פורסם 2010 בדצמבר 2514 שנים שיחקתי בו אחרי שיצא הפאצ השלישי ולא ניתקלתי בבאגים שהרסו לי את חווית המשחק.
פורסם 2010 בדצמבר 2514 שנים גם אני לא נתקלתי בבאגים רציניים וסיימתי את המשחק פעמיים. לפעמים המשחק אולי קרס, זה היה מאוד נדיר וממילא יש quicksave שאתה יכול לעשות כל שניה.היה לי כנראה באג שדפק לי קווסט צדדי, אבל זה לא היה משהו רציני ובטח שלא הרס לי את הקווסט הראשי.
פורסם 2010 בדצמבר 2514 שנים תגידו, נשארו שרתים מהירים לCOUNTER STRIKE SOURCE?http://store.steampowered.com/app/240/הדיל משתלם או היו טובים יותר?
פורסם 2010 בדצמבר 2514 שנים אם כבר דילים משתלמים:http://store.steampowered.com/app/40930The Misadventures of P.B. Winterbottomרק חצי דולר למשחק חביב מאוד (מזכיר קצת את Braid בסגנון). עולה בערך כמו מסטיק.
פורסם 2010 בדצמבר 2514 שנים יום חדש מבצעים חדשים BATMAN ב 7 וחצי דולר 50% על DRAGON AGE ו SPLINTER CELL יש עוד כמה דברים נחמדים אבל MW 2 ב 30$ זה פשוט ביזיון
פורסם 2010 בדצמבר 2514 שנים אבל אם כבר יש, 30$ זה דיי קקה... אני מתערב שאם זה היה ב- 23$~ הוא היה עף כמו סופגניות בחנוכה. Oo רק עכשיו שמתי לב, הבחור שמחזיק את הנשק במודעה של ההנחה מחזיק אותו לא נכון
פורסם 2010 בדצמבר 2514 שנים פעם ראשונה שיש הנחה משמעותית על MW2. עדיין יקר מדי, בטח בשבילי שהמולטי לא מעניין אותי.אחלה מבצעים, אבל את באטמן כבר יש לי ממזמן(מומלץ לכל מי שלא שיחק - משחק מצויין!) וגם את רד פאקשן:גארילה(למרות שעדיין לא יצא לי לשחק בו)
פורסם 2010 בדצמבר 2514 שנים קצת חבל Civilization 5 רק 25% הנחה, זה עדיין 38$יש הרבה אתרים אחרים שמוכרים עכשיו את CIV5 ב25-30$
פורסם 2010 בדצמבר 2514 שנים רק עכשיו שמתי לב, הבחור שמחזיק את הנשק במודעה של ההנחה מחזיק אותו לא נכון מה לא נכון באיך שהוא מחזיק את הנשק? :s05:
פורסם 2010 בדצמבר 2514 שנים טוווב, אני אוהב את חג המולד ;D קניתי את The Misadventures of P.B. Winterbottom, חצי דולר זה מכיר שקשה לסרב לו אני ממליץ מאוד על Altitude שכרגע במבצע של 2.5$. זה משחק רשת חמוד וממכר, שרפתי עליו 100 שעות בנתיים .
פורסם 2010 בדצמבר 2514 שנים ו...הפתעה!! MW2 בינתיים מקום שני במכירות למרות כל שאר המבצעים... WTF הולך פה???
פורסם 2010 בדצמבר 2514 שנים טוווב, אני אוהב את חג המולד ;D קניתי את The Misadventures of P.B. Winterbottom, חצי דולר זה מכיר שקשה לסרב לו אני ממליץ מאוד על Altitude שכרגע במבצע של 2.5$. זה משחק רשת חמוד וממכר, שרפתי עליו 100 שעות בנתיים . פשוט נורא לפני כמה חודשים הם נתנו לשחק במשחק חינם לסוף שבוע, שיחקתי בערך 25 שעות בשלושה ימים אני לא מתקרב למשחק הזה !!!! הוא פשוט יותר מידי ממכר!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.