עבור לתוכן

מחפש מחזיק מאוורר Ultra120 eXtreme - איפה קונים ?מצורף תמונה

Featured Replies

פורסם

אני יקנה את המאוור הזה

השאלה הנוספת איך מחבריים עם אזיקונים מאוורר כזה ?

http://www.scythe-usa.com/product/acc/022/dfs1238_detail.html

מצורף קישור על מאוורר 38 חזק 133 CFM

השאלה איך מחברים אותו עם אזיקונים ?

כי המחזיקים מאווררים לא מתאימים ל- 38 ממ

מי אמר לך את השטויות האלו ?

תופסני המאווררים המקוריים של TR מתאימים לכל סוגי מאווררי 120, ללא קשר לעובי המאוורר [25 או 38] !

מצורפת תמונה מהמחשב שלי עם TRU120E ומאוורר SCYTHE ULTRA KAZE 120 X 38 .

הערה:

המאווררים צריכים להיות ללא צינור שמחבר בין 2 חורי הברגים בפינות, מצ"ב מדריך לחיתוך הצינור הפינתי במידת הצורך:

http://www.chilledpc.co.uk/forum/showthread.php?t=688

לפני...

closedcorner0hr.th.jpg

אחרי...

OpenCornerD.th.jpg

[attachment deleted by admin]

• תגובות 41
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר
תופסני המאווררים המקוריים של TR מתאימים לכל סוגי מאווררי 120, ללא קשר לעובי המאוורר [25 או 38] !

איפה רוכשים את התופסן שלך TR

למאוורר 38 ממ

ואיזה מאוורר יש לך בפועל ?

פורסם

אתה חייב תופסנים מקוריים לגוף הקרור TRU120E ,שום סוג אחר לא יתאים !

המלצה:

תתקשר לחנויות FOX ו SKY שמייבאים TR ותשאל אותם, אמור להיות להם [אני קניתי בפוקס בעבר כאלו = 15 ש"ח].

מי אמר לך את השטויות האלו ?

פורסם

שים לב לדבר אחד..

מאוורר Scythe SLIP STREAM 120mm במהירות 1900rpm שהצעתי לך עושה 110CFM ב-37 דציבלים.

המאוורר שאתה מתעקש לשים ה-Scythe ULTRA KAZA 120mm בגרסת ה-3000rpm עושה 133CFM, הפרש של 23 CFM אבל ב-46 דציבלים

למי שלא מכיר סקלות של סאונד, הפרש בין 37 דציבלים ל-46 דציבלים הוא פי 8 ברעש!! זה סולם לוגריטמי - כל 3db יותר זה פי 2 בקירוב בעוצמה

הייתי ממליץ לך לחשוב טוב אם שווה לך להיות חרש בשביל ההפרש הזה.

פורסם
  • מחבר

שים לב לדבר אחד..

מאוורר Scythe SLIP STREAM 120mm במהירות 1900rpm שהצעתי לך עושה 110CFM ב-37 דציבלים.

המאוורר שאתה מתעקש לשים ה-Scythe ULTRA KAZA 120mm בגרסת ה-3000rpm עושה 133CFM, הפרש של 23 CFM אבל ב-46 דציבלים

למי שלא מכיר סקלות של סאונד, הפרש בין 37 דציבלים ל-46 דציבלים הוא פי 8 ברעש!! זה סולם לוגריטמי - כל 3db יותר זה פי 2 בקירוב בעוצמה

הייתי ממליץ לך לחשוב טוב אם שווה לך להיות חרש בשביל ההפרש הזה.

בכמה מעלות קירור יכול המאוורר הזה לעזור בקירור

Scythe SLIP STREAM 120mm במהירות 1900rpm שהצעתי לך עושה 110CFM ב-37 דציבלים.

פורסם

אם אני לא טועה אמרתי לך כבר שהוספה של עוד מאוור לא תפחית הרבה את המעלות , 5 מעלות משהו כזה

בכל אופן אם בכל זאת אתה רוצה להוסיף עוד מאוורר אני לא חושב שיהיו הבדלים משמעותיים בין קירור זה או אחר

בוא נניח שהקירור הזה שעשוי מחומרים כאלו וכאלו מוליך את החום ,אתה שם מאוורר אחד והוא מוריד את המעלות משמעותית

אתה שם עוד מאוורר יש הבדל אבל הרבה פחות משמעותי - אבל הבדל

אם נניח תוסיף עוד מאוורר ההבדל יהיה בכלל מזערי ..

זאת אומרת יש סוג של הגבלה מהחומר עצמו! תשים 70 מאווררים ...הקירור עדיין לא יוליך את החום טוב יותר ..מבין ?

ככה שהבדל בין מאוורר שני כזה או אחר לא יספקו לך הבדל משמעותי ..

פורסם
  • מחבר

אם אני לא טועה אמרתי לך כבר שהוספה של עוד מאוור לא תפחית הרבה את המעלות , 5 מעלות משהו כזה

בכל אופן אם בכל זאת אתה רוצה להוסיף עוד מאוורר אני לא חושב שיהיו הבדלים משמעותיים בין קירור זה או אחר

בוא נניח שהקירור הזה שעשוי מחומרים כאלו וכאלו מוליך את החום ,אתה שם מאוורר אחד והוא מוריד את המעלות משמעותית

אתה שם עוד מאוורר יש הבדל אבל הרבה פחות משמעותי - אבל הבדל

אם נניח תוסיף עוד מאוורר ההבדל יהיה בכלל מזערי ..

זאת אומרת יש סוג של הגבלה מהחומר עצמו! תשים 70 מאווררים ...הקירור עדיין לא יוליך את החום טוב יותר ..מבין ?

ככה שהבדל בין מאוורר שני כזה או אחר לא יספקו לך הבדל משמעותי ..

על מה אתה מבסס את העובדות הללו על הגיון אישי ?

יש לך מבדק שמראה זאת ?

פורסם

את החלק הראשון ...השיפור של ה5 מעלות זה על ביקורת שראיתי...שהוסיפו לטרו 2 מאווררים וזה היה ההבדל

אם אתה כל כך סקפטי אני מוכן לנסות לחפש לך אותו

את כל השאר היגיון אישי ...כי כמו שאמרתי הוספת מאווררים לא תשנה את איכות הולכת החום

אלא את פיזור החום .. זו הסיבה גם שמאוורר אחד נותן שיפור של ככה וככה הורדת טמפ' ושני מאווררים לא משפרים ברמה ניכרת את הורדת החום

אתה מוזמן לנסות ולהיווכח בעצמך ..

פורסם
  • מחבר

את החלק הראשון ...השיפור של ה5 מעלות זה על ביקורת שראיתי...שהוסיפו לטרו 2 מאווררים וזה היה ההבדל

אם אתה כל כך סקפטי אני מוכן לנסות לחפש לך אותו

את כל השאר היגיון אישי ...כי כמו שאמרתי הוספת מאווררים לא תשנה את איכות הולכת החום

אלא את פיזור החום .. זו הסיבה גם שמאוורר אחד נותן שיפור של ככה וככה הורדת טמפ' ושני מאווררים לא משפרים ברמה ניכרת את הורדת החום

אתה מוזמן לנסות ולהיווכח בעצמך ..

טוב אני יקנה מאוורר נוסף וזהו

תודה

פורסם

http://ixbtlabs.com/articles3/cpu/thermalright-coolers-shootout-may2k8-p4.html

הנה מצאתי בשבילך

בכל אופן תסתכל לסיבוב המאוורר בשבילך ... שזה אומר 1100-1300 כי לא תשים מאוורר על פחות מזה

כמו שאמרתי....עוד מאוורר לא יוסיף הרבה כי כבר יש הגבלה בסוג החומר של הקירור! הוא לא יגרום לחומר להוליך טוב יותר חום

אלא לפזר אותו טוב יותר ..וברגע שהמאוור מפזר מספיק טוב את החום(במהירות נורמלית לגמרי ואפילו קצת נמוכה של 1100 אין שיפור משמעותי בין

שני מאווררים או אחד)

פורסם
  • מחבר

http://ixbtlabs.com/articles3/cpu/thermalright-coolers-shootout-may2k8-p4.html

הנה מצאתי בשבילך

בכל אופן תסתכל לסיבוב המאוורר בשבילך ... שזה אומר 1100-1300 כי לא תשים מאוורר על פחות מזה

כמו שאמרתי....עוד מאוורר לא יוסיף הרבה כי כבר יש הגבלה בסוג החומר של הקירור! הוא לא יגרום לחומר להוליך טוב יותר חום

אלא לפזר אותו טוב יותר ..וברגע שהמאוור מפזר מספיק טוב את החום(במהירות נורמלית לגמרי ואפילו קצת נמוכה של 1100 אין שיפור משמעותי בין

שני מאווררים או אחד)

תודה נשמה

פורסם

תוספת מאוורר = עד 5 מעלות הבדל.

P1000468_resize.JPG

פורסם

קריז...איך חיברת את המאווררים

-> קירור <-

->קירור ->

החיצים מציינים את כיוון זרימת האוויר ...

פורסם

אפשר לראות בתמונה כי הוא כיוון אותם כך: -> קירור ->.

או כיאה למערך זה - Push/Pull. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים