עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

זה מוריד את כל המשחק לכונן הקשיח. יש אופציה לגבות אותו ע"ג דיסקים.

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה יכול לשמור את המשחקים בצד, STEAM יודע להפעיל את עצמו ואת כל המשחקים שעובדים דרקו גם אם הם לא הותקנו בצורה מסודרת. אם לדוגמה קנית דיסק קשיח חדש אתה יכול להעביר אליו את התיקיה של STEAM וכשתפעיל את התוכנה היא היא וכל המשחקים שלך יהיו זמינים תוך דקה או 2.

פורסם

שאלה קטנה

כאשר אני קונה מ STEAM אני מניח שזה מוריד את כל המשחק אליי לדיסק.

וזה חייב להישאר שם ?

האם אפשרי לגבות את זה הצידה כדי לחסוך מקום ?

השרות גם מאפשר לך להפעיל ממחשב אחר לגמרי את המשחקים ונותן לך להוריד משם מחדש במקרה שאתה צריך

רק תבין אין מקום לקומבינות -רק מחשב אחד יכול להריץ את המשחקים בכל פעם כי זה מחובר לשרות

פורסם

חברה ODDWORLD זה אחד המשחקים...לא נראה לי שהיה שידרוג למשחקים הראשונים? לפי דרישות המערכת זה כמו במשחק הקודם.

פורסם

טוב בצער רק אני מודיע שODDWORLD השלישי שיצא זה פורט גרוע

עוד קריסה היום בהתחלה

פורסם

2 קריסות ממש לא מעידות על פורט גרוע :P אני עוד לא בדקתי אותו, מעדיף לשחק לפי הסדר (כרגע בראשון אז יש עוד הרבה זמן אם מתחשבים בזה שאני משחק גם ב GOTHIC 4, COD BO, GOW 2, HEAVY RAIN וברגע שאני מסיים את GOW 2 אני מתחיל את השלישי). יש עוד בעיות חוץ מהבעיות יציבות? ניסית לבדוק בפורום של STEAM אולי יש דרך לסדר את זה? אולי זה בכלל בעיה מקומית אצלך?

נ.ב.

ממליץ לקרוא פה ובכללי לעבור על הפורום של המשחקים.

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=721059

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1667059

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1668248

פורסם

GOW2??? ל-PC? אתה מתכוון להגיד שיש GOD OF WAR לPC??

פורסם

^^^

ציינתי איזה משחקים אני משחק כרגע לא בכולם אני משחק במחשב, יש לי גם PS3 (את הטרילוגיה של GOW אין למחשב וגם את HEAVY RAIN לא).

ODDWORLD הראשון קשה... אני כל הזמן מפספס בקפיצות ואז אוכלים אותי :-\ לא הצלחתי להתקדם אבל הפסקתי כי כואבת לי הזרת מללחוץ על SHIFT :lol:

פורסם

יום מבצעים ממש חלש, לפחות בשבילי

הדבר היחיד ששווה זה Assassin's Creed 2 וזה גם רק לחוביבי הז'נר

לא נורא עוד 22 שעות עד לסט המבצעים הבאה ;D

פורסם

מרגיז שעל כל DLC לוקחים תשלום נוסף

שימכרו את כל החבילה כולל ה DLC בסכום המלא

פורסם

גם JUST CAUSE 2 יכול להיות מבצע חביב,למרות שהיום הוא כבר עולה משהו כמו 60 שקל בחנויות כמו PCGAMES וZOLGAMES אז זו לא ממש הנחה משמעותית. אבל יש כמה מבצעים גרועים שהורסים את החגיגה,למשל חמישיולוגיית אי הקופים שקניתי לפני כמה חודשים כבר ב5 דולר נמכרת פה ב18 דולר??! ואף אחד לא חושב עדיין על למכור את MW הראשון בפחות מ15 דולר?!! הוא כבר שנתיים נמכר במבצעים במחיר הזה!

פורסם

מה לעשות ש-ACTIVISION פשוט חמדנים.

פורסם

אתה יכול לשמור את המשחקים בצד, STEAM יודע להפעיל את עצמו ואת כל המשחקים שעובדים דרקו גם אם הם לא הותקנו בצורה מסודרת. אם לדוגמה קנית דיסק קשיח חדש אתה יכול להעביר אליו את התיקיה של STEAM וכשתפעיל את התוכנה היא היא וכל המשחקים שלך יהיו זמינים תוך דקה או 2.

רכשתי את WITCHER זה באמת מחיר מצחיק !!!!!

HuGeMouTh

לא בטוח שהבנתי , אם נמאס לי לשחק במשחק כלשהו , האם אני יכול :

א. להעתיק אותו ממחיצת STEAM לדיסק נייד ולשמור אותו שם

ב. למחוק את המשחק ממחית ה STEAM

ג. ואז אם אחרי שנה בה לי לשחק שוב , אני יכול להעתיק את זה בחזרה ?

האם אני מבין נכון ?

פורסם

כן.

האם שווה לקנות JC2? לא הבנתי בדיוק מה מהשחק..

ומה אתם חושבים על MW? סיימתי את המשחק כבר מזמן אבל יהיה נחמד לקנות אותו בשביל ה MP.. שווה? ה MP שלו עדיין פעיל כמו בהתחלה?

פורסם

רכשתי את WITCHER זה באמת מחיר מצחיק !!!!!

HuGeMouTh

לא בטוח שהבנתי , אם נמאס לי לשחק במשחק כלשהו , האם אני יכול :

א. להעתיק אותו ממחיצת STEAM לדיסק נייד ולשמור אותו שם

ב. למחוק את המשחק ממחית ה STEAM

ג. ואז אם אחרי שנה בה לי לשחק שוב , אני יכול להעתיק את זה בחזרה ?

האם אני מבין נכון ?

כן, או שאתה יכול למחוק את המשחק ואז להוריד אותו שוב אם אי פעם תזדקק לו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים