עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

שיחקתי בו אחרי שיצא הפאצ השלישי ולא ניתקלתי בבאגים שהרסו לי את חווית המשחק.

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם אני לא נתקלתי בבאגים רציניים וסיימתי את המשחק פעמיים. לפעמים המשחק אולי קרס, זה היה מאוד נדיר וממילא יש quicksave שאתה יכול לעשות כל שניה.

היה לי כנראה באג שדפק לי קווסט צדדי, אבל זה לא היה משהו רציני ובטח שלא הרס לי את הקווסט הראשי.

פורסם

תגידו, נשארו שרתים מהירים לCOUNTER STRIKE SOURCE?

http://store.steampowered.com/app/240/

הדיל משתלם או היו טובים יותר?

פורסם

דיל מאוד משתלם, ונשארו שרתים וקהילה פעילה מאוד מאוד מאוד.

פורסם

תודה!

תמיד רציתי לנסות אותו :D[br]פורסם בתאריך: 25.12.2010 בשעה 19:31:42

30ry1c1.jpg
פורסם

יום חדש מבצעים חדשים :cool2:

BATMAN ב 7 וחצי דולר :yelclap:

50% על DRAGON AGE ו SPLINTER CELL :yelclap:

יש עוד כמה דברים נחמדים אבל MW 2 ב 30$ זה פשוט ביזיון :pissed:

פורסם

אני בכלל מתפלא שיש הנחה כלשהי על MW2.

פורסם

אבל אם כבר יש, 30$ זה דיי קקה... אני מתערב שאם זה היה ב- 23$~ הוא היה עף כמו סופגניות בחנוכה.

Oo

רק עכשיו שמתי לב, הבחור שמחזיק את הנשק במודעה של ההנחה מחזיק אותו לא נכון :screwy:

פורסם

פעם ראשונה שיש הנחה משמעותית על MW2. עדיין יקר מדי, בטח בשבילי שהמולטי לא מעניין אותי.

אחלה מבצעים, אבל את באטמן כבר יש לי ממזמן(מומלץ לכל מי שלא שיחק - משחק מצויין!) וגם את רד פאקשן:גארילה(למרות שעדיין לא יצא לי לשחק בו)

פורסם

קצת חבל

Civilization 5 רק 25% הנחה, זה עדיין 38$

יש הרבה אתרים אחרים שמוכרים עכשיו את CIV5 ב25-30$

פורסם

רק עכשיו שמתי לב, הבחור שמחזיק את הנשק במודעה של ההנחה מחזיק אותו לא נכון :screwy:

מה לא נכון באיך שהוא מחזיק את הנשק?

:s05:

פורסם

טוווב, אני אוהב את חג המולד ;D

קניתי את The Misadventures of P.B. Winterbottom, חצי דולר זה מכיר שקשה לסרב לו :)

אני ממליץ מאוד על Altitude שכרגע במבצע של 2.5$. זה משחק רשת חמוד וממכר, שרפתי עליו 100 שעות בנתיים :).

פורסם

ו...הפתעה!!

MW2 בינתיים מקום שני במכירות למרות כל שאר המבצעים... WTF הולך פה??? :kopfpatsch::screwy::bash:

פורסם

טוווב, אני אוהב את חג המולד ;D

קניתי את The Misadventures of P.B. Winterbottom, חצי דולר זה מכיר שקשה לסרב לו :)

אני ממליץ מאוד על Altitude שכרגע במבצע של 2.5$. זה משחק רשת חמוד וממכר, שרפתי עליו 100 שעות בנתיים :).

פשוט נורא

לפני כמה חודשים הם נתנו לשחק במשחק חינם לסוף שבוע, שיחקתי בערך 25 שעות בשלושה ימים

אני לא מתקרב למשחק הזה !!!!

הוא פשוט יותר מידי ממכר!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים