עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אם כולם היו חושבים כמוך חברות כמו GOOD OLD GAMES היו נסגרות ממזמן....

התחלתי לשחק בראשון, טוב בדיוק כמו שהיה פעם, אפשר לא לשחק על מסך מלא וגם אז התמונה ניראת טוב יותר.

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איך הODDWORLD ה"חדשים" נראים ? הזדקנו יפה? ואיך הפורטים שלהם סו פאר? יצאו בסדר?

פורסם

אם כולם היו חושבים כמוך חברות כמו GOOD OLD GAMES היו נסגרות ממזמן....

התחלתי לשחק בראשון, טוב בדיוק כמו שהיה פעם, אפשר לא לשחק על מסך מלא וגם אז התמונה ניראת טוב יותר.

כל משחק לגופו

לא אמרתי שכל המשחקים בעולם לא יזדקנו יפה

איך הODDWORLD ה"חדשים" נראים ? הזדקנו יפה? ואיך הפורטים שלהם סו פאר? יצאו בסדר?

אני יבדוק מאוחר יותר

פורסם

איזה הבדלי מחירים סטים נותנים למדינות שונות. אצלנו BC2 זה 10.20$. באמריקה זה 6.7$. ובאירופה זה בכלל 13 יורו.

פורסם

STEAM דיי מוגבלים בקטע הזה, מפעילים עליהם הרבה מאוד לחץ (במיוחד באירופה) וברוב המקרים הם בוחרים לשמור על פרופיל נמוך. לאיחוד האירופי יש מנהג מגונה של לשמור על אותם מספרים ולשנות רק את הסימן (לשמל 50$ יהיו 50 יורו), זה לא רק ב STEAM זה ברוב המקרים עובד בצורה הזו, חלק מזה זה מיסוי הזוי וחלק זה כי ככה זה עובד שם. גם בארץ הרבה פעמים היבואנים לא נותנים יד חופשית ל STEAM (למשל GTA שלא זמין לישראל ו F1 ורבים אחרים), כמו שאתה רואה הרבה פעמים כשיש מבצעים אפילו מגבילים יותר (זה לא רק ב STEAM, יש את אותה בעיה גם ב GAMERSGATE, D2D ושאר החנויות).

גם אם ההתנהגות ההוגנת הזו של STEAM וההתחשבות שלהם בשאר השוק אפשר לראות רשתות גדולות כמו GAME רודפות אחרי VALVE ומנסות לפגוע בה בכל דרך אפשרית (כולל איומים על הורדה מהמדפים של משחקים של VALVE ומשחקים שמשתמשים בשירותים שהיא מספקת דרך STEAM).

פורסם

אם כבר הזכרת את זה. למה חלק מהמשחקים לא ניתנים לקנייה בארץ? כמו GTA IV, F1 והבאטמן לגו הזה?

פורסם

בדרך כלל זה היבאון או המפיץ שמונעים את הזמינות. במקרה של GTA אני חושב שזה היבואן בארץ בשאר אני לא יודע. גם המפיץ של המשחק (נגיד CODEMASTERS ל F1) יכול לדרוש מ STEAM לא לאפשר קניה ממדינות מסויימות, במקרה של ישראל דיי ברור למה. VALVE מאוד גמישים בקטע הזה, ב TF2 למשל יש שרתים שלא מאפשרים לישראלים להיכנס למשחק על רקע פוליטי.

מבצעים חדשים וטובים

WITCHER ב 5$

BIOSHOCK 2 ב 10$

ה LARA CROFT החדש ב 5$

BURNOUT ב 5$

וכל משחקי GOTHIC ב 35$

ה 4 הראשונים מאוד מומלצים, האחרון טיפה פחות (ה- 2 הראשונים מאוד טובים, השלישי לא הרביעי נחמד למרות שהרוב לא אהבו אותו).

פורסם

יום חדש של מבצעים! D=

עדיין לא רואה משהו שממש דורש קנייה. יש המלצות חמות?

פורסם

Defense Grid: The Awakening $2

The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut $5

מומלצים למי שעוד לא שיחק אותם

פורסם

סהכ מחירים טובים

לכמה מהם יש בקורות טובות מאוד

הכי טוב שם זה WITCHER בלי היסוס

פורסם

איך ויצ'ר לאנשים שלא עמוק בקטע של משחקי תפקידים? הוא יהיה אכיל יחסית לאנשים שהדבר הכי קרוב למשחק תפקידים שיצא להם לשחק זה דיאבלו? :silly:

פורסם

איך ויצ'ר לאנשים שלא עמוק בקטע של משחקי תפקידים? הוא יהיה אכיל יחסית לאנשים שהדבר הכי קרוב למשחק תפקידים שיצא להם לשחק זה דיאבלו? :silly:

לא יודע, המשחק עצמו מצוין אבל חזק בקטע של עלילה ודמויות. הקרבות נחמדים ויש קצת אלמנט של אקשן (צריך לבצע קומבואים ולא סתם להקליק נון סטופ על העכבר), אבל אתה לא אוהב משחקי תפקידים כנראה שזה לא בשבילך. זה הכי רחוק מדיאבלו שיש.

פורסם

תודה.דווקא עלילה חשובה לי מאוד. מה גם שאני חולה על כל מיני מהדורות מיוחדות שמגיעות עם סאונדטרקים וכאלה..נחיה ונראה..סה"כ נשמע הדיל הכי טוב להיום.

פורסם

טוב התחלתי את ODDWORLD השלישי שיצא

בכל מקרה יש לכם שם אפשרות לראות מה שקדם למשחק (הסרטונים של 2 המשחקים הקודמים )

מה שעוזר לי מאוד כי אני לא אוהב אותם היום גם ככה

מבחינת המשחק עצמו הגרפיקה סבבה גם יחסית להיות למרות שאין אפשרות רזולוציה

מה שכן המשחק קרס לי פעם אחת וחוץ מזה קשה להגדיר את הגימפאד במצורה נכונה

כנראה אני יעשה מעקף וישתמש בתוכנה שנותנת לגימפאד לשלוט במקלדת כי למרות שיש אפשרות גימפאד במשחק

זה פשוט לא פועל טוב

פורסם

Defense Grid: The Awakening $2

The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut $5

מומלצים למי שעוד לא שיחק אותם

שאלה קטנה

כאשר אני קונה מ STEAM אני מניח שזה מוריד את כל המשחק אליי לדיסק.

וזה חייב להישאר שם ?

האם אפשרי לגבות את זה הצידה כדי לחסוך מקום ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים