עבור לתוכן

בעיה במסך LG W2261V

Featured Replies

פורסם

היי...

קניתי היום מסך LG W2261V ובסך הכל אני מרוצה, מסך סימפטי מאוד ואחרי קצת משחקים עם הבהירות הקונטרסט והחדות, מדובר בשיפור משמעותי על המאג 17 אינצ' (CRT) הקודם שישב כאן. אבל...

קצת אחרי שחיברתי אותו למחשב (DVI, כרטיס מסך radeon 9600 pro), שמתי לב שמדי פעם הוא פשוט נכבה לו בעצמו. נדלק מחדש בלי בעיה, לפעמים בלחיצה על הכפתור ולפעמים גם בלי. אבל פשוט ככה סתם נכבה לו.

עכשיו, מי שמכיר את המסך בטח מכיר את כפתור הכיבוי/הדלקה החמוד שלו שמבוסס על טכנולוגית מגע http://en.wikipedia.org/wiki/Touch_switch. יכול להיות שיש איזה רגישות מסוימת שגורמת לכפתורים כאילו להלחץ? מישהי נתקל בתופעה כזאת, או שכדאי לי פשוט להחזיר את המסך לחנות (למרות שבכלל הזמנתי באינטרנט)?

פורסם

נכבה בעצמו תוך כדי עבודה על המחשב או רק כשעוזבים את המחשב לזמן מה?

פורסם
  • מחבר

תוך כדי עבודה... ואפילו תוך כדי משחק battlefiled 2! אוי לבושה... :behead:

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה, אבל צריך לעדכן.

בימים שעברו מאז שחיברתי את המסך ונתקלתי בבעית הכיבוי העצמי, עשיתי ניסיון.

בהתחלה שמתי לב שמתוך הרגל אני מניח תמיד את הסלולרי שלי (LG 8600 ברשת פלאפון) בצד ימין של השולחן, מה שעכשיו הפכה להיות הנקודה שבדיוק מתחת לכפור הכיבוי/הדלקה של המסך החדש. הסלולרי היה מונח כ2-3 סנטימטרים מתחת לכפתור. יש לציין שבמכשיר הספציפי הזה יש בחזית המכשיר כפתורי מגע באותה טכנולוגיה בה עובד כפתור הכיבוי/הדלקה של המסך.

החלטתי להתחיל להניח את המכשיר בצד השני של הושלחן ומאז, במשך כ3 ימים המסך לא נכבה מעצמו בכלל. כדי להיות בטוח החלטתי להניח את המכשיר במקום הבעייתי למשך יום אחדג ולראות אם התופעה חוזרת ואכן, המסך התחיל לכבות את עצמו באופן אקראי מדי פעם... הזזתי את המכשיר לצד השני של השולחן ושוב המסך מתפקד בצורה מושלמת.

לסיכום, המסך LG w2261v הוא מסך טוב, עם כפתור הדלקה/כיבוי מגניב מיוחד שיבדר כל אורח למשך כחצי דקה. תמונה טובה ומתאים גם למשחקים שלא תומכים במסך רחב, עם אפשרות לעבור לתצוגת 4:3 בלחיצת כפתור. :xyxthumbs:

פלאפון LG 8600 - מבעס. :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים