עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

DLC

סתם דרך לסחוט עוד כסף מפראיירים

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תלוי מה הוא כולל, קח לדוגמא את באטלפילד באד קומפני 2, הם שחררו DLC, אבל לא סתם DLC של עוד מפות שעולה כסף (ימח שמם של אקטיווישן) אלא הם שחררו ממש, את וויאטנם. זה נועד לסחות עוד כסף?

פורסם

זה חבילת הרחבה לדעתי

פורסם

וויטנאם בפירוש היה מסחטת כסף (פאקינג 15 דולר וכן, הוא נחשב חבילת הרחבה) אבל הם שיחררו 7 חבילות (אאל"ט) של מפות בחינם שהן גם DLC.

אי אפשר לבוא אליהם בתלונות בעניין הזה....

פורסם

הבעיה היא שלעומת הDLC של קול אוף דוטי הכל נראה פתאום זול ומשתלם. וחברות משחררות בסמוך ליציאה כמה DLC חינמיים מינוריים כדי לצאת צדיקות ואז מוציאות את הטובים בכסף. DLC זה בעצם קיצוץ של חבילת הרחבה לכמה חלקים קטנים ודרישת הרבה יותר כסף עליהם.לא רואה בזה דבר מבורך.

פורסם

כשזה בא בחינם , זה מבורך.

ולא משנה אם זה מינורי או לא , DICE שיחררה 7 חבילות של מפות , חלקן חדשות וחלקן ישנות אבל מותאמות לסגנונות משחק שונים.

זה רע? רק האריך את משך הזמן שאנשים משחקים במשחק.

לא הכעיס אותי שהם החליטו להוציא את וויטנאם (הכעיס אותי הסכום) בתשלום , בסופו של דבר קניתי את וויטנאם עם הSPECACT בפחות מ10 דולר.

למה? א. סוג של תמיכה למפתחים ב. נתן לי עוד דברים לעשות במשחק.

אני לא מהאנשים שמתמידים במשחקים הרבה זמן אבל בBC2 אני כל הזמן חוזר ומשחק בו.

פורסם

עושה רושם ששווה לחכות ולקנות את הGOTY של מאפיה 2 ב7.5 דולר... כרגע אני מוותר.

פורסם

מה אתם אומרים, המולטי של GTA IV שווה ת'70 שקל שלי?

פורסם

סטים לא מוכרים אותו בארץ אם אני זוכר נכון

פורסם
  • מחבר

וואלב הוסיפו אפשרויות אבטחה חדשות בבטא בשם Steam Guard...

הדבר הזה פשוט אדיר... מישהו הצליח לזהות את הססמא שלי וזה הודיע לי ישר כשהוא ניסה להתחבר. בנוסף הוא מאפשר "להסיר אישור" ממחשבים אחרים וכדי להתחבר ממחשב לא מאושר צריך להכניס קוד שמגיע אליך למייל ברגע נסיון התחברות...

הדבר הזה הציל לי את החשבון :yelclap:

* כדי להפעיל את הבטא כנסו להגדרות > Beta participation > Change... > ואז לבחור ב Steam beta

פורסם

או שהייתה לך סיסמא קלה להחריד, או שפשוט לא הבנת מה ה Steam Guard רוצה :smile1:

יכול להיות שפשוט הוא התריע לך על ניסיון התחברות.

פורסם

אני דווקא אהבתי כמו שגוגל עשו עם ג'ימייל

אם אתה נכנס דרך מחשב אחר שולחים לך סמס עם קוד קצר שצריך להזין וזהו.. פשוט גאוני

פורסם
  • מחבר

היא הייתה די קשה.. אבל כל ססמא אחרי מספיק זמן אפשר לזהות... כמובן שעכשיו הססמא שלי קשה פי 3 לפיצוח :smile1:

וכן הוא התריע על נסיון התחברות. אבל יש רק מחשב אחד שאני מתחבר דרכו - המחשב הנוכחי שאני כותב ממנו את הפוסט הזה (ולא הבאתי לאף אחד את פרטי החשבון שלי)... משמע מישהו הצליח לפצח את הססמא שלי והתחבר ממחשב אחר.

בכל מקרה, ה Steam Guard עשה את עבודתו, ואני עשיתי את שלי - שיניתי את הססמא...

פורסם

ניסיון התחברות != פיצוח סיסמא.

כל אחד יכול לרשום את היוזר שלך, לרשום סתם סיסמא ו Steam יתריע לך על ניסיון התחברות :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים