פורסם 2009 בינואר 2316 שנים אני מעוניין בקניית מחשב נייד חדש. התקציב שלי הוא לא גבוה במיוחד. בסביבות ה-4500. היית רוצה להפיק כמה שאפשר ממנו.חשבתי על הדגם הזה. או כאן המפרט שלו יותר ברור.הוא גם CORE 2 DUO, אומנם T5800 ולא משהו יותר חזק, אבל יחסית לתקציב, דרישות ושאר הנתונים נאלץ להסתפק. יש לו את ערכת השבבים היותר חדשה, גם יציאת SPDIF ו-HDMI שאני צריך למקרים שאני ארצה לחבר ל-LCD בסלון ומערכת סראוונד, גם תומך ב-802.11 N, בנוסף יש לו כרטיס מסך 3470 ו-3 ג'יגה RAM שזה חביב מאוד אחרי הכל למקרה של איזה משחק או שניים פשוטים, וגם 320 ג'יגה HD שזה נחמד. והוא שוקל 2.7KG שזה לא קל במיוחד אבל פחות מה-3.2 של HP. כי אחרי הכל אני רוצה איזושהי ניידות בעתיד, ומחשבים עם נתונים טובים וניידות גבוהה אני לא יכול להרשות לעצמי מבחינת תקציב.השאלה שלי היא איך הניידים של טושיבה בכלליות? הנתונים אומנם טובים אבל מה שאני לא יכול לדעת מהם זה למשל איך איכות המסך שלו שהיא חשובה לי מאוד!אשמח לקצת עזרה והכוונה.תודה!נ.ב: איך המעבד הזה מבחינת היכולות שלו בדברים טיפה יותר דורשי משאבים?
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים המעבד טוב, המחשב בכללי בהחלט טוב.המסך הוא מסך סטנדרטי של מחשב נייד - מבריק ולא באיכות גבוהה במיוחד, וגם רזולוציה די נמוכה. אבל, זה מה יש. לא נותרו ניידים עם מסכים איכותיים באמת, ורזולוציה גבוהה יש רק בניידים יקרים יותר משמעותית.
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים מחבר אז אתה אומר שהמחשב הזה הוא טוב בכלליות וגם קניה לא רעה. ובאשר למסך שלו, למרות שהוא לא מדהים במיוחד או משהו בסגנון, זה לא באמת משנה כי בטווח מחירים הזה או קצת מעל בכל מקרה לא אמצא משהו משמעותית יותר טוב אלא אותו הדבר פחות או יותר. נכון?שאלה נוספת היא מה לדעתך היכולות של המחשב הזה במשחקים ו\או עריכת סרטים? (למרות שהמחשב לא ישמש לגיימינג מי יודע מה אז אין לי צפיות)
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים מחשבים ניידים לפחות בטווח מחירים הזה לא יכולים לתת לך מענה למשחקים בצורה טובה. לעריכת סרטים הייתי מוסיף ל 4 גיגה זיכרון וצריך לבדוק את מהירות הסיבוב של הHDD כי משום מה לא רשום במפרט. לעריכה רצוי HDD מהיר. אבל בכללי אם אתה זקוק למחשב למשחיקים + עריכת וידאו עדיף שתקנה נייח.
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים מחבר כן כמובן לדברים האלה יהיה עדיף נייח עם איזה QUAD CORE יפה. אבל עיקר השימושים שלי מהמחשב הזה יהיו שימושים של אינטרנט ואולי בעתיד הוא יתפקד כמחשב סטודנט (על אף שהוא לא הכי נייד שאפשר למצוא). אז רק נשאלת השאלה אם את הדברים האלה הוא יוכל לעשות בקטנה BTW.... יש לכם דרך אגב הצעות שאתם חושבים שהן יותר טובות? כמו מעבד יותר טוב (תמיד מפתה אותי ) או נתון כלשהו שהופך את המחשב לבחירה יותר טובה?
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים דעתי האישית היא, אל תתקרב אפילו לטושיבה.היה לי את ה-satellite u400. המחשב הכי נורא שאי פעם ראיתי בחיים.המקלדת כולה לוח פלסטיק נייר שכזה, המקשים כל כך לא אכותיים, שהם לא מופרדים אחד מן השני, מה שגורם לכל הלוח לקפץ.הוא מתחמם, המעבד לא עובד טוב, ואחרי יום היו לי כבר שני פיקסלים שרופים.אני מדבר ברצינות, המחשבים האלו זו גניבה לאור יום, למוצר ששווה לפח.בהצלחה.
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים כחלופה (אפשר להגיד שדרוג) אני מציע את DELL INSPIRION 1525.המחשב גם יותר טוב, גם יותר איכותי.אני עברתי מהטושיבה אליו.אגב, עוד דבר נוראי בטושיבה.המחשב, לא מגיע עם דרייברים. (איפה נשמע על דבר כזה?!) מה שמביא אותך לכאב ראש של החיים שלך.להכנס לאתר שלהם, להוריד דרייברים ש-99% מהם לא תקינים!צריך להתחיל לחפש בחברות של החומרה. כאב ראש, חוסר יעילות משווע. יצאתי עם טעם מאוד מר מהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.