עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

GFWL זה הדבר הכי איום שקיים. פלטפורמה מטופשת שאני לא רואה למה היא תורמת בכלל. לא קונה בחיים משחקים עם הפלטפורמה הזאת. הספיק לי מהניסיון הגרוע שהיה לי עם DOW2

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חופשי. GFWL זה בלאי.

פורסם

גם אני שונא את gfwl

פורסם

גם אני שונה את gfwl

אתה לא שונה, אתה מיוחד

:silly:

פורסם

גם על מחשב חזק (gtx 570) המשחק הזה לא נראה הכי טוב במקסימום הגדרות (כל האנימציה בקטעי המעבר מרצדת וזזה בקפיצות)

ה-AF על הפנים ( עדיין אפשר לראות קווים משוננים) ולפעמים גם המשחק מאט קצת כשיש הרבה פרטים על המסך, קיצר לא משהו

פורסם

לי עד היום לא היו בעיות עם STEAM, עבד חלק, במיוחד כשרציתי לקנות ולהוריד. על GFWL אי אפשר להגיד את אותו הדבר, אסון אחד גדול...

פורסם

אתה לא שונה, אתה מיוחד

:silly:

תיקנתי -עיפות מהעבודה

פורסם

כנראה בגלל שפורטל שוחרר השרתים כל כך עמוסים שאני לא יכול להוריד את המשחקים שאני רוצה. ~_~

גם לסטים יש חסרונות. =\

פורסם

לא מבין למה יש לכם כל כך הרבה בעיות...

את PORTAL 2 זה הוריד לפני יותר משבוע, פתחתי אותו היום ולא היה צריך להוריד דברים נוספים. אני מאמין שרוב האנשים גם הורידו אותו הרבה לפני יציאת המשחק.

בנוסף לזה היום בבוקר זה עדכן לי את TF2 בלי בעיה :P השרתים של STEAM פנויים :nixweiss:

בכל הספקיות שהייתי בהן בשנים האחרונות (018 עכשיו, ORANGE עד לפני שבוע ו 013 NETVISION לפני זה) לא קרה אפילו פעם אחת שהיה לי בעיה להוריד מ STEAM.

נ.ב.

למה לא פותחים את הדיון של PORTAL? צריך לעשות רשימת משתמשים בשביל שנוכל להוסיף אחד את השני ולשחק CO OP :smile1:

פורסם

לא יודע, במשך חצי שעה הבוקר סטים הבוקר לא נתן לי להוריד את המשחק שאני רוצה "עקב עומס בשרתים". וזה לא היה פורטל 2. הסיבה היחידה שכנראה יש עומס בשעה כל כך מוקדמת זה בגלל פורטל 2.

מעניין איך השרתים פועלים כש-COD או BF יצא. =\

פורסם

ARMA 2 ב-8 דולר... שווה? אהבתי מאוד את Operation Flashpoint אבל לא הצלחתי לשחק יותר מ-2 דקות בARMA המקורי בלי שהוא יקרוס לי ויהיו בו יותר באגים מבאג 2000... בקיצור, שווה?

פורסם

הם עושים השבוע מבצעים על משחקים של EA

המבצע עכשיו (ועד מחר בערב) הוא 25% הנחה על Dragon Age 2 (כלומר 45$)

ו 50% על Dragon Age: Origins וההרחבה שלו (15$ כל אחד)

לכל אוהבי ה RPG שטרם ניסו את Dragon Age: Origins אני ממליץ בחום

פורסם

אין בסטים בישראל כרגע את האולטימייט אדישן של דרגון אייג' שכוללת גם את כל הDLC.עדיף לחכות למבצע הבא ולקנות אותה,אולי במחיר זול יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים