עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

שמאלי עליון זה באנדל של Killing Floor עם כל חבילות הסקינים שלו. אני מנחש שחבילת סקין אחת לא משווקת בארץ ולכן הבאנדל חסום. מאידך המשחק עצמו בלי הסקינים פתוח לקנייה.

שני מלמעלה צד ימני זה Lost Planet 2. לא ברור.

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ערב חדש, מבצעים חדשים.

והתעלומה היא

מה הם המשחקים שלא זמינים באזורנו הקט? האם לייזיבוי יכול לגלות לנו? :)

אתה יכול לראות בעצמך:

http://store.steampowered.com/?cc=us

שים לב שלא תוכל לקנות את המשחקים, כי אתה צריך כרטיס אשראי שמתאים לאיזור. בשביל לחזור לאיזור המקורי תיכנס ללינק:

http://store.steampowered.com/?cc=il

פורסם

^^ בדיוק :)

אתמול חיפשתי את Neverwinter Nights 2 בסטים ולא מצאתי. היום התחילו למכור אותו :D

פורסם

מה אתם אומרים על Mirror's Edge?

פורסם

משחק מצויין, מאוד מקורי.

קצת מתסכל בהתחלה, אבל גרם לי לחזור ולנסות לעבור את השלב שוב ושוב. מאוד מרענן.

פורסם

אני שוקל לקנות את Call of Juarez: Bound in Blood. הוא נמכר כעת ב15$.

יש סיכוי שהוא יהיה במבצע היומי, או שהוא כבר היה?

פורסם

נדמה לי שהוא כבר היה, אבל אני ממש לא זוכר.

בכל מקרה - חכה עד אחרי המבצעים - במקרה הכי טוב הוא יהיה בהנחה, במקרה הכי גרוע המחיר שלו לא ייעלה. הוא נמכר גם במחיר מאוד דומה בGetGamesGo, נמצא שם ב10 פאונד(הבדל של שקל וחצי).

פורסם

Call Of Juarez: Bound in Blood - ב30 ש"ח

זה היה לפני חודשיים , בסבב הזה לא נראה לי שהוא היה עדיין.

פורסם

אני קניתי בזמנו את המשחק במחיר הזה מ

GetGamesGo, לא מסטים.

פורסם

פשלה שלי,

אבל בכל מקרה לא זכור לי שראיתי אותו עכשיו.

פורסם

מה שאני ממליץ לכולם הוא לקבוע רף עליון ולקנות רק משחקים שאתם רוצים. בשביל משחק שאני באמת רוצה (elemental war of magic למשל שהם לא מסכימים להוריד אותו ל 15-20 דולר ) אני מוכן לשלם גם יותר מהראף העליון הרגיל שלי (בסביבות ה10 דולר) ואני ממש לא בלחץ כי תמיד יש שנה הבאה ואין לי כלכך הרבה זמן לשחק (אני כבר זקן) .אולי אני יכול להרשות לעצמי לשלם יותר היום שההכנסה שלי גבוהה אבל המחירים של משחקים רק יורדים.

בסך הכל יצאתי מהמבצע הזה עם disciples 3 ב7.5$ וגם אבא של אשתי קנה כי זה משחק ששנינו אוהבים ולא רציתי לשלם עליו מחיר מלא (כיום 30$) . ברגע שהוא ירד מתחת ל10 דולר קפצתי עליו ובנתיים הוא די נחמד למרות שהוא מאוד דומה לשני מבחינת היחידות עצמן אבל יש שינויים קטנים של מכניקה . לרוב ב2 על empire העדפתי 3 רגליים (לרוב אבירים עם שריון גבוה מאוד) מקדימה , שני קוסמים ומרפא שמרפא את כולם. כל מה שעשיתי הוא הגנתי מקדימה בזמן שהקוסמים מאחור הפציצו . ב3 אפשר להגיע לleadership 7 ועכשיו יש לי 3 רגליים (כולל גיבור) 2 קוסמים ,2 מרפאים ו"קשת" אחד (הוא כבר רוצח ) . יש לי הרבה מקצי שיפורים לעשות. הקשתים לא רעים עכשיו ולהרבה חיילים יש הגנה נגד ברקים שגורם לקוסמים להיות פחות אפקטיבים למרות שיש מקרים שהם מחסלים את כל הצבא היריב בקלות.

פורסם

מישהו קנה את Neverwinter Nights 2 במקרה?

זמני הטעינה המטורפים עדיין קיימים? זה הדבר היחידי שימנע ממני לקנות אותו.

פורסם

מה שאני ממליץ לכולם הוא לקבוע רף עליון ולקנות רק משחקים שאתם רוצים. בשביל משחק שאני באמת רוצה (elemental war of magic למשל שהם לא מסכימים להוריד אותו ל 15-20 דולר ) אני מוכן לשלם גם יותר מהראף העליון הרגיל שלי (בסביבות ה10 דולר) ואני ממש לא בלחץ כי תמיד יש שנה הבאה ואין לי כלכך הרבה זמן לשחק (אני כבר זקן) .אולי אני יכול להרשות לעצמי לשלם יותר היום שההכנסה שלי גבוהה אבל המחירים של משחקים רק יורדים.

צודק.

אני די מתפתה כבר שבוע לקנות הרבה משחקים טובים שעולים 5$ - (למשל סידרת hitman, graw ) הבעיה היא כמובן שאין זמן לשחק את כולם

אז הגבלתי את עצמי רק למשחקים שאני ממש מעוניין לקנות או שהורדתי את ה DEMO שלהם וראיתי כי טוב..

פורסם

מישהו קנה את Neverwinter Nights 2 במקרה?

זמני הטעינה המטורפים עדיין קיימים? זה הדבר היחידי שימנע ממני לקנות אותו.

משחק מעולה לאנשים עם סבלנות.

עדיין יש זמני טעינה ארוכים מן הרגיל, אבל זה רק בערים גדולות במיוחד, וגם, רק בפעם הראשונה. בארוכים מהרגיל אני מתכוון ל10 דקות, אבל בפעם השנייה שאתה תכנס לעיר העיר תטען בשנייה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים