פורסם 2009 בפברואר 216 שנים היתי שולח, אבל נעלמו לי ההזמנות כשהם יחזרו/אני אקבל עוד הזמנות אני אשלח לכם...
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים 5 עמודים ורק בקשות להזמנות אלה שקיבלו, קצת רשמים על המשחק. לדעתי, אל תצפו ליותר מדי מהמשחק הזה
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים זה מוזר, באתי לתת הזמנות לכמה מהאנשים שביקשו, אבל כשנכנסתי לאתר התבקשתי להוריד ולהתקין מחדש את ההתקנה הראשונית והחד פעמית של המשחק,וכשבאתי להזמין את האנשים האתר אמר לי שאין לי הזמנות, כשצריכות להיות לי לפחות 3 לפי מה שבדקתי בפעם האחרונה..
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים מחבר PuG3o6dj-ElectriCjudas_clownshem86huhxdקיבלתם.שוב נגמרו =]כמו שאמרתי בהתחלה, יש בריכה משותפת לכל ההזמנות כשהיא נגמרת אף אח דלא יכול להזמין עד שהיא מתמלאת מחדש...כמו שאתם יודעים זה בטא, זה כל מיני עדכונים שלפעמים דורשים שינוי של הPLUGINS שאתם הורדתם אז..רשמים? אהבתם את Q3A? אז זה מתקרב אליו... אבל דעתי שונה מהרוב כי לדעתי זה בין המחשקים (אם לא המשחק) הטוב ביותר אי פעם.
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים חברה אם למישהוא יש אז יהיה נחמד אפ הוא יתן לי איזה הזמנה ה כתובת : a l e x b m w m 5 @ gmail . com (אתם יודעים למה עשיתי רווחים.)תודה מראש וכבלו ח"ח על היוזמה .
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים PuG3o6dj-ElectriCjudas_clownshem86huhxdקיבלתם.שוב נגמרו =]כמו שאמרתי בהתחלה, יש בריכה משותפת לכל ההזמנות כשהיא נגמרת אף אח דלא יכול להזמין עד שהיא מתמלאת מחדש...כמו שאתם יודעים זה בטא, זה כל מיני עדכונים שלפעמים דורשים שינוי של הPLUGINS שאתם הורדתם אז..רשמים? אהבתם את Q3A? אז זה מתקרב אליו... אבל דעתי שונה מהרוב כי לדעתי זה בין המחשקים (אם לא המשחק) הטוב ביותר אי פעם.תודה, היום אני אשתדל לבדוק את זה ואתן חוות דעת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.