עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

תודה

לקראת היציאה של WITCHER 2 אשחק בו שוב.

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ומה אתם חושבים על MW? סיימתי את המשחק כבר מזמן אבל יהיה נחמד לקנות אותו בשביל ה MP.. שווה? ה MP שלו עדיין פעיל כמו בהתחלה?

אם אתה מתכוון לMW2, אז לא, אל תקנה את המשחק. זה העצה הכי טובה שבן אדם יכול לקבל, במיוחד לא במכיר הזה.

אם אתה מתכוון לCOD4, MW1, אז תלוי, מדובר, דבר ראשון, במשחק מעולה, עשוי טוב, איכותי. גרפיקה לא רעה (מעולה לתקופה שבה הוא יצא).

ולגבי הפעילות, יהיה לך קצת קשה למצוא סרברים טובים, אבל אני בטוח שהסרברים של הקהילות כמו VGAMES עדיין רצים, ואם לא, אתה תמיד יכול לכתוב הודעה לגבי סרבר ישראלי פעיל בפורומים שונים (אפילו בFXP, יש שם הרבה ילדי נזלת שכל היום משחקים, וזה בדיוק מה שאתה מחפש)

אז לגבי MW2, תחשוב מיליון פעם לפני שאתה רוצה לקנות, ועצה שלי, אל.

לגבי MW1, משחק מעולה, קהילה לא גדולה כל כך אבל אני בטוח שעם מספיק מאמץ אתה תמצא סרבר שמתאים לך

פורסם

MW - משחק מעולה כמו שאמרו. שרתים ישראלים כבר ממזמן אין עד כמה שידוע לי (התקנתי אותו בתקופה שMW2 יצא ולא היו) אבל כן יש שרתים פעילים בחו"ל. כמובן שאין פעילות כמו פעם כי כולם עברו לMW2 ועכשיו לBLOPS. אתה יכול אולי לצפות ליותר פעילות עכשיו שהוא עולה רק $15 ואנשים יצטרפו/יתקינו מחדש.

MW2 - לא גרוע, אבל גם לא טוב. אני אישית קניתי אותו ב$22 מאיזה אתר שחילק סידיקים של המשחק ברוסית. הוא ממש לא שווה $60 ואפילו לא $50. הרעיון לא לתמוך בdedicated servers היה אידיוטי לחלוטין ולפעמים היית יכול להיתקע במשחק עם פינג גבוה. היה משחק נחמד לשרוף איתו זמן שהוא עוד היה חדש יחסית אבל לא הייתי קונה אותו היום בגלל הסיבות שציינתי מקודם.

פורסם

ובגלל עוד המון סיבות אחרות (אתה מדבר עם בן אדם ששיחק במשחק הזה מעל 1500 שעות)

פורסם

מה לגבי BLACK OPS? הוא פשוט נורא יקר בסטים..

פורסם

אחלה בחלה של משחק!

אבל, יש בעיות STUTTERING (תקיעות וFPS נמוך) לחלק מן האנשים, לא משנה במפרט, לי אישית אין, ולדיי הרבה אנשים שאני מכיר, אבל ברחבי הרשת אנשים מתלוננים

אז למרות שאסור לדבר על זה כאן, אולי קודם תוריד רק את הסינגל, (אתה יודע איך)

תראה אם נתקע לך ויש לך בעיות, אם לא, אז בכבוד, תקנה

אם כן, תנסה לעשות TWEAKING

לCONFIG מה שעזר לי מאוד

לחלק גם זה לא עוזר,

ואז כבר אל תקנה

פורסם

ובגלל עוד המון סיבות אחרות (אתה מדבר עם בן אדם ששיחק במשחק הזה מעל 1500 שעות)

איך לעזאזל שיחקת 1500 שעות במשחק שאתה טוען שהוא גרוע? O__ם

אני שיחקתי סה"כ 156 שעות. מאז לא נגעתי.

פורסם

מה לגבי BLACK OPS? הוא פשוט נורא יקר בסטים..

אל תקנה אותו עד שיצא פאטצ' שמתקן את הבעיות עבור כל השחקנים. בינתיים לקנות אותו זה הימור, אולי זה יעבוד לך מצוין ואולי זה יהיה לגמרי לא שחיק. במילא אין עכשיו שום מבצע עליו, אז למה למהר ולקנות חתול בשק?

ולגבי מה שכתבו על לנסות אותו בסינגל לפני שקונים אותו: זה פשוט לא נכון. אצלי למשל המשחק עבד בסדר גמור בסינגל, אבל במולטי הוא עושה לי המון בעיות.

פורסם

איך לעזאזל שיחקת 1500 שעות במשחק שאתה טוען שהוא גרוע? O__ם

אני שיחקתי סה"כ 156 שעות. מאז לא נגעתי.

MW2 משחק מעולה

פשוט יש המון, אבל המון שיט מסביב, אני מכיר כל דבר במשחק הזה, ושיחקתי שעות רבות עם הקלאן S6 (של הפורום, על שם סימון שש, SIMONSIX). ומשחק כיפי, בלי DEDI SERVERS ועוד המון שטויות. כאילו, אני מתכוון לכך שמדובר במשחק מעולה, בנוי ברמה גבוה, וכן, הוא אפילו הציב רף דיי גבוה לCOD4. אבל מה לעשות, שלפעמים המשני יותר חשוב מהראשי. וכל הבולשיט מסביב הרס את המשחק.

ולגבי ה1500 שעות, לא היה לי מה לעשות בתקופה ההיא, בבאטלפילד כבר חרשתי והגעתי לרמה גבוה, היה לי את כל הנשקים.

וזה היה העיסוק היחיד.

פורסם

מבצעים חדשים :smile1:

50% על כל סדרת MASS EFFECT

50% על DEATHSPANK

50% על RISEN

השאר לא כל כך מעניין/לא זמין לישראל.

פורסם

10$ על ME1 או על ME2 זו פשוט הזדמנות זהב. :yelclap:

פורסם

בחור עצל

MASS EFFECT 2 24$

MASS EFFECT 1 10$

הזדמנות זהב זה MASS EFFECT 1

פורסם

:nixweiss:

14uueeg.jpg

פורסם

לא יודע , אצלי ME2 הרגיל עולה 25$ אחרי ההנחה :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:

פורסם

10$ לME2 זה מחיר לחו"ל (או לפחות לארה"ב). לנו זה עולה 25$.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים