עבור לתוכן

מחפש מחזיק מאוורר Ultra120 eXtreme - איפה קונים ?מצורף תמונה

Featured Replies

פורסם

אפשר לראות בתמונה כי הוא כיוון אותם כך: -> קירור ->.

או כיאה למערך זה - Push/Pull. ;)

המאוור שבצד שמאל הוא -> ?

אבל התופסנים שבמאוורר הם מקובעים לא ? איזו מין צורה מוזרה זו ?

כאילו אם נניח הוא לא היה מוסיף עוד מאוורר(הימני)

אז איך בדיוק הוא היה מרכיב את המאוורר הזה(שמאלי) ?

נ.ב

אם אתה מתכוון שהשמאלי הוא <-

והימני הוא <- אז זה גם מוזר ..למה להשים את המאווררים שיזרקו את האוויר לתוך המארז במקום להוציא אותו בחוץ

• תגובות 41
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המערך הוא כזה - המאוורר הימני זורק אוויר אל תוך הקירור והמאוורר השמאלי זורק אוויר אל כיוון המאוורר האחורי של המארז.

פורסם

המערך הוא כזה - המאוורר הימני זורק אוויר אל תוך הקירור והמאוורר השמאלי זורק אוויר אל כיוון המאוורר האחורי של המארז.

אוקיי סבבה אז הבנתי אותך

עכשיו השאלה שלי...ה TRUE מגיע עם המאוורר השמאלי

תסביר לי איך בדיוק אני אמור להרכיב אותו על גוף הקירור שיזרוק אוויר על גוף הקירור לכיוון המאוור של המארז בצורה הזאת ->קירור ,מאוור מארז

הרי התופסנים האלו שמתחברים למאוורר הם מובנים במאוורר שבא עם ה TRUE לא ? זה לא נראה כאילו אפשר להסיר אותם..

פורסם

אפשר לסובב את המאוורר, המסגרת לא מקובעת אליו.

פורסם

כפי שאמרתי, ניתן להסיר את המאוורר, והרי לך הוכחה ;):

fan-2.jpg

http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/13744-thermalright-ultra-120-extreme-1366-rt-cpu-cooler-review-5.html

או אוקיי! פשוט זה נראה מקובע

בכל אופן זה באמת היה מוזר שזה מקובע לצד הלא נכון

כאילו שהמדבקה מראה שזה לכיוון ->

והתופסנים מראים שזה לכיוון <-

פתרת לי תעלומה ;D

פורסם

הTRUE נבנה בבסיסו כקירור פאסיבי... את המאווררים אפשר להוסיף הן כPUSH והן כPULL.

אצלי זה כך : ->CPU-> | (חלק אחורי של המארז)

פורסם

הTRUE נבנה בבסיסו כקירור פאסיבי... את המאווררים אפשר להוסיף הן כPUSH והן כPULL.

אצלי זה כך : ->CPU-> | (חלק אחורי של המארז)

המאוורר של I7 בא עם ה TRUE..אתה לא צריך לקנות לו מאוורר בנוסף(אלא אם אתה רוצה שני מאווררים)

פורסם

חחחחחח

מזכיר לי היום שהתקשרתי לכל חנות מחשבים בעיר ואף אחד פשוט לא יודע מה זה RAZER שלא נדבר על פד שלהם ::)

בושה :smile1:

דווקא את זה יש לנו ;)

למי שקישר את המתכות של הSCYTHE - הן לא מתאימות לTRUE120

פורסם

דווקא את זה יש לנו ;)

למי שקישר את המתכות של הSCYTHE - הן לא מתאימות לTRUE120

יש לך מושג איפה ניתן להשיג מחזיק-מאוורר שמתאים ל-TRUE120 (כמו זה שמגיע עם הקירור, 120x120x25), ללא קשר למחיר?

אני מתכנן לחבר את הקירור עם 2 מאווררי NF-P12 ואני לא יודע איפה אוכל להשיג מחזיק-מאוורר שני.. אזיקונים זה לא אסתטי :nixweiss:

פורסם

הקליפסים אכן לא מתאימים ל TR ULTRA 120 לגרסותיו השונות בגלל צורת\מבנה הקליפס וצורת התפיסה שלו בגוף קירור, אך לאחר בירור מול היבואן של TR הם יביאו את הקליפסים המתאימים במשלוח הבא, אך זה יקח זמן, לפי הערכה שקיבלנו משהו כמו חודש-חודש וחצי.

יש לך מושג איפה ניתן להשיג מחזיק-מאוורר שמתאים ל-TRUE120 (כמו זה שמגיע עם הקירור, 120x120x25), ללא קשר למחיר?

אני מתכנן לחבר את הקירור עם 2 מאווררי NF-P12 ואני לא יודע איפה אוכל להשיג מחזיק-מאוורר שני.. אזיקונים זה לא אסתטי :nixweiss:

פתרון זמני יכול להיות אזיקונים - עובד אצלי במחשב יופי טופי 2 מאווררי -S-FLEX על ULTRA 120 EXTREME

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים