עבור לתוכן

BIOSTAR x58

Featured Replies

פורסם

לוח האם החדש של BIOSTAR מבטיח הרבה ומקבל ביקורות טובות מאוד,

אבל מאחר והיצרן הנ"ל נחשב דרג ב' לעומת שאר היצרנים ברצוני לשאול;

האם ניתן לבטוח בלוח האם לאיכות, ביצועים ואריכות ימים, למרות הפופולריות המשנית של היצרן ?

אם לא, איזה לוח אם טוב תומך DDR3 , Chipest Intel x58 ו-SLI ניתן למצוא היום בשוק ?

כנ"ל השאלה לגבי Innovision וכרטיס המסך שלה GTX 260.

תודה רבה לעוזרים ושבת שלום.

פורסם

Biostar היא חברה ידועה שנמצאת המון זמן בתחום. גם Innovision.

פורסם

החברה מאוד אמינה (BIOSTAR). גם INNO3D בסדר גמור.

אפשר לדעת איפה ראית את ה BIOSTAR? אני מחפש לוחות של החברה אבל קשה מאוד למצוא אותם בארץ.

פורסם

בארץ אין אבל בחול יש המוןןן

פורסם
  • מחבר

החברה מאוד אמינה (BIOSTAR). גם INNO3D בסדר גמור.

אפשר לדעת איפה ראית את ה BIOSTAR? אני מחפש לוחות של החברה אבל קשה מאוד למצוא אותם בארץ.

קיבלתי הצעת מחיר דרך מכר שלי שעובד עם חברה המייבאת בעצמה חומרה, מעבר לכך אין לי ידע בנושא.

לגבי Inno3d, אני שוקל כרגע את ה-GTX 260 שלהם, אך ידוע לי שההפרש מחירים בין זה ל-GTX 260 של GIGABYTE זניח, וזוהי חברה מעט יותר מוכרת, לכן מה עדיף ע"פ דעתכם?

פורסם

זה לא ממש משנה, בין החברות. אם יש הבדלים נוספים מבחינת קירור וכדומה של הכרטיס- זה כבר שייך לפורום כרטיסי מסך.

פורסם
  • מחבר

בטח שזה משנה. האיכות קובעת. חברה אחת מייצרת את החלקים שלה בזול באיזה מפעל נידח בצפון-קוריאה,

ואילו השניה מייצרת את החלקים שלה במפעל רשמי בטיוואן או בייג'ינג.

כמובן שזה משפיע באופן ישיר על אריכות הימים של המוצר.

פורסם

אז כרטיס מסך של Asus יחזיק 100 שנים ואילו כרטיס של Powercolor יחזיק 70 שנים. אז תשלם יותר בשביל כרטיס מסך של Asus שיחזיק לך יותר ממה שאתה צריך שיחזיק. מעולם לא נתקלתי בכרטיסי מסך דפוקים של חברה מסוימת, או אפילו בשמועה על כך. זה כרטיס מסך, אם המארז שלך מקורר כמו שצריך ואתה לא עושה אוברקלוק (ואפילו אם כן) אז כל השאר לא צריך להיות משנה.

בכל מקרה- פורום כרטיסי מסך.

פורסם

בטח שזה משנה. האיכות קובעת. חברה אחת מייצרת את החלקים שלה בזול באיזה מפעל נידח בצפון-קוריאה,

ואילו השניה מייצרת את החלקים שלה במפעל רשמי בטיוואן או בייג'ינג.

כמובן שזה משפיע באופן ישיר על אריכות הימים של המוצר.

:lol: :lol: :lol:

רמז - הרכיבים האיכותיים באמת מיוצרים ביפן, בטאיוואן, או באירופה.

פורסם
  • מחבר

אני באמת מקווה שאתה צודק, תודה בכל אופן על העזרה.

:lol: :lol: :lol:

רמז - הרכיבים האיכותיים באמת מיוצרים ביפן, בטאיוואן, או באירופה.

ולמען האמינות, אין לי שמץ של מושג היכן ממוקמת טאיוואן על המפה ולכן לא שיתפתי את יפן בנושא כדי לא להישמע אידיוט...

:)

שבוע טוב לכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים