עבור לתוכן

רוצה לקנות ZALMAN Z-Machine LQ1000 Black

Featured Replies

פורסם

שלום אני מעויין לקנות את המארז של זלמן ZALMAN Z-Machine LQ1000 Black

הוא בא עם קירור מיים נראה מערכת דיי רצינית

מישהוא יכול לתת לי חוות דעת על המארכת?

פורסם

שלום אני מעויין לקנות את המארז של זלמן ZALMAN Z-Machine LQ1000 Black

הוא בא עם קירור מיים נראה מערכת דיי רצינית

מישהוא יכול לתת לי חוות דעת על המארכת?

בשביל המחיר שלו?

מארז יפה ובעיקר יקר מדי ומיותר.

אבל אם אתה מתעקש דווקא על המראה שלו ולא על הגודל והתלהבת ממערכת קירור המים שלו (אני אישית לא) אז נראה לי שעדיף כבר לרכוש אותו ללא המערכת המשולבת לתוכו ולרכוש את המערכת קירור מים (RESPIRATOR X אם אני לא טועה, הדגם עם השעונים העגולים בחזית) בנפרד ולהחזיק אותה מחוץ למארז. יעלה פחות או יותר אותו דבר אבל תרוויח גם את אופציית זרימת האוויר במארז. ולפני שתחליט לקנות את הקירור מים הזה תוכל בכל זאת לנסות את מזלך עם TRUE או קירור אוויר איכותי אחר.

בגדול המערכות האלה במקרה הטוב מצליחות "רק" להשתוות לביצועים של קירור אוויר איכותי והמערכת הנ"ל היא היקרה מסוגה (קיט מלא בקופסא אחת) בשוק.

על המארז עצמו, הוא באמת מרשים בנוי בצורה הכי איכותית שיש ומאוד יפה.

פורסם

באיזה מחיר אתה רוכש אותו ? שכן יש לא מעט מארזים וקירורי מים עדיפים..

כמו כן איזה מערכת תורכב עליו ?

פורסם
  • מחבר

הציעו לי לרכוש את המארז ב 2700 ש"ח אני עומד להתקין עליו מעבד 4 ליבות 2.40 גיגה הרץ וכרטיס מסך nvidia 8800gts 640mb

לוח אם של אינטל חשבתי לקנות לעצמי קופסה חדשה טובה אבלי גבר לא יודע מה עדיף אם עדיף קירור מיים אוו מאוררים שזה דיי רועש

האם ה lq 1000 שווה את המחיר אם לא איזה מארז עדיף לי לקנות אם איזה סוגי קירור עזרו לי בבקשה

פורסם

לפי התיאור של המעבד אני מבין שזה Q6600 כן ?

ואין שום סיבה להשקיע במארז+קירור כזה אם לא מתכונן OC משמעותי.

מה גם שמארז "מכובד" מגיע היום לאזור ה1300-1500+- שקלים..ואת היכול לקנות קירור אוויר שיסםק אותך מעל ומעבר באזור ה300-350+- שקלים..

את כל העודף תשקיע במערכת או שתחסוך לעתיד.. ;D

פורסם
  • מחבר

שלום אנשים אני קניתי את המארז של ה zalman lq1000 ואני רוצה להגיד לכם לא רק שהמארז יפה הוא ממש עושה את העבודה טוב מאוד הטמפרטורה שלי במחשב ירדה ב 20 מעלות מינימום מ 50 ל 30 מעלות בלבד המארק שקט במיוחד אבל החיסרון שלו הוא זה שהוא ממש ממש כבד

המוצר עולה מעט יקר אבל אני חושב ש זה שווה את ההשקעה לטווח ארוך

אם למישהוא יש שאלות מוזמן לשאול אותי :xyxthumbs:

פורסם

קנית אותו בסוף ?

תגיד לי לא היה שווה לקנות מארז ב700 ש"ח שיהיה מעל ומעבר וב2000 ש"ח

לקנות איזה ראמפייג' 2 אקסטרים :)

סתם סתם לקנות איזה מעבד או כרטיס מסך רציני יותר ?

פורסם

פותח התרד למרות שזה ביזבוז לחלק מאיתנו תתחדש... נשמח אם תעלה תמונות של המערכת...ביקורת קטנה שלך...

פורסם
  • מחבר

יש לי כרטיס מסך דיי רציני (leatech nvidia geforce 8800gts 640 mb) כך שיש לי אכשיו מערכת דיי מושלמת נכון המערכת עלתה לי יקר אבל אני רוצה את זה בתור השקעה חד פעמית לטווח ארוך חוץ מזה שהקופסה ממש כבדה היא ממש איכותית עשוייה אלומיניות עם דלתות פתיחה דיי רציניות

אני יעלה בקרוב תמונות לאתר

פורסם

מחשב הוא אף פעם לא השקעה לטווח ארוך, לא משנה מה.. עשית שטות. היה עדיף שתרכוש בשני שליש מהסכום ותשדרג בעתיד.

מה גם שה-8800GTS לא כזה רציני..

פורסם

מבחינת חומרה..אכן מחשבים לא מחזקים המון.. ;D

אבל שמדובר על מארז וכו..אין סיבה לשדרג מארז כל שנה או 3 שנים..ולכן פותח התרד עשה את הצעד הנ"ל..

על כל מקרה זה בחירה שלו..

אנחנו מחכים לתמונות.. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תגידו מה כל כך מיוחד בנוזל קירור לקירור מיים מה יקרה אם אני ישים סתם מיים מהברז?

ועוד שאלה טיפה מוזרה איך אני מעלה תמונות לאתר?

פורסם

נוזל קירור מכיל מים מזוקקים (שלא מוליכים חשמל) בשילוב עם נוזל לאצות/חימצון וכו..

אם תשים מים רגילים מהר מאוד יהיה לך אבנית בבלוקים..

לגבי התמונות..יש לך אפשרות מתחת לחלון התגובה שנקראת "אפשרויות נוספות"..לחץ שם ותפתח לך האפשרות לעלות תמונות..

או שתעלה אותם לכאן..ותיתן לינק..

http://imageshack.us/

פורסם

אין לי שמץ בקירור מים

אבל זה נראה כאילו יש קירור רק למעבד .. לא ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים