עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

^^

:hizuk:

אמנם אחרי הפאצ'טים שיצאו לחמישי הוא ממש השתפר, אבל נראה שהרוב המוחלט של מעריצי הסדרה מאוכזבים ממנו.

מצד שני, מי שחדש לסדרה (כמוני) יכול להנות מהמשחק ולהעביר לפחות מעל 100 שעות משחק טובות.

מסכים ב 100% . כל מי שחדש לסידרה יהנה ממנו מאוד. ובהחלט כמות גדולה של שעות הנאה מובטחת.

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה נכון. לא שיחקתי בקודמים אז אין לי בדיוק למה להשוות. לכן אני ממש נהניתי מ-CIV5. למרות שאני חייב להודות שהוא נהיה חוזר מאוד, מהר מאוד. ה-MP לדעתי בלתי אפשרי אלא אם זה עם חברים. והדבר היחיד שממשיך לעניין זה המודים השונים.

פורסם

גם אני התוודעתי לסדרת CIV דרך המשחק החמישי כך שאני ממש מרוצה ממנו. ברגע שירד המחיר נקנה גם אותו.

אגב, Hitman Blood Money. מישהו ממליץ?

פורסם

גם אני התוודעתי לסדרת CIV דרך המשחק החמישי כך שאני ממש מרוצה ממנו. ברגע שירד המחיר נקנה גם אותו.

ממליץ מאוד אם אהבת את הסדרה או לפחות את הסגנון של משחקי התגנבות (כמו למשל ספלינטר סל).

משחקי התגנבות זה לא משהו שמתאים לכל אחד.

פורסם

Blood Money הוא ה-Hitman הטוב ביותר שאי פעם שיחקתי, ולא רק זה - הוא גם אחד המשחקים הכי טובים, מהנים ומאתגרים ששיחקתי. פשוט זיקוק מושלם של נוסחת ההיטמן. משחק מעולה. שווה כל שקל.

פורסם

מבצע אמצע שבוע, 75% הנחה על HL2 EP2 (רק 2 דולר). ברוב המקרים במבצעים האלה אין משחקים של VALVE...גם התזמון מאוד מעניין (פחות משבוע לפני GDC). אני מריח רמז :cool2:

פורסם

מה ההבדלים בין Half-Life 2: Episode One, Half-Life 2: Episode Two ו- Half-Life 2 סתם?

פורסם

hl2 זה המשחק הראשון, אחריו יצאו המשכים של הסיפור באפיזודות.

פורסם

האפיזודות היו אמורות לקשר את הסיפור בין HL2 לHL3 אאל"ט, היו בתכנון 3 אפיזודות - בפועל EP3 יהיה ה"דיוק ניוקם" הבא...

פורסם

DNF יוצא אוטוטו (יש לי כבר First Access Key :silly:)

Renders your argument invalid....

פורסם

משחק מעולה. אחד מהטובים ששיחתי בחיים שלי.

פורסם

מבצע אמצע שבוע, 75% הנחה על HL2 EP2 (רק 2 דולר). ברוב המקרים במבצעים האלה אין משחקים של VALVE...גם התזמון מאוד מעניין (פחות משבוע לפני GDC). אני מריח רמז :cool2:

פעם אחת קונים את הקופסא הכתומה וסוגרים ענין על HL2

ובדרך גם נהנים מ TF2 ופורטל.

http://www.game.co.uk/Games/PC-Games-and-Downloads/Shooter-First-Person/Half-Life-2-The-Orange-Box/~r331494/?s=orange+box

פורסם

נדיר היום למצוא מישהו שאין לו OB, לפני כמה שנים היה בארץ ב 70 שקל ב TR ואולי גם בבאג, כל שנה גם יש מבצעים בסטים.

אותי יותר מעניין ש 5 ימים לפני GDC אנחנו רואים מבצע על המשחק האחרון בסדרה.

פורסם

יאללה EP3!

פורסם

איזה ייבוש זה יהיה אם המבצע יגמר וכלום לא יהיה ב-GDC..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים