עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

נראה לי שהיבואן מעוניין בהגבלה הזו. כיון שגם ככה אין לו הרבה קונים, אז גם סטים יקח מהנתח של הקונים, זה בקושי ישתלם לו, כל המאמץ שמסביב לייבוא וההפצה וכו'.

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עדיין יש זמני טעינה ארוכים מן הרגיל, אבל זה רק בערים גדולות במיוחד, וגם, רק בפעם הראשונה. בארוכים מהרגיל אני מתכוון ל10 דקות, אבל בפעם השנייה שאתה תכנס לעיר העיר תטען בשנייה.

WTF?!

אם ככה טוב שוויתרתי על הקניה :-X

פורסם

זה 10 דקות, אולי פחות (שיחקתי במשחק הזה לפני כמה שנים טובות) רק לפעם הראשונה שבה אתה טוען את המפה, בפעמים הבאות, אתה לא תספיק לראות את המסך של הטעינה ואתה בעיר.

עריכה:

אוי בלבלתי את NEVERWINTER NIGHTS עם GUILD WARS! שיחקתי בשניהם לפני הרבה זמן, בכל אחד מהם אני מכיר כל חור.

אז בGW יש זמני טעינה אסטרונומיים בטעינה הראשונה בלבד

בNWN אין. אני מתכוון, המקסימום זמני טעינה בNWN הם 2 דקות, וזה רק בפעם הראשונה שאתה טוען אזור כלשהו.

פורסם

למישהו יש איזו המלצה על אחד ממשחקי הindie או אחת החבילות?

פורסם

למישהו יש איזו המלצה על אחד ממשחקי הindie או אחת החבילות?

אני אישית ממליץ על Indie Future Pack , זו חבילה מעוד מעניינת עם משחקים מאוד מקוריים

תוריד את הדמואים של המשחקים לפני שאתה קונה את החבילה כי יש מצב שלא תאהב אותם

פורסם

תאהב*

ובדיוק באתי להמליץ לו על זה

פורסם

machinarium- אדיר לדעתי

פורסם

משינריום מומלץ כמובן לכל מי שהתלהב מהסרט ניין (9) ואוהב קווסטים/פזלים ברמה זו או אחרת.

פורסם

תגידו שאתם קונים משחק מסטים ההורדה אצלכם יורדת מהר ?

והאם לסטים יש שרתי הורדה למשחקים בארץ ?

תודה

פורסם

אצלי זה יורד על מקסימום, אבל אני עם 2.5 מ"ב.

בצהריים זה יורד על 100KB/S בממוצע.

פורסם

אם אין בעיות מקומיות (משמע ספקיות מוגבלות) המהירות אמורה להגיע ל MAX, במקרים שיש הרבה שמורידים בו זמנים (כמו עכשיו במבצעים של החגים) יש סיכוי שהמהירות תתקשה לעבוד את ה 500-600.

פורסם

Dead Space עכשיו ב 10$

ממליץ מאוד מניסיון אישי

פורסם

איך Brothers in Arms: Hell's Highway? באחרים שיחקתי ואהבתי אותם מאוד - בזה לא יצא לי לשחק בזמנו והוא מוצע עכשיו ב-5 דולר...

פורסם

איך Brothers in Arms: Hell's Highway? באחרים שיחקתי ואהבתי אותם מאוד - בזה לא יצא לי לשחק בזמנו והוא מוצע עכשיו ב-5 דולר...

חביב אבל זה בסה"כ עוד SHOOTER של מלחמת העולם השנייה , הוא לא ממש מיוחד במינו....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים