שכולל ANTI CHEAT ו DRM).

רק כמה דוגמאות למשחקים חדשים יחסית או שעוד לא יצאו ומשתמשים בסורס:

POSTAL 3 אולי יצא השנה סוף סוף.

Tactical Intervention יצא ל CB בעוד כמה ימים (מהיוצרים של CS המקורי).

vindictus של NEXON.

רשימה קצרה של משחקים שהגיעו גם ל NA ו EU, יש עוד הרבה שזמינים רק לקוריאה וסין, בנוסף לזה יש הרבה חברות שקונות רישיון רק בשביל להביט בקוד המקור ולהשתמש בו לצורך פיתוח מנוע אחר. סורס עדין מציג פיזיקה מאוד מרשימה.

פורסם

הרווחים שמגיעים מרשיונות המנוע הם זניחים לעומת הרווחים שבאים ממפתחות/מפיצות ששמות את המשחקים שלהם על סטים

פורסם

יש מבצע על סימס וסימסיטי

משהו קונה?

ידוע שחלק נכבד מחברי האתר משחקים בסימס באופן יומי

פורסם

סליחה? :smile1:

דבר בשם עצמך

פורסם

יש לי שאלה, זה אני דפוק או שSTEAM פשוט מפגרים, אני מנסה להירשם ואני לא מצליח בגלל התמונה המפגרת של האותיות, לא מבין איך לכתוב את זה מעתיק את זה עם רווחים לא מצליח מעתיק בלי רווחים גם לא מצליח אותיות גדולות קטנות כלום לא עוזר :kopfpatsch: מה לעשות ?

פורסם

אין אפשרות לשמוע את הקוד?

פורסם

לא צריך לעשות אותיות קטנות וגדולות, תעשה הכל קטנות. לגבי הרווחים, רק אם כתובות שתי מילים, אחרת אל תעשה.

פורסם

תדביק פה תמונה לדוגמה שלא הצלחת וננסה לראות מה הבעיה.

פורסם

MASS EFFECT 5$

Mass Effect 2 Digital Deluxe Edition 30$

פורסם

בארה"ב 10$ פחות.

פורסם

לא נתקלתי בזה בעבר, משהו כאן לא בסדר.

אינה התמונה שצריך להקליד, ומזה הדבר הדפוק הזה ? זה בודק עם אני אנושי, החברה בSTEAM נדפק להם המוח או מה ?

captcha.php?gid=252411196727048599

בבקשה מישהו תנסו לייצור חשבון חדש דרכם, כי אני לא מצליח וזה ממש אבל ממש מרגיז.

פורסם

תנסה לפתוח את האתר שלהם עם IE או FF. תנסה ליצור דרך התוכנה עצמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים