פורסם 2009 בינואר 2416 שנים אפשר לראות בתמונה כי הוא כיוון אותם כך: -> קירור ->. או כיאה למערך זה - Push/Pull. המאוור שבצד שמאל הוא -> ? אבל התופסנים שבמאוורר הם מקובעים לא ? איזו מין צורה מוזרה זו ? כאילו אם נניח הוא לא היה מוסיף עוד מאוורר(הימני) אז איך בדיוק הוא היה מרכיב את המאוורר הזה(שמאלי) ? נ.ב אם אתה מתכוון שהשמאלי הוא <- והימני הוא <- אז זה גם מוזר ..למה להשים את המאווררים שיזרקו את האוויר לתוך המארז במקום להוציא אותו בחוץ
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים המערך הוא כזה - המאוורר הימני זורק אוויר אל תוך הקירור והמאוורר השמאלי זורק אוויר אל כיוון המאוורר האחורי של המארז.
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים המערך הוא כזה - המאוורר הימני זורק אוויר אל תוך הקירור והמאוורר השמאלי זורק אוויר אל כיוון המאוורר האחורי של המארז.אוקיי סבבה אז הבנתי אותךעכשיו השאלה שלי...ה TRUE מגיע עם המאוורר השמאליתסביר לי איך בדיוק אני אמור להרכיב אותו על גוף הקירור שיזרוק אוויר על גוף הקירור לכיוון המאוור של המארז בצורה הזאת ->קירור ,מאוור מארזהרי התופסנים האלו שמתחברים למאוורר הם מובנים במאוורר שבא עם ה TRUE לא ? זה לא נראה כאילו אפשר להסיר אותם..
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים אפשר לסובב את המאוורר, המסגרת לא מקובעת אליו.http://shopimages.wikio.com/shop/img/2008/11/10/D1/509167863_big.jpgאחי זה נראה לי די מקובע :-\
פורסם 2009 בינואר 2516 שנים כפי שאמרתי, ניתן להסיר את המאוורר, והרי לך הוכחה : http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/13744-thermalright-ultra-120-extreme-1366-rt-cpu-cooler-review-5.html
פורסם 2009 בינואר 2516 שנים כפי שאמרתי, ניתן להסיר את המאוורר, והרי לך הוכחה : http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/13744-thermalright-ultra-120-extreme-1366-rt-cpu-cooler-review-5.html או אוקיי! פשוט זה נראה מקובע בכל אופן זה באמת היה מוזר שזה מקובע לצד הלא נכון כאילו שהמדבקה מראה שזה לכיוון -> והתופסנים מראים שזה לכיוון <- פתרת לי תעלומה ;D
פורסם 2009 בינואר 2516 שנים הTRUE נבנה בבסיסו כקירור פאסיבי... את המאווררים אפשר להוסיף הן כPUSH והן כPULL.אצלי זה כך : ->CPU-> | (חלק אחורי של המארז)
פורסם 2009 בינואר 2516 שנים הTRUE נבנה בבסיסו כקירור פאסיבי... את המאווררים אפשר להוסיף הן כPUSH והן כPULL.אצלי זה כך : ->CPU-> | (חלק אחורי של המארז)המאוורר של I7 בא עם ה TRUE..אתה לא צריך לקנות לו מאוורר בנוסף(אלא אם אתה רוצה שני מאווררים)
פורסם 2009 בינואר 2516 שנים חחחחחח מזכיר לי היום שהתקשרתי לכל חנות מחשבים בעיר ואף אחד פשוט לא יודע מה זה RAZER שלא נדבר על פד שלהם : בושה דווקא את זה יש לנו למי שקישר את המתכות של הSCYTHE - הן לא מתאימות לTRUE120
פורסם 2009 בינואר 2516 שנים דווקא את זה יש לנו למי שקישר את המתכות של הSCYTHE - הן לא מתאימות לTRUE120 יש לך מושג איפה ניתן להשיג מחזיק-מאוורר שמתאים ל-TRUE120 (כמו זה שמגיע עם הקירור, 120x120x25), ללא קשר למחיר? אני מתכנן לחבר את הקירור עם 2 מאווררי NF-P12 ואני לא יודע איפה אוכל להשיג מחזיק-מאוורר שני.. אזיקונים זה לא אסתטי
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים הקליפסים אכן לא מתאימים ל TR ULTRA 120 לגרסותיו השונות בגלל צורת\מבנה הקליפס וצורת התפיסה שלו בגוף קירור, אך לאחר בירור מול היבואן של TR הם יביאו את הקליפסים המתאימים במשלוח הבא, אך זה יקח זמן, לפי הערכה שקיבלנו משהו כמו חודש-חודש וחצי. יש לך מושג איפה ניתן להשיג מחזיק-מאוורר שמתאים ל-TRUE120 (כמו זה שמגיע עם הקירור, 120x120x25), ללא קשר למחיר? אני מתכנן לחבר את הקירור עם 2 מאווררי NF-P12 ואני לא יודע איפה אוכל להשיג מחזיק-מאוורר שני.. אזיקונים זה לא אסתטי פתרון זמני יכול להיות אזיקונים - עובד אצלי במחשב יופי טופי 2 מאווררי -S-FLEX על ULTRA 120 EXTREME
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.