פורסם 2009 בינואר 2316 שנים שלום לכולםקניתי כרטיס מסך Gigabyte 9800gt oc 1gbהתקנתי תדרייבר הכי מעודכן של NVIDIA ואת ה-gamer HUD הכי מעודכןהוא מראה לי שהטמפרטורה של הכרטיס מסך היא תמיד 0 מעלותמישהו יודע מה הבעיה?בבקשה תעזרו ליתודה, בר
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים מחבר הורדתי את ה-RivaTuner הזהאיפה אני רואה שם את הטמפ' של הכרטיס מסך?ולמה זה לא מראה ב-GAMER HUD?ואיפה אפשר לראות בEVEREST את זה?
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים לפי מה שזכור לי לכרטיס מסך הנ"ל אין חיישן טמפ' ולכן אתה לא יכול לדעת מה הטמפ' שלו!!
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים מחבר אוקיי תודה לגבי ה-RivaTunerיש לי עוד שאלהשקניתי את הכרטיס מסך אמרו לי שאפשר לעשות שהמאוורר לא יסתובב תמיד באותה מהירות אלא ישתנה לפי החום של הכרטיסמישהו יודע איך אפשר לעשות את זה?תודה, בר
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים אוקיי תודה לגבי ה-RivaTuner יש לי עוד שאלה שקניתי את הכרטיס מסך אמרו לי שאפשר לעשות שהמאוורר לא יסתובב תמיד באותה מהירות אלא ישתנה לפי החום של הכרטיס מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה? תודה, בר אני החלפתי את המאורר ל Accelero S1 Rev. 2 כי עם הקירור של זלמן הכרטס מגיע טמפ, 85+ במשחקים עם Accelero S1 Rev. 2 max 65c http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=4824
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים מחבר מה אי אפשר בקירור של זלמן לעשות את זה?וד"א לא רשום שם שזה מתאים ל9800GT
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.