עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

Crysis ב7.5$ - שווה?

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חד וחלק כן

אבל, אני אומר לך עכשיו, מזהיר אותך, המולטי שלו מת, אין פשוט אף אחד, אז אם אתה רוצה לשלם 7.5 דולר רק לסינגל, אני ממליץ לך בחום, הוא ממש כיפי וארוך.

אם אתה רוצה גם מולטי, אז קנה CRYSIS 2 במחיר מלא, כי אין קרייסיס עם מולטי אחר

פורסם

הסטים נדפק!

יש עדכון לCSS, אלב הוא תקוע במצב "suspended"

כשאני מנסה להיכנס למשחק הסטים מריץ Validating files עד שמגיע ל100% תקינות,

מה אפשר לעשות:nixweiss:

חד וחלק כן

אבל, אני אומר לך עכשיו, מזהיר אותך, המולטי שלו מת, אין פשוט אף אחד, אז אם אתה רוצה לשלם 7.5 דולר רק לסינגל, אני ממליץ לך בחום, הוא ממש כיפי וארוך.

אם אתה רוצה גם מולטי, אז קנה CRYSIS 2 במחיר מלא, כי אין קרייסיס עם מולטי אחר

אתה מתכוון לcrysis wars אם כבר

פורסם

לCrysis יש מולטי?

פורסם

כן, ברור.

אגב, מישהו פה יודע פרטים לגבי העמלה שמשלמים, על עיסקה בדולרים, לחברת האשראי?

פורסם

יש לי הרגשה שבימים הקרובים יהיה Crysis Warhead במבצע....

פורסם

לא שבדקתי לעומק אבל נראה לי שגם הוא במבצע ועולה 7 וחצי דולר..ולא זוכר מי שאל מקודם על קרייסיס,זה מבחינתי משחק בינוני+,(המשחק שהכי אכזב אותי בחצי עשור האחרון,קניתי אותו לפני שנה וחצי אולי שנתיים ב50 שקל)אלא אם כן אתה ממש חובב של גרפיקה שהיום גם ככה כבר לא מדהימה כמו פעם ויש לך מחשב חזק מאוד שיכול לעמוד בה אני לא ממליץ בכלל.

פורסם

הוא כבר במבצע, ההנחה היא 75% על "משחקי crysis", זה כולל את warhead ב7.5 דולר או את crysis+warhead ב15 דולר.

פורסם

למ היש את הקטע הזה של "לא זמין בארצך"? הרי זה שרתים, זה קשור לחרם על ישראל או משהו אחר?

פורסם

לא קשור לחרם. יש פשוט משחקים שלא זמינים לארץ בגלל החלטות של המפרסמים שלהם.

פורסם

לא קשור לחרם. יש פשוט משחקים שלא זמינים לארץ בגלל החלטות של המפרסמים שלהם.

^^

תיקון קטן - לא זמינים בארץ עקב הסכמים בין המפיצים בארץ לבין חברת ההפצה של המשחק

פורסם

לא מבין סליחה. אני קונה דרך האינטרנט-מה קשור חברת ההפצה? אתה רוצה להגיד לי שיש מכס על קנייה מחול באינטרנט-כמו סטים, שזה ישירות למחשב ללא חבילה וכו'?

פורסם

זה לא קשור למכס.

יש חברות שיש להן הסכמי הפצה לכותרים מסויימים בארץ ובגלל זה אי אפשר לרכוש אותם אונליין דרך סטים...

פורסם

זה נקרא "בלעדיות". חברה כלשהי בארץ חותמת על הסכם שהיא תהיה היחידה שמותר לה להפיץ את המשחק בארץ. לכן, החברה שמפיצה את המשחק צריכה למנוע מאנשים לקנות אותו בדרכים אחרות - נניח, דרך steam.

פורסם

אני לא מבין מה האינטרס שלהם, "בלעדיות", שימכרו את המשחק באותו כסף דרך סטים-או אפילו ביותר אם סטים לוקח על זה עמלה מן הסתם.

אני מנסה להבין למה...אולי בגלל שהסיכויי שלהם להרוויח יותר דרך הערוץ שלהם בלבד, או כל דבר שהם יכולים לנטר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים